2024 Aralık transfer olup test yapanlar- belirtiler

Haklısınız sabıııırrr yarın tekrar deneyeceğim sabah idrarı ile. İnşallah pozitif sonuçlar görürüz hepimiz

Herkesin vücudu aynı değil negatıfı görüp pozitife dönen pozitif görüp negatıfle sonuçlananlar var moralınızı böyle şeyler bozuyorsa lütfen kendınıze bi iyilik yapın ve okumayın herkesin vücudu kendine özgü sizinki geç tutunma olabılır

Maalesef negatif.. 05< çıktı sanmıyorum 2 günde pozitife dönsün.. dilerim allahtan bir sonrakine Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yalnız sizin bugün 6 veya 7. Gününüz neden bu kadar aceleci davrandınız acaba sakın kendınızı yok die bian da işe güce vermeyın 5.-6. Gun geç tutunan embriyolar var 14 gun beklemenız gerektiğini söylemediler mi size

Ben de biraz önce dayanamadım evde ovülasyon testi vardı onu yaptim bugün 5.gün ve cift embriyo belki belli olur diye ama çok aşırı silik hayalet gibi bi çizgi var yani hatta ilk göremedik 10 dakika sonra baktığımızda hayali bir çizgi gördük sizce var mıdır

İkilemde kalıp kendınızı yıpratmayın gününüzü bekleyin kendinize eziyet etmeyin öyle mi böyle mi die günü gelene kadar negatıf olup gününde pozitifi görenler var genç tutunanlar yavaş yükselen betalar önce kendınızı tanıyın siz ne hissiyorsunuz belirti varmı

Evet dün 7. Günümdü beta verdim 0.5< çıktı benim 5. Gün embriyosu 3. Gün değil o yüzden baktırdım. Doktorum 9. Gün kan testi dedi yarın prosedür gereği tekrar kan vereceğim ama 14. Güne kadar bekle gibi bir şey söylemediler. Keşke yarın 5 üstü görsem ama sanmıyorum. Transfer gününden beri kasık bel ağrım var hala devam ediyor göğüslerim şişti belirtiler var ama gidişat pozitif demiyor. 5 üzeri çıksa ümidim olurdu ama biraz üzdü. Ama saldım stres yapmıyorum yine dikkat ediyorum ilaçlara devam ediyorum bir mucize olursa ne ala ama yarın da negatifi göreceğimi düşündüğüm için her şey allahtan ümidimizi kaybetmek yok vardır bir zamanı

İnşallah pozitif görürsünüz çok zorlu ve yıpratıcı bi süreç insan istemsizce kahroluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…