-
- Konu Sahibi papatya insan
Herkesin vücudu aynı değil negatıfı görüp pozitife dönen pozitif görüp negatıfle sonuçlananlar var moralınızı böyle şeyler bozuyorsa lütfen kendınıze bi iyilik yapın ve okumayın herkesin vücudu kendine özgü sizinki geç tutunma olabılırSelamlarrr, 3 Aralık günü dondurulmuş 5.gün, genetik testi normal, 4aa kalite tek embriyom transfer edildi.Doktorumun istegi üzerine, embriyo glue(embriyo yapistirma) ve intralipid(bagisiklik serumu) yapildi.(ilk transferim,yaşım 30) Dün (5.günüm) dayanamayip aksam üzeri erken idrar testi yaptim maalesef tek gizgi, bugün(6.günüm) sabah ilk idrarla yaptim tekrar, yine silik çizgi dahi göremedim. Silik çizgiyi 4.-5.-6. gününde gören arkadaslari okudum açikcasi moralim çok bozuldu. Kanda test günüm 12si Perşembe. Sizce pozitif olabilir mi?
Yaptınız mı testHaklısınız sabıııırrryarın tekrar deneyeceğim sabah idrarı ile. İnşallah pozitif sonuçlar görürüz hepimiz
Yaptım negatif, sonra gidip kan verdim. Akşama doğru çıkarmış bakalım bekliyoruzYaptınız mı test
Maalesef negatif.. 05< çıktı sanmıyorum 2 günde pozitife dönsün..güzel sonuçlar duyarsınız inşallah Rabbim selamete çıkarsın
Maalesef negatif.. 05< çıktı sanmıyorum 2 günde pozitife dönsün..güzel sonuçlar duyarsınız inşallah Rabbim selamete çıkarsın
güzel sonuçlar duyarsınız inşallah Rabbim selamete çıkarsın
Yalnız sizin bugün 6 veya 7. Gününüz neden bu kadar aceleci davrandınız acaba sakın kendınızı yok die bian da işe güce vermeyın 5.-6. Gun geç tutunan embriyolar var 14 gun beklemenız gerektiğini söylemediler mi sizeMaalesef negatif.. 05< çıktı sanmıyorum 2 günde pozitife dönsün..dilerim allahtan bir sonrakine Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yalnız sizin bugün 6 veya 7. Gününüz neden bu kadar aceleci davrandınız acaba sakın kendınızı yok die bian da işe güce vermeyın 5.-6. Gun geç tutunan embriyolar var 14 gun beklemenız gerektiğini söylemediler mi a
Yalnız sizin bugün 6 veya 7. Gününüz neden bu kadar aceleci davrandınız acaba sakın kendınızı yok die bian da işe güce vermeyın 5.-6. Gun geç tutunan embriyolar var 14 gun beklemenız gerektiğini söylemediler mi size
Evet dün 7. Günümdü beta verdim 0.5< çıktı benim 5. Gün embriyosu 3. Gün değil o yüzden baktırdım. Doktorum 9. Gün kan testi dedi yarın prosedür gereği tekrar kan vereceğim ama 14. Güne kadar bekle gibi bir şey söylemediler. Keşke yarın 5 üstü görsem ama sanmıyorum. Transfer gününden beri kasık bel ağrım var hala devam ediyor göğüslerim şişti belirtiler var ama gidişat pozitif demiyor. 5 üzeri çıksa ümidim olurdu ama biraz üzdü. Ama saldım stres yapmıyorum yine dikkat ediyorum ilaçlara devam ediyorum bir mucize olursa ne ala ama yarın da negatifi göreceğimi düşündüğüm için her şey allahtan ümidimizi kaybetmek yok vardır bir zamanıYalnız sizin bugün 6 veya 7. Gününüz neden bu kadar aceleci davrandınız acaba sakın kendınızı yok die bian da işe güce vermeyın 5.-6. Gun geç tutunan embriyolar var 14 gun beklemenız gerektiğini söylemediler mi size
İnşallah pozitif görürsünüz çok zorlu ve yıpratıcı bi süreç insan istemsizce kahroluyorEvet dün 7. Günümdü beta verdim 0.5< çıktı benim 5. Gün embriyosu 3. Gün değil o yüzden baktırdım. Doktorum 9. Gün kan testi dedi yarın prosedür gereği tekrar kan vereceğim ama 14. Güne kadar bekle gibi bir şey söylemediler. Keşke yarın 5 üstü görsem ama sanmıyorum. Transfer gününden beri kasık bel ağrım var hala devam ediyor göğüslerim şişti belirtiler var ama gidişat pozitif demiyor. 5 üzeri çıksa ümidim olurdu ama biraz üzdü. Ama saldım stres yapmıyorum yine dikkat ediyorum ilaçlara devam ediyorum bir mucize olursa ne ala ama yarın da negatifi göreceğimi düşündüğüm için her şey allahtan ümidimizi kaybetmek yok vardır bir zamanı
Kesinlikle öyle çok zor bir sınav hepimiz için.. allahım tez zamanda hepimizin pozitif haberlerimi verdirsin inşallahİnşallah pozitif görürsünüz çok zorlu ve yıpratıcı bi süreç insan istemsizce kahroluyor