2024 Aralık transfer olup test yapanlar- belirtiler

Ben adetın ikinci günü FEMARA kullandım 5 gun sabah akşam

PREDNOL sadece 4 gün birer tane sonra bırak dedi

Sabahları aç karna FOLİK ASİT 3 aydır kullanıyorum

Kahvaltıdan sonra ENOX göbekten iğne Hergun

Akşam yatmadan Hergun bi tane ECOPİRİN

2 şer tane sabah öğle aksam PROGESTAN fitil

Bide 3 aydır fotodakileri düzenli alıyorum

Eklentiler

• IMG_7539.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 9
Sayfaya bakarsan 3ay tedavi öneriyor ben temmuz da. Muayene oldum gerek yok bişeye dedi yumurta Eylül de toplandı arada yine gerek yok dedi 20aralık ta adette başladım hazırlık yapılsın isterdim

Sayfaya bakarsan 3ay tedavi öneriyor ben temmuz da. Muayene oldum gerek yok bileye dedi yumurta Eylül de toplandı arada yine gerek yok dedi 20aralık ta adette başladım hazırlık yapılsın isterdim
Her doktorun yöntemi farklı tabi sen moralini bozma sana göre tedavi uygulandı bunu unutma her hasta özeldir ben sadece aile hekimleri ebeler bile çocuk dusunenler folıkasıte 3 ay önceden başlayın hamıle kaldıktan 3 ay sonrasına kadar kullanın diyorlar die biliorum

Tayfun bey in sayfasında da öyke diyor hatta eşli tedavi de diyor ama hayırlısı İNŞALLAH doktor zaten ben çok güvendim bana herşey yolunda dedi testler dedi sonra elde var 1embriyo ama biz özelde sperm testi bile vermedik almadı

Selamlarrr, 3 Aralık günü dondurulmuş 5.gün, genetik testi normal, 4aa kalite tek embriyom transfer edildi.Doktorumun istegi üzerine, embriyo glue(embriyo yapistirma) ve intralipid(bagisiklik serumu) yapildi.(ilk transferim,yaşım 30) Dün (5.günüm) dayanamayip aksam üzeri erken idrar testi yaptim maalesef tek gizgi, bugün(6.günüm) sabah ilk idrarla yaptim tekrar, yine silik çizgi dahi göremedim. Silik çizgiyi 4.-5.-6. gününde gören arkadaslari okudum açikcasi moralim çok bozuldu. Kanda test günüm 12si Perşembe. Sizce pozitif olabilir mi?

3 aralıksa eğer transfer günü sayılmıyor 6. Gün bugün yarın şu ucuz testlerden deneyin çıkmayablir çookk yeni daha sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…