Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 65 41,1%
  • erkek

    OY: 84 53,2%
  • ikiz kız

    OY: 2 1,3%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,3%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,9%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,3%

  • Ankete Katılan
    158
Ben kendi doktoruma o süreçte gidemedim. farklı bir ilçede hem uzakta hemde 3 hafta genelde hem hafta içi hem haftasonu full dolu oluyor. Randevu bulmakta cok zorluk cekiyoruz özelde olmasına rahmen cok tercih edilmesinden sebep.
Kendi doktoruma en son 8.haftada gidebilmiştim. ilaç yazmak istedi hatta prilam diye ilacın ismini söylemişti ben almak istemediğimden o zaman o ilacın ismini almamıştım. Çevremde gereksiz bi saçma bi yaklaşımla ilaç içme zaten midenin bulanması normal dayanacaksın vs gibi yaklaşımlarda bulundular. Eee önceden annelik deneyimleri var vs diyerek insanda bildiklerini düşünüyor. 8. haftadan 14. Haftaya kadar acil ve yatışla gecti zaten. 14.haftamdada doktoruma gidip ilacımı aldım zaten. Doktorum bu konuda baskı kurmadı. 8.haftamda ilaç kullanmak istemediğimi soylediğimde saygıyla karsıladı ama hersey 8.haftada acillerle başladı zaten. 1 şehir hastanesi 2 özel hastaneye gittim. Şehir hastaneesinde sürekli müsadede parol verdiler, özeldede artık yatırdılar. Benim bulantılarım 6.hafta basladı. Ama hamilelik normal dediler, benimkisi meger baya hard geciyormus bunu soyleyen kimse olmadı şimdi grupta okudukca anlıyorum zor gecirdiğimi. cevremde anne olanlar olayı normalleştirdiği ve ilk hamileliğim olduğu için bulantımın gercekten normal olduğuna inandırıldım.
 
Çok fazla ayakta durmayın dinlenin büyük ihtimal serklaj yaparlar bu ölçüye 20 li haftalarda daha riskli oluyo bu işlem
16. Haftada karar vericek tekrar bakılıp inşallah sorun yaşamayız. İkizlerim olucak bide benim ileriki haftalar daha da riskli geçiçek bizim için. Dinleniyorum genel olarak uzun yol falan yürümüyorum.
 
cok geçmiş olsun. ben kurtaj sonrası 6 ay ara verdim ancak rahim toparlıyormus ardından sağlıklı hamilelik gecırdım. riske atmayın gerekli testler yapılıp onlem alınsın ha bir ay sonra ha uc bes ay sonra yeterki doğru zamanda gelsin bebiş.
 
Bulantı nedeni hormonlarda ki artış demişti doktor birde yediklerin önemli demişti yağlı şeyler karbonhidrat tüketmemek lazım demişti bana her bünye çok farklı genelleme yapmak zor ben açıkçası hep sebze ve çorba ile durumu idare ettim ayran çok iyi geliyordu şükür şuan herşey yolunda ama benim cok çok mide bulantım şükür olmamisti inşallah en kısa sürede düzelir
 
iyi hissettiğine çok sevindim canım . rabbim hemizin kucağını hayırlısıyla doldursun :) cinsiyet henüz belli olmadı şimdilik iyiyiz diye düşünüyorum cumartesi kontrolüm var bakalım umarım gerçekten iyiyizdir :)
 
Ya ben de kiz leyla istiyodum ama esim istemiyor gerci suara herkes onu koyuyo fenalik geldi bana. Erkek olursa Deniz koyucam babasi kiz olursa Naz koyalim cok bekletti bizi nazli bi kiz dedi aslinda hosuma gitti. Oyle yeni nesil isimleri cok sevmiyorum ben.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…