Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 65 41,1%
  • erkek

    OY: 84 53,2%
  • ikiz kız

    OY: 2 1,3%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,3%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,9%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,3%

  • Ankete Katılan
    158
Ay yok beyim :)) nefretliğim şu an. Ben de aynı durumdayım 2 saattir özürlerce

Canımsın sağ ol inşallah ben de böyle düşünürüm bi ara
bence hemen basla bende daha baslrda tartsma yasadıgım deymeyecek bırı ıcın sancıdan hastnelk oldum . snrdan esım ben oglum cok uzuldk snra dedım . kım kı o ya hayatımı bu derece etkıleyemz dedım . snradan km ne demıs ne solems . yuzune bakyrm hımm dyrm gecyrm :)
 
bakmadılar bunlara 12 haftada gdecegım ozman soleyım bakalım . folık asıt ıcınde aslnda eczandkıler bu daha ıı dıye vermişlerdı ben değiştiryeim ozman
Normalde alınması gereken 400 mikrogram. Folbiol'de 5 miligram var. Baya yüksek yani sen bilirsin tabii ama başka bi fikir al istersen. Ben şu an bunu kullanıyorum bundan önce Elenatal kullandım

 
Kızlar korktuğum olmuş TSH 2.69'dan 3.88'e çıkmış. İdrarda da hafif enfeksiyon neyse ki çok yüksek bir şey çıkmamış. Ama tiroit işi canımı sıktı. Kocam da tutturmuş su içmediğinden oldu. Su içmemekten çalışmaz olmuş tiroitlerim. Bir de ona açıklama yapıyoruz hey Allah'ım ya. Neyse yarın doktor aksini söyler de inşallah.
 
Su da şok ben bu konuşmaya nasıl girdim diye :))
 
ben de sağlık ocağına gitmiştim bebek düşünme aşamasında. folibol başlatmıştı bana. bir ay öncesinde kullandım. 8 haftalık olana kadar kullandım sonra da. sonra doktorum o çok ağır dedi. başka yazdı.
 
Keşke yazarken söyleseler yani tek bunu karşılıyor diye bunu yazıyoruz ama bütçeniz varsa başka kullanın diye. Yazık günah.
 
Keşke yazarken söyleseler yani tek bunu karşılıyor diye bunu yazıyoruz ama bütçeniz varsa başka kullanın diye. Yazık günah.
evet bu çok iyi falan demişti oradaki ebe. alternatifini de sunsalar keşke. bebek doğunca da bi vitamin vardı bedava veriyorlar her seferinde. içeriğinde paraben vardı mesela. hiç vermedim ama her seferinde açıklama yapmaktan yorulduğum için veriyorum diyordum kıza. doktorumun yazdığını veriyordum. niye zorluyorlarsa tuhaf yani
 
ona cinsiyeti erkeğin sperminin belirlediğini anlat akşama
 
ona cinsiyeti erkeğin sperminin belirlediğini anlat akşama
benim ki zaten çok bilgili , kültürlü ve marjinal bir aile olduklarını zannettiği için o cümleyi kuruyor :) sanmıyorum ki benden duyacakları bu ucuz bilgileri kullansınlar :))) kız bilmedikleri 5 vakit namaz o da işlerine gelmiyor. her haltı biliyorlar :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…