Ben de kiraz çekirdekli kemer mi alsam diyordum. Onu ısıtıp mı sarıyoruz illa ısıtmadan da kendi kendine oluyor muBiz dün kiraz çekirdekli kemer ve patik aldık ama kemeri kullanamadık. Bu sıcak bez olayını bugün kısmetse ben de yapacağım ama. Ay nolur herkes duyduğunu bildiğini yazsın
Yoğunbakımda hep yüz üstü yatırıyorlardı ben evde ağlamadan yatıramadım ya hep ağlıyor yüz üstü yatırıncaBen bebeğime bir tek benimle yatıyor dedim ya yüzüstü yatmayı çok seviyor bizimki gazınada iyi geliyor yatağına o şekil yatırdım şimdi 1 saat oldu uyanmadı tabiki sürekli kontrol ediyorum burnu kapandı mı diye alttan da patır patır yapıyor gazını baya rahat gözüküyor gece riskli olmasa yatırırdım böyle ama baya riskli başını da iki yana çeviriyor aslında kaldırıp ama tehlikeli gündüz için iyi gibi sürekli kontrol edilmek şartıyla gazlı bebeleri olan anneler eğer uyumuyorsa yüzüstü yatırmayı deneyin gözetim altında
Bence rahatlatıyor.Annem diyor ablanda altına bağladığımız bezden beline kuşak gibi sarardım. Ben de öyle deneyeceğim omuz mendili yaptıydı annem uzun uzun onları ısıtıp sarcam gece beline. Bakalım belki rahatlatır.
Slingi denedik bugün ama olmadı. Gece uyusam gündüz sürekli kucakta tutmak ya da meme vermek o kadar bunaltmiyor beni ama uykusuzlukSenin durumunu da tecrübe ettiğim için ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun canım. Sling mi denesen acaba bazı bebekler içinde emiyormuş ya benimki hiç sevmemişti onu da ama bir umut işte insan herseye sarılıyor. Senin bebiş de Aç oldugundan değil aslında cocuk nedensiz bir sekilde huzursuz sadece memede rahatlıyor ondan ayrılamıyor. Ama mama da zehir değil sonuçta kendini yıpratacagına dene bence de inş rahatlatır ikinizi de.
Günde 3 sefer 4 damla ameticol. Bir de maflor veriyorum probiyotik. Biogaia olsa daha iyiydi de bir benzeri de yok maalesef. Kaleidon, maflor, probiome bunlar hep aynı içerikli. Muhtemelen vermiş olmak için veriyorum ama napim nerden ufacık bir fayda görsem kardır diye düşünüyorum.
Karnına mı sarıyorsun ısıtıpBence rahatlatıyor.
Sarmadığım gün gazlandı yavrucak. O gece
Ikınıp kaka yapamadığında ısıtıp bezleri koyuyorum bir de masaj yapıyorum pırtlatıyor hemen.. şu sadece zıbın yeter diyen uzmanlar açıklasın bu durumu
Yok canım ısıtarak sarılıyor. Mikrodalgan varsa rahat, fırında ısıtmak iş oluyor zaman alıyor. Ütüyle bez ısıtıp koyacağım.Ben de kiraz çekirdekli kemer mi alsam diyordum. Onu ısıtıp mı sarıyoruz illa ısıtmadan da kendi kendine oluyor mu
Mikrodalgam yok ya o zaman zor olur o. Elektronik sıcak su kemeri var ama o onun sıcaklığını ayarlayabilir miyim emin olamadım. En iyisi dediğin gibi ütü olcak sanırımYok canım ısıtarak sarılıyor. Mikrodalgan varsa rahat, fırında ısıtmak iş oluyor zaman alıyor. Ütüyle bez ısıtıp koyacağım.
Benim annem beni de abimi de bu şekilde yatırarak büyütmüş o zaman öyle dediler kusunca yutmaz dediler bende öyle yatırdım diyo kadınBen bebeğime bir tek benimle yatıyor dedim ya yüzüstü yatmayı çok seviyor bizimki gazınada iyi geliyor yatağına o şekil yatırdım şimdi 1 saat oldu uyanmadı tabiki sürekli kontrol ediyorum burnu kapandı mı diye alttan da patır patır yapıyor gazını baya rahat gözüküyor gece riskli olmasa yatırırdım böyle ama baya riskli başını da iki yana çeviriyor aslında kaldırıp ama tehlikeli gündüz için iyi gibi sürekli kontrol edilmek şartıyla gazlı bebeleri olan anneler eğer uyumuyorsa yüzüstü yatırmayı deneyin gözetim altında
İçimi rahatlattın yavrum sağol vallaKız seninkinin nerdeyse yarı kırkı çıkmış artık bebiş acıktığını hisseder sanki ben o zamanlarda artık kendi haline bırakmıştım tabi bizimki 2 saati hiç geçirtmiyordu sağolsun ama acıktığında hep kendi kalktı bazen saat başı bazen 2-3 saat her bebeğin mizacıda farklı fazla fazla emiyorsa doymuştur ondan kalkmıyordır
Öyle mi diyorsun of ne zaman buraya yazsam rahatlatıyorsunuz beni ya kalppppAcıksa uyanır bence çiçeğim ya
Senin bebiş 4 saatte acıkıyor demek ki şuan biraz küçük ama ilerde inşallah rahat ettirir seni
Mendili ütülüyorum zıbınının üstüne koyuyorun ılıyınca soğudukça yeniliyorumKarnına mı sarıyorsun ısıtıp
Hiç bunaltma kendini bence gayet yolunda uykusu da maşallah nazar değmesinÖyle mi diyorsun of ne zaman buraya yazsam rahatlatıyorsunuz beni ya kalpppp
Şeker bu kadar önemli miymiş bana şekerle ilgili doktor hiçbir şey söylemedi. Benimki hiç kilo almadı ve beslenemedi biliyorsun kiŞu beslenme olayını oturtamıyorum bir türlü kafamda. Ya çok düzenli 1-2 saatte bir emiyor ya da 4-5 saat belki daha fazla asla emmiyor, mama teklif ediyorum onu da istemiyor. Kilosunda problem yok çiş kaka da yapıyor ama şekeri falan düşecek diye aklım çıkıyor
Kime gideceksiniz canımBizim gideceğimiz doktorun muayenesi 2200 olmuş abuu ya
Evet kolik her gün diyorlar ama ben bildiğim ne varsa şaşırdım anne oluncaBizimki de her gün değil ya bazen mükemmel uyuyor gece. Kolik her gün olmaz mı
Tülin Köksal cano. Koru'daki doktoru çok sevmedik bi de ne bileyim bi sorum olduğunda adama ulaşma şansım yok, muayenede soru sorunca ters ters bakıyor falan garip. Tülin de biraz pahalı bilemedim seversek devam ederiz yine deKime gideceksiniz canım
0 numara prematüre ve 3 kilo altı için canım onunla alakası yoktur. Ben lastikleri sıkmasın diye abartıp biraz fazla gevşek bağlamışım sıvı kaka yapmaya başlayınca biz de yaşadık daha sıkı bağlamayı dene istersen. Sleepy bio natural 1 numara prima 1 numaraya göre daha küçük bu arada.Kızlar ben mi bez bağlamayı beceremiyorum sleepy 1 numara kullanıyorum bebeğim 3 kilo 330 gram bir gecede 4 kere üst değişiyoruz Bebeğim artık ağlamaktan helak oldu elimde Prima 1 numara var bir de onu deneyeceğim 0 numaraya düşmüş olamayız herhalde değil mi Her taktığımda sızdırıyor anlamış değilim
ben de çok korkunçlu rüyalar görüyorum ağlayarak uyanıyorumRezalet bi kabus gördüm resmen oğlum ağladı diye mutlu oldum uyanırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?