Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Ayy 2 saat aralıksız uyuyo mu bebişleriniz maşallahh. Benim ki cok nadir. 1 saatte en fazla sanki hiç beslememişim gibi aç gibi saldırıyor süte

Mama iyi bir şey değil evet ama eğer bebege süt yetmiyorsa veyahut sarılık tehlikesi varsa doktor mama verin diyorsa verilmeli. Bence bu şekilde şahsi yorumlar yapmayın. Sizin bebeğinizin ihtiyacı yoktur sarılık tehlikesi yoktur belki ama her bebek aynı degil. Mama verip vermemek bazı durumlarda annenin inisiyatifinde olamıyor maalesef.

Oy kuzum yaa bu büyüklerim giydirme merakı oldürcek bizi. Evi havalandıramıyorum cocuk üşür diye. Banyo yaptırıyoruz 3 dkda felan cocuk üşür altını almak bile mesele üşümesin diye uyumaya meyilli cocukları ki ilk günlee hep oyle oluyor soyup sadece badiyle emzirtiyor hemşireler bize de öyle yaptılar. İnce bir battaniyeye sar sen madem zıbının üzerine oyle al emzirirken sagından solundan acarsın battaniyeyi. Ben oyle yapmıştım hastanede

Evet bizimki de uykulu 2 saat oldu şimdi ama emziremedim mesela uyanamadı çünkü bi türlü. 2 kat zıbın var üstünde haksız mı çocuk

Kızlar biraz kendi doğum hikayemi ve hastane sürecimi anlatıcam doğuracaklar için. Sezaryene aldılar belimden iğneleri yaptılar 2sinu hissetmedim birisi acıttı sadece. O bitince hemen yatirdilar. 20 dkda bebegimi alıp bana gosterdiler Çocuk doktoru gordu sonra giydirip babaya teslim için goturduler. Beni de yarım saat dikip indirdiler odaya. Öncelikle 6 saat yürütmediler 2 saat suyu yudumla içirdiler. Ameliyattan 2 saat sonra hem su hem sıvı yemek serbestti.Bu sabah da normal kahvaltımı yaptım.

Bana depend giydirdiler yurumeden once.Depend dünden beri 3 tane degistirdim çok asırı kanamam yok.

Gogus uclarim buyuktu sut emdikce kuculdu silikon gogus ucu istediler ve her ihtimale karsi mama alin dediler. Rüya sürekli memede keyif yapmak istiyor keyifçi doğdu çocuk. 10 ml de mama verdik gece hiç durmayınca. Çocuk doktoru süt artana kadar günde 4 kere ver dedi. Şırıngayla mememe damlatarak vericez.

Gece hiç uyutmadı zilli zombi gibiyiz annemle çok kaka yapiyolar yanimiza 5 takım aldık her seyiyle. ucu ucuna yetti. Bi kac tane fazla alabilirseniz iyi olur. Annemin ustune de bolca yapti o yuzden refakatciniz de yedek kiyafet almasi onemli.

Ama her şeyiyle dünyanın en güzel hissi. Babasının kopyasını doğurdum ustelik hiçbir yeri bir gram bana benzemiyor. 9 ay her cephede savaştım açıkçası bu biraz kırıcı oldu

Oyy kavuştunuz cok sükür yavrusa hayırlı olsun. Saglıkla büyüsün. Belki büyüdükce döner biraz sana diyip zügürt tesellisi verim

Benim tekrar gelmedi sabah 3 4 peçeteye geldi devamı olmadı. Bakıyorum her gittiğimde. Şiddetli ishalim var bide başka belirti yine yok

Kv demi asla sevmiyorum kotu biri miyim? Ya kadin cok tuhaf hic sarti surtu yok. Insan bi sorar neyi kullaniyosun neyi kullanayim . Gecen sene caycimin ustunu ocaga koymus sapini yakmisti . O derece
Bugun de mama cok kotu kokuyo yaa dedim sus deme oyle sen yemiyosun yok bilmem ne . Ulan kokuyo iste bise de demiyim mi ? Sonra da neden sohbet etmiyosun edince anliyosun sanki

Benim tekrar gelmedi sabah 3 4 peçeteye geldi devamı olmadı. Bakıyorum her gittiğimde. Şiddetli ishalim var bide başka belirti yine yok
benim geliyor az az bile olsa ama endiselenme dedi serviksin disinda ucuna yakin zedelenmeden dolayi dedi bakti o kisma hem eliyle hem birsey yerlestirip vajinaya acip isikla bakiyorlar.
benim kasilmalarim cok ama dun gece nstde de coktu su anda da var sirf evde uyumak icin geldim tekrar gidicem.

Mama saniirim ishal yapiyor cocugu hep hizirsuz bugun 2 kere ishal yapti simdi 3 oldu yarin bi yenidogan Bolumunu bi arayip sorucam .
İshal mi bebeğin kakası zaten sıvı oluyor canım ishal olduğunu nasıl anladın sıvı ve partiküllü benimki anne sütü alıyor sudan biraz kıvamlıca kötü benzetme olacak koyu çorba kıvamı gibi

Benim de artık uykular haram oldu 38+1 im bebek suan 3600 falan resmen karnıma sıgmadıgını hissediyorum kaburgalarımın altına batıyo toplanıyo geceleri bi de kordon dolanması var 2 tur arada kalkıp yürüyorum gece ne alakaysa korkuyorum bişey olcak diye neyseki pazartesi doğum var hayırlısıyla doğursak ta rahatlasak artık

Biz de birkaç saat daha kalırsak eşim eve gidip üst baş alacak ya bizim de yetmedi asla, ben de 4-5 takım almıştım. Seninki uyanıyor mu memeye

Yapıyorum cano uyanmıyor ya. Sıcaktan bence evde soycam
Topuğunu sık bildiğin cimcik at uyanıyır o zaman dedikleri gibi acımıyor dokunduğun için ağlıyor sarılık geçirdiğimizden tecrübe var biraz çocuk sıcaktanda bunalır aslında uyanır ama o şuan yenidoğan uykuya aşırı düşkün normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…