- 16 Ekim 2020
- 118
- 97
- 31
Ayyy saglıkla kucagına al inşallah neden gece 3 acabagece 3te doğum varöncesinde 8 saat aç kalmam gerekiyormuş.
gece 3te doğum varöncesinde 8 saat aç kalmam
Hastaneye kaçta geciceksin canım
Valla 7.30 burda ol dedi hemşire 7 de evden çıkarım yarım saat sürüyor birde trafik oluyorHastaneye kaçta geciceksin canım
Uyumaya çalış canım mümkün deil ama ışığı felan kapat
denedim uyuyamadım ya. 1de yatış olacak. ondan sonrası çabuk geçer herhalde. sezaryen de tuhafmış sınava giryoemuş gibiyimHastaneye kaçta geciceksin canım
Acil mi gittin hastaneye , niye o kadar gece saatine koydular ameliyatı . Kaçırdım galiba yazışmalarıgece 3te doğum varöncesinde 8 saat aç kalmam gerekiyormuş.
teşekkür ederimAyyy saglıkla kucagına al inşallah neden gece 3 acaba
Yarın yine 3 bebek olucak sağlıkla gelsin minnoslar tabi supriz yapan bebeğimiz olmazsaValla 7.30 burda ol dedi hemşire 7 de evden çıkarım yarım saat sürüyor birde trafik oluyor
Geciyo geciyo nst seni hazırlamaları felan heyecanlı oluyo yadenedim uyuyamadım ya. 1de yatış olacak. ondan sonrası çabuk geçer herhalde. sezaryen de tuhafmış sınava giryoemuş gibiyimher şey hazır evi topladım. saati bekliyorum :))
doktorun nöbet işleri karıştırdı canımAcil mi gittin hastaneye , niye o kadar gece saatine koydular ameliyatı . Kaçırdım galiba yazışmalarıplanlı değil miydi seninkii ? Ne çok soru sordum hala soruyorum istediğin sorudan başlayabilirsin şekerim
Bende seninle aynı olmuştu canım aventin biberonuyla verdim iki kez yapmadı meme reddi sonuna kadar içmişti mamayıKizlar selam tecrubeli analardan bir yardim istiyorum . Ben gunde 1-2 kere mama veriyorum sarilik yuzunden . Ama kasik biberon ya da enjektor ile . Ama mamanin cogu yerlerde az bisey alabiliyor yiksek ihtimal. Ara ara mamayi biberonla versem acaba meme reddi yaparmi asiri da cekiniyorum bu durumdan halbuki guzelde emiyor memeyi ama biraksam sabahtan aksama kadar memede kalacak bayilmak uzereyim
Evet mantıklıdoktorun nöbet işleri karıştırdı canımgece ilgilenirim diye böyle olsun mu dedi ben zaten her şeyi kabul ediyorum hemen
Hastane çok sakin oluyo bende akşam girdim ya sezeryana ne kadar rahattı valla doktor sürekli senle ilgileniyo insanın hoşuna gidiyo hatta odadan doktorla beraber indik ameliyathaneyedoktorun nöbet işleri karıştırdı canımgece ilgilenirim diye böyle olsun mu dedi ben zaten her şeyi kabul ediyorum hemen
ahahah çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım varEvet mantıklıbenim aklıma bişiler oldu bu doğumdan sonra ya aşırı unutkanlık, parçaları zor birleştirme , basit sorular çok güzel geçsin doğumun , çok çabuk ayaklan toparlan inşallah . Bak mesela sana dua edip yorum yazdım mi hatırlamıyorum olsun fazla dua göz çıkartmaz
Evet kuzumCanım doğumu mu yarına çektiniz?
Biz yarına çektik canım doğumu 16sına kalmayacak bizimki16 doğum yapıcak olanlar vardı bnden önce doğum yaptılarmı acabaBerryBlossom @orengegrysky
oh ne güzel darısı başıma. sen de medipol de doğum yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum. bana hiç sormadılar ya belden mi bütün mü diyeHastane çok sakin oluyo bende akşam girdim ya sezeryana ne kadar rahattı valla doktor sürekli senle ilgileniyo insanın hoşuna gidiyo hatta odadan doktorla beraber indik ameliyathaneye
Yok daha doğurmadım pazartesi inşallah16 doğum yapıcak olanlar vardı bnden önce doğum yaptılarmı acabaBerryBlossom @orengegrysky
Genel anestezi artık pek tercih edilmiyor canım eskiden kullanılıyordu daha çok artık ilk seçenek belden uyuşturmaoh ne güzel darısı başıma. sen de medipol de doğum yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum. bana hiç sormadılar ya belden mi bütün mü diye
anladım belki ondan sormamışlardır.Genel anestezi artık pek tercih edilmiyor canım eskiden kullanılıyordu daha çok artık ilk seçenek belden uyuşturma
Ben doktora sordum nasıl yapıyorsunuz diye, normalde spinal ama biraz daha konforlu olayım istersen epidural yaparız dedi. Belden açıklık bulamazlarsa genele dönebilir dedi ama daha önce spinal olmuştum bulurlar herhaldeoh ne güzel darısı başıma. sen de medipol de doğum yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum. bana hiç sormadılar ya belden mi bütün mü diye
yani olay anında da bi şeyleri değiştirebiliyorlar demek. inş hepimizin güzel geçer yarın buralar bebiş dolarBen doktora sordum nasıl yapıyorsun diye, normalde spinal ama biraz daha konforlu olayım istersen epidural yaparız dedi. Belden açıklık bulamazlarsa genele dönebilir dedi ama daha önce spinal olmuştum bulurlar herhalde
Ay nasıl heyecanlı. Hem de 12.12.2024de geliyor yeğenimizEvet kuzum
Biz yarına çektik canım doğumu 16sına kalmayacak bizimki