Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Hareketler onlar bunlar işe yaramıyor mu hiç

doguma yakin hareket azalir derler hep bir de sanci cok olursa acilma oliyormus o sekilde normal yolla gelirse istemez misin hic? belki kendiliginden oyle olur bir risk yoksa tabiki senin icin.

Bence de yavrum hareket falan da azaldıysa strese girme hiçbir şey olmaz erkenden doğan bebeler bile canavar gibi, seninki zaten kocaman oldu

doguma yakin hareket azalir derler hep bir de sanci cok olursa acilma oliyormus o sekilde normal yolla gelirse istemez misin hic? belki kendiliginden oyle olur bir risk yoksa tabiki senin icin.
Uçuk vardı bende cano, aktif bi lezyon olmasa da doğum kanalında olabileceği için direkt bebeğe teması halinde bebeğe bulaşabiliyomuş. Ha illa normal doğum isteyen olursa ben yaptırıyorum dedi doktor ama risk almak istemedim hiç. Bi de zamanında bi kalça kırığı öyküm var o da zorlar gibi hissediyorum

hadi insallah kacinci haftandasin? peki sancilarin nasildi son gunlerde? birden mi acilman oldu allahim darisi basima

Sağlıkla, kolaylıkla bir avazda inşallah

Emzirme sonrası 30 cc çıkıyorsa ve bunu da veriyorsanız aslında yeterli bebek için. Mama konusunda istemiyorum dediğiniz için söylüyorum. Kilo alımı nasıl?
Doktorum 60 cc vermelisin dedi o yüzden yetmiyor gibi geliyor. Ben de mecbur mama veriyorum o yüzden. Geçen hafta kötüydü bu hafta doğum kilosunu yakaladı çok şükür.

hadi insallah kacinci haftandasin? peki sancilarin nasildi son gunlerde? birden mi acilman oldu allahim darisi basima
Canım benim kaç gündür hiç sancım yoktu hatta dün kontrole gelmiştim nstde sancı çıkmadı. Dün akşam bebek çok hareketliydi. Bu sabah da herhangi bir ağrı sancı kasılma hiçbir şey yoktu. Duşa girdim çıktım giyinirken bir anda bi sancı gibi ağrı saplandı arkasına hemen suyum geldi. Bugün 39+4deyiz

Canım yaş cigerden endişelenme o nasip işi 35. Haftada sorunsuz da olabilir 40. Haftada desteğe ihtiyac da duyabilir. Sen hareketleri takip et o daha önemli. En doğru zamanı sen hissedersin, saglikla gelsin

Canım yaş cigerden endişelenme o nasip işi 35. Haftada sorunsuz da olabilir 40. Haftada desteğe ihtiyac da duyabilir. Sen hareketleri takip et o daha önemli. En doğru zamanı sen hissedersin, saglikla gelsin
Yok yok endişelenmedim ya 38+2 gayet iyi bi hafta bence zaten olacak olan dediğin gibi 40'ta da oluyormuş. İyi olacağız beraber inşallah

Gece. Olursa kendi doktorun mu gelicek doğum için cnm klinikti senin dimi

Rahim agzı yumusatıcı fitil mi ne koyuyorlardı sanki buralarda sizin orda yapmıyorlar mı

Rahim agzı yumusatıcı fitil mi ne koyuyorlardı sanki buralarda sizin orda yapmıyorlar mı
hic oyle birseyden bahsetmedi.. vajinaya balon yerlestirmekten bahsetti acilma olmasi icin yok dedim ben de hic duymadim zaten. medikal hicbirsey veremeyiz oncesi sezaryen oldugu icin dedi

canim ya peki acilman dogal mi oldu suni mi verdiler? benim su an hic acilmam yok umidimide kaybediyorim artik ama sen 40+3te dogurmussun ne guzel bir ihtimal benim de olur diye umutlandim
Benim hiçbir belirtim yoktu arkadaşlarla görüştük hatta eve geldik yattık sonra gece karnımda ufak bi balon patlamış gibi pıt ses geldi sanki lavaboya gittim tuvaletim gelmişti sonra tekrar odaya geldim istemsiz suyum geldi azar azar ama hiç sancım yoktu 15-20 dakika sonra sancılarım başladı hemen gitmek istemedim duşa girdim sıcak su ile oyalandım az çıktım hazırlandım hastaneye geldik ortalama 2 saat olmuştu ama sancılarım sıklaşmıştı sonra baktılar 4-5 cm açılma biraz daha vakit geçirince hastanede açılmam arttı . Suniye gerek kalmadı canım kendi sürecim ilerletti bi de bilmem inanır mısınız Meryem ana otunu hazır etmiştik evden çıkarken suya koyduk yanımıza aldık benim sürecime bence faydası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…