Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
sağlıkla büyüsün bebiş

O kadar güzel anlatmışsın ki çok iyi geldiçok güzel geçmiş her şey çok sevindimçok çok mutlu olun hep böyle. Bebiş sağlıkla huzurla büyüsün. Eşine de gerçekten maşallah

Oh çok şükür böyle pozitif şeyler çok iyi geliyorsadece artık bebişe hemencik kavuşmak istiyor insan

Kızlar bende 7 aralıkta doğum yaptım çok şükür bebek 3.100 48 cm 37+6 haftada dogdu gruba yazamadım ancak yazabılıyorım biraz zorlu bir süreç geçirdim kısaca anlatıyım ben geçen sene tüp bebekle ıkız bebeklerımı kaybettim sezaryan olmuştum 27 haftaklardı o Amleıyatta kanamam çok olduğu ıcın damarlarım yırtılmış bağlamışlar hayatımı kurtarmak ıcın sımsıkı gebelıgımı tüp bebek doktorumda gecırdım o da amırlyata sabah 8.10da gırdım bebek 8.35 de dünyaya geldı eşimi gördü cıktı onlar benım kanmam varmıs yine doktor dedı kı geçen seneki amleıyatını kötü yapmışlar yırtıklarımı hallettı,onarım yaptı,akar izlerimi halletti bende saat 10a doğru çıktım daha sonra 6 saat gectı yıruttuler benım başım dondu kan sonuçlarım düşük geldı dokotrum geldı ulstrasonla hem alttan hem üstten baktı çok agrılıydı sızıntı alanı var dedı bır sürü ıgne serum tedavısı başladı tekrardan açmak ıstemıyorum vs dıyınce ben ağla ağla bir hak oldum zaten doğumda da baya stresliydim oncekı olayımdan dolayı kan durdurucu iğneler trombossit kan bır sürü şey getırdı doktorum tabi bebiş o ara aç mama verdıler ona da üç gün hastane de kaldım kısacası bennım doğum olayları baya mecralı geciyor son gün çok kötüydüm baygın gıbıydım doktor demır serumu taktırdı kendıme geldım yanı kısacası şuan ıyıyız ama baya zorluydu şuan sütüm damla gibi mama verıyorum arada emsırmeye çalışıyorum göğüs ucum da yara oldu bakalım beni neler beklıyor bugüne şükür

Bu mesaj bana cok iyi geldi çok sevindim böyle hissetmene. yarın da ben doğruyorum bugün çok garip uyandım. Umarım bir an once toparlanırsınız

çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlarsın inş bundan sonrası çok sağlıklı ve güzel ilerlesin

ben de seninle benzer şeyler yaşadım ilk doğumda. şimdi yine aynı şeyler olur mu korkusuyla doğuma gireceğim bu gece. Allah hepimizi evlatlarımıza bağışlasın. güzel ömürleri olsun

Kız yok sarmayı yapabiliyorum da cocuğu içinde durdurmayı beceremedim dün gece gaza geldim penye battaniyeyle kundak yaptım ama gaz sancısı tuttu emince ıkına pıkına bağıra cagıra cıkarttırdı ellerini resmen

Çok geçmiş olsun, bundan sonrası sağlıkla, kolaylıkla ilerlesin Allah analı babalı büyütsün, yaşanan zorlukları unutturacak güzellikte bir hayatınız olsun

Ne demek bu gece, çok heyecanlı Demek grubumuzun seri doğurma şenliği bu gece başlıyor Allah hepimize sağlıklı, ferahlık dolu, gönlümüze göre doğumlar nasip kısmet etsin Güzel haberler bekliyoruz, hepimizin yolu açık olsun

Gaz olayı ne alemde canım? En son bir damla kullanmaya başlamıştın, etkisi oldu mu?

Ayy cok güzel. Hayatınız hep keyifle mutlulukla güzelliklerle gecsin inşallah

Gözünüz aydın canım. Kızlarınla eşinle musmutlu bir hayatınız olsun

Doğum yapan arkadaşlar, hemşirelere ebelere hediye, bahşiş, tatlı vb. bir şey yaptınız mı? Doğum fotoğrafçısı ayarlamadıysanız hemşirelerden rica edeniniz oldu mu, fotoğraf konusunu nasıl hallettiniz?

Gaz olayı ne alemde canım? En son bir damla kullanmaya başlamıştın, etkisi oldu mu?
Yok anacım cok bir faydası olmadı. Sürekli emmek istiyor emince de gaz oluyor. Uykusunda bile bagırıyor cocuk ninja gibi hiyyaa diye alttan cıkartana kadar bağırmaca, epey de mücadele ediyor cıkartıcam diye. Bakalım cok uzun sürmez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…