Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Çok güzel çok sağlıkka büyüsün, gözün aydın canımm

canikom benim de 36 dan beri şu şekil: bi ağırlaşma yaşanıyor 1-2 bazen 3 gün hiç bişey yapamıcak gibi oluyorum, adım atamıyom kalkamıyom yatamıyom. sonraki 2-3 gün alışıyorum daha kolay geliyor. sonraki günler yine başa sarıyor. bu şekilde 39’a geldim. günden güne çok değişiyor. ama 36’dan beri çok büyük bir fark yaşamadım inişli çıkışlı oldu hep. gözünü korkutma en fazla bir kaç güne rahatlarsın yine

Aynı durumdayım. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Giydiğim Her şey sıkıyo gece uykularım bölük pörçük. Sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum. Dinlenme olayı yok yani. hiçbir şeye halim yok. Ben de 35+5’teyim. İnsanlar 37. Haftaya kadar nasıl çalışabiliyorlar hayret ediyorum.

cok sevindim saglikli bir sekilde kucagina almissin.. mutluluklar diliyorum minnos kizinla

Geçmiş olsun canım zor olmuş ama sağlıkla gelmiş. Sağlıkla da büyüsün

Hasta falan mı oluyorum acaba diye düşündüm mal gibiyim çünkü. Dün bugün yemek yaptım bayılıyordum ocağın önüne ajfksjsk yarın anacuğum geliyor ilk defa yemek isteyeceğim valla canım anam kadın anam yapıverir

Ben tüp bebek sürecine gireceğim için ayrılmak zorunda kalmıştım, doktorum çok uzaktaydı çünkü. İyi ki ayrılmışım, 6 gün koşturuyordum özel okulda çalışıyordum hala kusuyorum bir de ben çok ağır geçti, ayrılmasam bile ayrılmak zorunda kalırmışım. Hep son güne kadar çalışırım abartıyorlar yea diyordum 9 ay kusunca aklım başıma geldi ajfksksk

Göğüsler büyüyor çatlamasın diye yağlamaya başlamıştım BİNGOOOO ÇATLAMIŞLAR. Deliricem he doğurmadığım her gün yeni bir çatlağım oluyor

Ben de temmuzda şirket küçülmeye gidince işten çıkarıldım çıkarılmasam da kendim çıkarmışım çoktaaaan. Çok zorlanıyorum gerçekten

Göğüsler büyüyor çatlamasın diye yağlamaya başlamıştım BİNGOOOO ÇATLAMIŞLAR. Deliricem he doğurmadığım her gün yeni bir çatlağım oluyor
Neresi çatlamış anam memintonun? Eczacı söylemişti bana da çatlar mutlaka sürün diye ama sallamıyorum pek. Kaşıntı vs var mı

Ben de temmuzda şirket küçülmeye gidince işten çıkarıldım çıkarılmasam da kendim çıkarmışım çoktaaaan. Çok zorlanıyorum gerçekten
Her şeyde hayır var dedikleri bu olsa gerek ben zaten o tempoda çalışamazdım mümkün değil, 2 hafta arayla covid/influenza/zatürre oluyordum ciğerlerimde leke kaldı. İğrenç bir okuldu.

Neresi çatlamış anam memintonun? Eczacı söylemişti bana da çatlar mutlaka sürün diye ama sallamıyorum pek. Kaşıntı vs var mı
Yok belirtisiz çatladı bütün çatlaklarım. Üstten üstten çatlamış. Sanki büyüdüler ya ne bu tripler anlamıyorum. Aşırı sinir oldum ya. Zaten tam göbeğin bittiği yerdeki derin çatlaklar yüzünden artık oturmak kalkmak iyice zorluyordu üstüne yine moralim bozuldu. Neyse bu moral bozukluğu ile belki doğururum djdjdjd

Boşver diyeceğim ama benim de çok canım sıkılırdı haklısın :/ bir şey sürüyor muydun? Ay hadi amin, sen her yazdığında doğuruyor mu acaba diye açıyorum bildirimi sjfksjdks

Boşver diyeceğim ama benim de çok canım sıkılırdı haklısın :/ bir şey sürüyor muydun? Ay hadi amin, sen her yazdığında doğuruyor mu acaba diye açıyorum bildirimi sjfksjdks
2 şişe yağ 1 de krem bitirdim. 4. Şişe yağa geçtim artık
Hayır sancı da çıkmadı bebek kanala da girmedi bir anda olcak herşey sanki uykum kaçtı yine bak biz sennle bu grubun gece kuşuyuz ya

2 şişe yağ 1 de krem bitirdim. 4. Şişe yağa geçtim artık
Hayır sancı da çıkmadı bebek kanala da girmedi bir anda olcak herşey sanki uykum kaçtı yine bak biz sennle bu grubun gece kuşuyuz ya
Sen hepimizi dogurtup oyle dogurcan heralde masallahin var

Geçmiş olsun canım zor olmuş ama sağlıkla gelmiş. Sağlıkla da büyüsün
Yaa zor olmuş gibi hissettirdim sanırım ama inanın kızlar zor değil her ikisi de. Normal doğum için sancı çekmek o an evet zor ama 30 sn bile sürmeden geçiyor bi rahatlama geliyor. Sezaryenden sonraki ilk adım zor. Ama ikisi de bebiş için kolay mı geliyor yoksa acı eşiğim mi yüksek bilmiyorum -ki sanmıyorum-. Ama o negatif doğum hikayeleri anlatan kadınlardan değilim gerçekten sadece güzel şeyleri hatırlıyorum pilates topunun üstünde zıpladığımda kocamla güldüğümüzü falan.. anestezi esnasında öyle güzel uykum gelmişti ki mesela iyi ki de ikisini de deneyimlemişim diyorum aklımda soru işareti kalmadı ama benim fiziksel yapım normal doğum yapmaya uygun değilmiş demek ki dedim
İnanın bana, sezaryen doğum yapmak laparoskopi ile yumurtalık kisti ameliyatından kolaymış. Kist ameliyatımda daha zor yürümüştüm her şey daha zordu gerçekten hormonlar hemen ayaklandırıyor bugün kızımı kendim giydirdim altını kendim temizledim mesela yarın da bi duş aldım mı değmeyin keyfime
Herkesi kahveye bekliyorum keyfimiz çok yerinde maşallah süphanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…