- 8 Ekim 2022
- 613
- 423
Sen 3 senedir yaptırdığın için daha uygun fiyatlar olur muhtemelenBen 3 senedir üst üste yaptırdım doğum teminatlı tss. 8 bin 22 bin en son 55 bin verdim
Bebek doğup 15 gün geçmeden fiyat veremiyorlarmış. Tahminim 15-20 bin arası olur allianz tss bebek. Ama ömür boyu yenileme garantili alamıyormuşuz o eskiden varmış. Onun için üst üste 3 kere falan yapmak lazım sanırım.
Kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
kolaylıkla ve sağlıkla gelsin inşKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Ben öbyg de aldım 7 senedir allianz tss yaptırıyorum. Allianz diğerlerine göre pahalı ama kaliteli kesinlikle daha çabuk dönüş alıyorum diğer firmalardan. Başka firmaya geçsem bazı hastalıkları kapsam dışı tutabilirler.Sen 3 senedir yaptırdığın için daha uygun fiyatlar olur muhtemelenben hiç yaptırmadım daha önce ama iyi ki yaptırmışsınız doğum zaten 30 bin mesela o da önceki yaşadığım şehirde 50ydi bura daha uygun . Muayene en kötü 2 bin . Bebiş için haftaiçi bi soracağım bakalım ne diyecekler
50 cm vermiştim ben de baya büyükmüş ama en çok o tercih ediliyor dedi adamYaaa ben de çok beğendim bizim kapı süsünü, kaç cm sipariş vermiştin? Ben 50 vermişim, büyüklüğünü görünce şok oldumraptiyeyle asıyorum, hastaneye de öyle yapacağım. Umarım bir kaza olmaz seninki nasıl oldu fotoğraf var mı
Benım de bugün 37+0 oldum 37+6 da olacak ama sanmıyorum benım kı 3 kılo olmazKızlar 37+4 kontrolden ciktik 2770 gr. 49 cm olmuş. Boyu kessinlikle bana benzemedi12 günde 3 kilo olur merak etme dedi.
kolay bir dogum olur insallah, darisi basimizaKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Emaaan eskide mi kaldı acaba? Kaş yapayım derken göz çıkarmayayımSelam canımlarben de sizlerle emzirme gaz dertlerini konuşmak için sabırsızlanıyorum çok giremiyorum malum küçük bi meşguliyetimiz var emzirme konusu çok değişik bişey benim de sütüm gelmedi önce. Şimdi yavaş yavaş geliyor şükür. Bebiş zaten herşeyi öğretiyor. Düşünün ki biz gezerek emmeye bile başladık. Çünkü dün gece öyle istedi oğluş ve bunu bana çok güzel bi şekilde anlattı
Ben de çikolata vs götürmeyi düşünüyorum. Hemşireye bahşiş bizimkiler de vermek istemiş hemşireler almamış
Oyy ne tatlı kurtlar oba falan50 cm vermiştim ben de baya büyükmüş ama en çok o tercih ediliyor dedi adamşöyle oldu bizimki, eşim de bi aparat almış onla asalım diyor dur bulup atayım sana baya sağlam oluyormuş onlaEki Görüntüle 3512305
50 cm vermiştim ben de baya büyükmüş ama en çok o tercih ediliyor dedi adamşöyle oldu bizimki, eşim de bi aparat almış onla asalım diyor dur bulup atayım sana baya sağlam oluyormuş onlaEki Görüntüle 3512305
Tasarımı sen mi söyledin yoksa onlara mı bıraktın? İşçilik vs süper ama biraz daha yaratıcılık olabilirdi sanki, Mercan’a hep aynı şeyleri yapmışlar mesela50 cm vermiştim ben de baya büyükmüş ama en çok o tercih ediliyor dedi adamşöyle oldu bizimki, eşim de bi aparat almış onla asalım diyor dur bulup atayım sana baya sağlam oluyormuş onlaEki Görüntüle 3512305
Allah yardimcin olsun canimKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Yaratıcı olabilirler derken genel anlamda söyledim bu arada çiçeğim, seninki için değil50 cm vermiştim ben de baya büyükmüş ama en çok o tercih ediliyor dedi adamşöyle oldu bizimki, eşim de bi aparat almış onla asalım diyor dur bulup atayım sana baya sağlam oluyormuş onlaEki Görüntüle 3512305
Senin zamanın gelmişti diye hatırlıyorum, bizim için de sarıl kuzunaKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Ben yapicam canikom .Kızlar Acıbadem de doğum yapacak olan var mı ya da yapmış olan ??
İyi haberlerle canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Kesinlikle sigorta çok mantıklı bir mevzuBen öbyg de aldım 7 senedir allianz tss yaptırıyorum. Allianz diğerlerine göre pahalı ama kaliteli kesinlikle daha çabuk dönüş alıyorum diğer firmalardan. Başka firmaya geçsem bazı hastalıkları kapsam dışı tutabilirler.
Ben geçen sene 5 gün liv de yattım bu sene de bir gün yattım. Onun harici geçen sene 9 muayene falan kullandım. Bu sene 4-5 kullandım. Livde daha pahalı 40-50den fazladır. Şu an gittiğim hastanede doğum 30 bin ama tek gün kalış, bir gün daha kal deseler artı 9400 lira daha yani parası çıktı fazlasıyla.
Çok kolay geçsin süreKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz