Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,2%
  • erkek

OY: 102 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    194
Hayırlısı ile kucağımıza alalım. Vardır herşeyde bi hayr bebişin seni zora koymadan doğmak istiyor demek

Ben de doktorunuza hediye alacak mısınız diyecektim ama erken daha diye sormadıydım, daha şimdiden cookieler mookiler djkff
Ya evet ne alsak acaba ben onceden ayarlayamadıgım için götüremedim dün gittim kontrole aslında kendi doktoruma. 40 ı cıkınca gidecekmişim yine o zamana ayarlamam lazım bir sey

Ya evet ne alsak acaba ben onceden ayarlayamadıgım için götüremedim dün gittim kontrole aslında kendi doktoruma. 40 ı cıkınca gidecekmişim yine o zamana ayarlamam lazım bir sey
Kumralın attığı tarzda bi şey çok cici geldi bana var mı doktorunun odasında ofisinde öyle şeyler

Tabi ya eşim oradaki çalışanlardan daha temizdir. Asıl onlar hastane mikrobu taşıyordur oradan oraya Bizim o bahsettiğim Koru’da eşi doğum yapan arkadaş da bayılmıştı. Bebeğin suyunu patlattıkları esnada üzerlerine sıçramış su, kan falan o da onu görmüş yığılmış kalmış. Bir de onla uğraşmışlar. Kadının stresten tansiyonu falan çıkmış hazır ameliyatta Böyle vakalardan da bıkmış olabilirler. Aslında bakma eşim de çok hassastır, bebeğin ilk baştaki kanlı mukuslu halinden ürperedebilirdi Bayılmaz falan ama içi de bir fena olur yani. Yine de heves ediyorduk ikimiz de üzüldük vallahi. Acaba son anda ben çok korktum yapamicam eşim de gelsin yoksa girmem falan desem alırlar mı shshhsh
Tamam canım salı günü de onları sorayım gittiğimde. Ay bak çok iyi oldu bu bilgiyi verdiğin bize deselerdi ki işitme testinden geçemedi aklımıza bir süre sonra geçebileceği ihtimali de gelmezdi çok kötü olurduk. Şimdi öyle bir durum olsa bile bu ihtimal gelir aklıma direkt Sizin de sağlıklı bir şekilde atlatmış olmanıza çok sevindim

Ben 3 senedir üst üste yaptırdım doğum teminatlı tss. 8 bin 22 bin en son 55 bin verdim
Bebek doğup 15 gün geçmeden fiyat veremiyorlarmış. Tahminim 15-20 bin arası olur allianz tss bebek. Ama ömür boyu yenileme garantili alamıyormuşuz o eskiden varmış. Onun için üst üste 3 kere falan yapmak lazım sanırım.

Ya benim surecim farkli aslinda biraz da oyuzden . Kac senedir benim doktorum tup bebek doktorum yani bi de cok seviyorum oyuzden bir şıklık yapmak istedim . Herkesin kendi istegine bagli tabi ki yapmak zorunda degilsin

Büyük ihtimalle sigorta dönüş yapar ödeme anlamında. Benim daha önce kendim ödeyip sigortadan ödeme aldığım oldu. Faturaları ve doktor tanısını atmıştım geri dönmüşlerdi.
Biz bireysel yaptırıyoruz şirket yapıyorsa öyle olabilir tabi. Ocakta toplu fiyat alıyorlardır yüksek ihtimalle.

36+2de. önceki doğumdan sonra yaşadığım bazı aksilikler sebebiyle zorunlu canım
Anladm.kilosu
36+2de. önceki doğumdan sonra yaşadığım bazı aksilikler sebebiyle zorunlu canım
Haftasına göre güzel.kilo 3 kiloyu geçmiş dogacagi kesin maşallah. Sağlıkla gelsin de doğum şeklinin önemi yok

Yok yok kendi teyzemin şocukları Var o yaşlarda gayet terbiyeliler şimdiki nesilden ziyade onların yetiştirilme tarzları sıkıntılı anneden de öyle ne koparsak kar düşüncesini gördükçe öyle olmuş onlarda. Yok aman yormıycam kendimi ne varsa koyarız yer içer oturur giderler bende bir yandan da üzülüyorum işte ama

Ben inanmiyorum senin bunu yapacagina huylu huyundan vazgecmez. Hic yormicam kendimi ne varsa yer iceriz kismini dilin soyluyo ama yapacagindan supheliyim mizac olarak
Bastaki konuya hic yorum yazmadim cunku kesin sivri bisey yazardim tetiklemeye gerek yok hic

Ayy kumral ben de burdan yaptırdım kapı süsünü, çok güzel geldi baya beğendim ama doktora yaptırmak hiç aklıma gelmemişti bak

2. Topuk kanı için çağırıyor canım Asm , 3-7. Günlerde. 2. Nin amacı bebek iyice beslendikten sonra kan almak çünkü bakılan hastalıklar beslenme kaynaklı ve daha doğru sonuç veriyor. Daha sonra kilo takibi ve aşılar için ortalama her ay gidicez

Ayy kumral ben de burdan yaptırdım kapı süsünü, çok güzel geldi baya beğendim ama doktora yaptırmak hiç aklıma gelmemişti bak
Yaaa ben de çok beğendim bizim kapı süsünü, kaç cm sipariş vermiştin? Ben 50 vermişim, büyüklüğünü görünce şok oldum raptiyeyle asıyorum, hastaneye de öyle yapacağım. Umarım bir kaza olmaz seninki nasıl oldu fotoğraf var mı

Eklentiler

• c47429b2-d60e-403d-89af-1ca13c4168fd.jpeg
    162,7 KB · Görüntüleme: 44
Kasım annelerinin neredeyse hepsi doğurmuş, emzirme gaz dertlerini konuşuyorlar hep bi yandan duygusal bi yandan da korkutuyor valka
Selam canımlar ben de sizlerle emzirme gaz dertlerini konuşmak için sabırsızlanıyorum çok giremiyorum malum küçük bi meşguliyetimiz var emzirme konusu çok değişik bişey benim de sütüm gelmedi önce. Şimdi yavaş yavaş geliyor şükür. Bebiş zaten herşeyi öğretiyor. Düşünün ki biz gezerek emmeye bile başladık. Çünkü dün gece öyle istedi oğluş ve bunu bana çok güzel bi şekilde anlattı
Ben alacağım ya, anam da dedi ki doğum haberini veren hemşireye bahşiş vs verilir. Onu konuşuyorduk biz de tam
Ben de çikolata vs götürmeyi düşünüyorum. Hemşireye bahşiş bizimkiler de vermek istemiş hemşireler almamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…