Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,2%
  • erkek

OY: 102 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    194
Kızlar dün geceden beri sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi sancı geliyor biraz moralim bozuktu dün onun tetiklediğini düşünüyorum ama bugünde ara ara vuruyor şuan mesela belimde ve kasıklarımda ağrı var bekliyorum bakalım

Biz onu konuştuk , ilk bebek doğduğu zaman çocuk doktoru muayenesi topuk kanı ücretsiz dediler 28 gün muhabbetini söylediler hatta . İkinci topuk kanını sordum ben özellikle o da dahil falan dediler
İkinci topuk kanı sağlık ocağından alınıyor özellikle arıyorlar hatta

Canım bana da oluyor son 1 haftadır, özellikle geceleri. Kendimi dinliyorum doğurucam herhalde artık diye, bol su içip dinlenmeye çalışıyorum. Sıkıntılı bir durum olsa hissedersin bence, çok büyüdüler artık vücut da zorlanıyor diye düşünüyorum:/ kasılma vs var mı

Moraline noldu

Ben birkaç gündür hep öyleyim, doktora söyleyince sancıdır dedi ama geçtiği için çok da önemsemedi. Sen de biraz dinlen, düzelebilecek bi şeyse aç sevdiğin bi diziyi programı izle az kafanı dağıt strestense tetiklemesin boşu boşuna

Evet arada kasılma oluyo dün kaburgamın altında bi kasıldı sanki nefes alamadım düzeltmiyor da kendini inatçı bebe canım çıktı resmen of bilmiyorum pazartesi randevum vardı zaten bekliyorum o yüzden canım

Anamla tartıştım sonra olaya babam dahil oldu falan filan derken saçma sapan bi meseleydi eşim de şahit oldu canım sıkıldı çok babam hala surat yapıyor yüzde yüz de haklıyım yani buna eminim biri böyle surat yapınca benim tadım tuzum kaçıyo şurda doğurmama kalmış 2 hafta benim surat yapmam lazımken of of

Canım benim doğum yapacağım hastane sigorta karşılamıyor. Ona rağmen 28 gün ücretsiz herşeyi.

En çok anlayışa ihtiyacımız olduğu zaman aksi bi şey yapanları benim de boğazlayasım geliyor stresten olmuş senin de hiç telaşlanma güzelce geç odana dinlen

Her biriniz böyle yazınca heyecanlanıyorum

Bugün oğlumla taburcu olup eve çıkacaktık. Oğlum sarılık olmuş. Değeri yüksek çıkınca mavi ışığa aldılar. Yaninda kalıyorum. Cok duygusalim. Bakamadım ona sanırım. Sütum yetseydi böyle olmazdı diye düşünüyorum. Lohusalık depresyonu mu duygusalligi mi? Yarına evimize gider miyiz ki?

Çıktık kontrolden kızlar. Tospiğim iyi şükür, suyu falan yeterli şimdilik, başı kanala girmemiş muhtemelen büyük geliyor kanala dedi. Kilosu yaklaşık 3900 Başı 9,8 cm. Haftaya 4’ü geçebilir. Açıkçası vajinal doğum biraz hayal oldu bizim için Yine kendisi gelmeye kalkarsa bakarız son günkü kontrollerine göre karar veririz dedi. Bu kez Salı gününe gün verdi. Perşembe ya da Cuma sezaryen kararı çıkacak muhtemelen.

Cano senin nezdinde herkese sorayım, bebolarınızın kafası nerde? Bende baya ortada altta nerdeyse kukuma bastırıyor ultrasonu doktor artık, bu bebo dönmüş mü demek ki doktora sormayı unuttum

annelik iznine ciktim artik is guc de yok oyle canim sıkıldı ki evde önce ıslak kek yaptım kakaolu, yemek yaptım, etrafı topladım, nerede toz var nereyi silsem diye bakınıp durdum tüm gün, böyle zaman mı geçer
keşke şu onumuzdeki 6 ayı verimli geçirebilecek birsey bulabilsem kendime birsey katsam. bebek bakıcam ama annem de var yine bosluga dusebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…