Yaaa güzel haberlerrr maşallahBiz de kontrolden çıktıkkk, 3300 olmuş tosunum, nst iyi çıktı suyu falan da iyi. Haftaya gün saat verecekmiş doktoren azından 38'i beklemek istiyorum dedi o da 17 Aralık falan oluyor aşağı yukarı
Kiz seninki kac haftalik suan , benim ki 36+6 3120 gm 51 cm olmus 14 aralik demistik 12 aralikta alalim dedi . Yok hocam 14 olsun dedim ee sen yprulmadin mi artik buyudu bu kiz yeter dedi. 38+5 oluyor erken mi acaba ya bilemiyorum
Anladım o zaman doğru karar vermişsiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah40. Hafta için normal 04 Aralık tarihi geçen c.tesi 3.600 du bugün itibari ile 3.760 olmuşuz. 02 Aralık tarihi de 39+5 doğum gerçekleşmiş olacak biraz kilo biraz da kafası ters yönde ve yukarı yönde hala değişmemis bu sebeple öyle istedi doktor yoksa normal doğum için bekledik hep
Kiz seninki kac haftalik suan , benim ki 36+6 3120 gm 51 cm olmus 14 aralik demistik 12 aralikta alalim dedi . Yok hocam 14 olsun dedim ee sen yprulmadin mi artik buyudu bu kiz yeter dedi. 38+5 oluyor erken mi acaba ya bilemiyorum
36+3'üz bugün tam, 38+5 erken değil ya bence neden erken olsunYaaa güzel haberlerrr maşallahŞimdi kaç haftalıksınız?
Ay hiç korkma ya beni öğrenciler bile kontrole geldi baya bi kontrol ettiler yaniSezaryenden sonraki kontrolde olan bastırmayı diyordum aslında evet o konuda okuduklarımdan korktum birazÇok sevindim canım iyi geçmesine beni rahatlattın umarım benim de o şekilde geçer
Kafeini çok duydum ya ben kullanacağım onu sanırım. Dondurma diyorlar bir de onun harici kayısı nektarı yaptım ben onlardan götüreceğim bakalım.
O benim de hayatımı kurtardı bugün 5. günüm ancak o klasik pozisyonda emzirebiliyorum o da yavaş yavaş.Ben de aynı bu sekilde emziriyorum emzirme yastıgını götürdüm hastaneye ama hiç kullanamadım bebegi kucagıma yatıramadıgım için sezaryan yerinden dolayı. Normal kafa yastıgını yanıma uzatıyorum üzerine bebişi koyup birbirimize paralel yatıp oyle emziriyorum resimdeki gibi.
Doktorlar takmıyor sancıyı kaç sefer yaşadım şiddeti aşırı yüksekti. Normal diyorlar olur diyorlar bakıyorlar doğum sancısı değilse takmıyorlar boş bi söyleme yaniBugün kontrol günümüz. Bebekte bir sakinlikler, aşağıda baskı hissi azalmış, kasılmalar azalmış, her şey ansınız yoluna girmiş. Kasılmalarım çok arttı sık sık sancı giriyor falan diyecektim ya gittiğimde hiçbir şeyim kalmamış maşallah
Annem ve kayınvalidem sağolsun şimdilik zorlamıyor ama ileride zorlu bir mücadele bizi bekliyor gibiİki çocuklu hayat nasıl
Ben de adet sancısı gibi olan ağrıyı söyledim nst'de de var sancın ama yoğun değil biz sende ne sancılar gördük dedi kdkff önemsemediBugün kontrol günümüz. Bebekte bir sakinlikler, aşağıda baskı hissi azalmış, kasılmalar azalmış, her şey ansınız yoluna girmiş. Kasılmalarım çok arttı sık sık sancı giriyor falan diyecektim ya gittiğimde hiçbir şeyim kalmamış maşallah
Ay nebilim gerci artik neredeyse 39 oluyor dogru . Off cok heyecanliyim36+3'üz bugün tam, 38+5 erken değil ya bence neden erken olsun
Haftaya gün verince her şey çok gerçek olcak dedim ben de eşime. Sanki 9 aydır gerçek değilmiş gibi dkfk ben de heyecanlandımAy nebilim gerci artik neredeyse 39 oluyor dogru . Off cok heyecanliyim
bence erken degil vajinal dogum yapan arkadaslarim hep 38. haftalarinda dogurdular. benim sezaryenim 39+5te olmustu ama hstane kurali burda 39. haftaya veriyorlar sezaryeni doktor karar veremiyor acil bir durum olusmadikca. Siz karar verebiliyorsunuz orda en iyi anne bilir, 38 de gelismis bebek oluyor dogmaya hazir.Kiz seninki kac haftalik suan , benim ki 36+6 3120 gm 51 cm olmus 14 aralik demistik 12 aralikta alalim dedi . Yok hocam 14 olsun dedim ee sen yprulmadin mi artik buyudu bu kiz yeter dedi. 38+5 oluyor erken mi acaba ya bilemiyorum
insan dogurmadan bebegi gormeden cok bag kuramiyor. Kuruyorsun ama annelik daha cok dogumla basliyor sanki, ya da benim icin oyleydiHaftaya gün verince her şey çok gerçek olcak dedim ben de eşime. Sanki 9 aydır gerçek değilmiş gibi dkfk ben de heyecanlandım
benim de ayni, aksam nerdeyse doguruyordum yatakta bile uzanamadim acidan, su an ne sanci ne birşey hamile degilmis gibi takiliyorum. Valla artik kimseye birsey demicem cidden dogurana kadar, anlarim herhalde o zaman.Bugün kontrol günümüz. Bebekte bir sakinlikler, aşağıda baskı hissi azalmış, kasılmalar azalmış, her şey ansınız yoluna girmiş. Kasılmalarım çok arttı sık sık sancı giriyor falan diyecektim ya gittiğimde hiçbir şeyim kalmamış maşallah
Cok sukur suyu da cok iyi dedi ama yine de insan bi acaba mi diyo . Yoksa sabirsizim da aslindabence erken degil vajinal dogum yapan arkadaslarim hep 38. haftalarinda dogurdular. benim sezaryenim 39+5te olmustu ama hstane kurali burda 39. haftaya veriyorlar sezaryeni doktor karar veremiyor acil bir durum olusmadikca. Siz karar verebiliyorsunuz orda en iyi anne bilir, 38 de gelismis bebek oluyor dogmaya hazir.
Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç endişe etme benim kuzenimin de suyu azalmıştı normal doğum ile dünyaya getirdi hatta senin ki sizinle tanışmak istiyor demek kiKızlar rutin kontrole geldim suyum çok azalmış sancılarım 100 ün üstünde ama ben hiçbir şey hissetmiyorum:/ Şuan serum takılı kontrol nst sonrası sezeryan kararı verilecekmiş dualarınızı bekliyorum
Yaaaaa gerçekten mi, kuzucuk ne çabuk toparlamışKızlar ben oğlumu aldım
YaaaKızlar ben oğlumu aldım
Yoksa kendi kendimize rezil olucaz doğurdum doğurcam derkenbenim de ayni, aksam nerdeyse doguruyordum yatakta bile uzanamadim acidan, su an ne sanci ne birşey hamile degilmis gibi takiliyorum. Valla artik kimseye birsey demicem cidden dogurana kadar, anlarim herhalde o zaman.
Bizimki de önemsemez ki zaten her şeye normal diyen bir adam shsjjsBen de adet sancısı gibi olan ağrıyı söyledim nst'de de var sancın ama yoğun değil biz sende ne sancılar gördük dedi kdkff önemsemedi