Az kaldı azgünaydınnnn. epeydir şekerimi ölçmüyordum iyi hissediyorum diye. kahvaltıdan önce canım mandalina çekti yarım mandalina yedim. sonra omlet zeytin iki dilim ekmekten oluşan kahvaltımı tam yarıladım çok kötü hissettim. şimdi 1 saat tokluk ölçtüm 180iyi besleniyorum geçti gitti herhalde diye düşünüyordum
Mandalina bu kadar etkiliyor mu ya ben bazen akşamları otururken bile 2-3 tane yiyorumgünaydınnnn. epeydir şekerimi ölçmüyordum iyi hissediyorum diye. kahvaltıdan önce canım mandalina çekti yarım mandalina yedim. sonra omlet zeytin iki dilim ekmekten oluşan kahvaltımı tam yarıladım çok kötü hissettim. şimdi 1 saat tokluk ölçtüm 180iyi besleniyorum geçti gitti herhalde diye düşünüyordum
Bebekten sonra 5 saat deliksiz uyku olsa keşkeBen neden gece 2de uyuyup sabah 7de uyandım yaÜstelik bu kez 2-7 arası hiç uyanmadım da. Demek ki 5 saat deliksiz uyuyabilsek hiç uyku ihtiyacı duymayacağız
YaaaBebekten sonra 5 saat deliksiz uyku olsa keşkeilk başlar ben kalkıyordum 2 saatte bir şimdi kendi 2 saat bile olmadan kalkıyor birde iki gecedir sabahın beşinde uyanıyor uyumuyor geri öyle laf istiyor bakıyor 7 ye kadar öyle oyalanıyoruz ama uykusuzluğa değer mi kesinlikle onun öyle masum bakışı her şeyi unutturuyor enerji yükleniyor sanki
ya benim akşam midem çok ağrıyordu aç uyudum resmen. sabah o yüzden bir anda yükseltmiş olabilir bilmiyorum ki. onca su içtim daha yeni kendime geldim.Mandalina bu kadar etkiliyor mu ya ben bazen akşamları otururken bile 2-3 tane yiyorum
Ay 39 dedi diyor eşim püüüBiz de kontrolden çıktıkkk, 3300 olmuş tosunum, nst iyi çıktı suyu falan da iyi. Haftaya gün saat verecekmiş doktoren azından 38'i beklemek istiyorum dedi o da 17 Aralık falan oluyor aşağı yukarı
Aa evet ondan olabilir, ben de aç kalıp birden yiyince fenalaşıyorum normal zamanda yediklerimi yesem bile. Su içmek gerçekten işe yarıyor amaya benim akşam midem çok ağrıyordu aç uyudum resmen. sabah o yüzden bir anda yükseltmiş olabilir bilmiyorum ki. onca su içtim daha yeni kendime geldim.
Çok teşekkür ederim canım. Darısı sizlerin başına. Sağlıkla kavuşun bebişlerinizeYaaa ben bugün seni aklımdan çok geçirdim biliyor musun? Geçen şey dedin ya ben bu hareketleri yapınca ertesi gün doğuma gitmiştim oğluma diye oradan aklımda kaldın :) Mesajını şu an yeni gördüm, çok sevindim. Hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inşallah Elif Güneş
İki çocuklu hayat nasılÇok teşekkür ederim canım. Darısı sizlerin başına. Sağlıkla kavuşun bebişlerinize
Bir sorun yoksa sezaryen için 39u bekliyorlar canım. Benim de öyle oldu. Nasıl geçecek zaman diye düşündüm ama son haftalara doğru karnın aşağıya inince biraz rahatlıyorsun. Sağlıkla gelsin inşallah tosuncukAy 39 dedi diyor eşim püüü
Merhaba kilosu kurtarıyorsa neden direkt sezeryanı seçmiş ki yaklaşık bi buçuk haftan var yine aşağı yukarı belki başlardı doğumKızlar merhaba benim de bugün kontrolüm vardı. Maalesef nst de sancım hala çıkmadı ki 39+2 oldum doktor da daha da beklemeye gerek yok dediği için 02.12.24 e tarih belirledik.
40. Hafta için normal 04 Aralık tarihi geçen c.tesi 3.600 du bugün itibari ile 3.760 olmuşuz. 02 Aralık tarihi de 39+5 doğum gerçekleşmiş olacak biraz kilo biraz da kafası ters yönde ve yukarı yönde hala değişmemis bu sebeple öyle istedi doktor yoksa normal doğum için bekledik hepMerhaba kilosu kurtarıyorsa neden direkt sezeryanı seçmiş ki yaklaşık bi buçuk haftan var yine aşağı yukarı belki başlardı doğum
Kolaylıkla kucağınıza alın inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar rutin kontrole geldim suyum çok azalmış sancılarım 100 ün üstünde ama ben hiçbir şey hissetmiyorum:/ Şuan serum takılı kontrol nst sonrası sezeryan kararı verilecekmiş dualarınızı bekliyorum
Kiz seninki kac haftalik suan , benim ki 36+6 3120 gm 51 cm olmus 14 aralik demistik 12 aralikta alalim dedi . Yok hocam 14 olsun dedim ee sen yprulmadin mi artik buyudu bu kiz yeter dedi. 38+5 oluyor erken mi acaba ya bilemiyorumBiz de kontrolden çıktıkkk, 3300 olmuş tosunum, nst iyi çıktı suyu falan da iyi. Haftaya gün saat verecekmiş doktoren azından 38'i beklemek istiyorum dedi o da 17 Aralık falan oluyor aşağı yukarı
Bizi de haberdar et canım son durumdanKızlar rutin kontrole geldim suyum çok azalmış sancılarım 100 ün üstünde ama ben hiçbir şey hissetmiyorum:/ Şuan serum takılı kontrol nst sonrası sezeryan kararı verilecekmiş dualarınızı bekliyorum