Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
konut krizi var ve buyuk sorun cok haklisin. Kiralar pahali maas kadar o yuzden ev almak en mantiklisi mortgage sistemo var cunku. Issizlik yok aslinda ama hangi sektordeler? Tech sektoru ise evet isten cikarmalar oldu saglik sektorunde ihtiyac cok ornegin.

Seyrantepe Hamidiye Etfal cano, almışlar yoğun bakıma şimdi inşallah iyi haberlerle gelirim

Amin canım sana da hayırlı olsun yazamadım dün
Canım şimdi gördüm yazıyı Seyrantepe deymis.. inşallah güzel haberler alırız. Dualarım seninle rabbim annene şifa sana da güç kuvvet versin canım Orangegreysky

kızlar bu bebişleri nasıl yatırcaz ilk aylarda beni biraz aydınlatın yav. beşiğin içine reflü yatağı da mı almak lazım nasıl yapcaz
Sırt üstü yatırmak en güvenlisi diyor araştırmalar, yan yatırmak tehlikeliymiş boğulma riskine karşı. Yan yatıracaksanız sizin de uyanık olduğunuz görebileceğiniz zamanlarda yatırın diyorlar düz kafa olma ihtimaline karşı sağa sola çevirmek lazımmış başını. Reflü yatağı aldım ben evet, anne yanının reflü özelliği var bende ama oraya buraya giderken kullanırım diye almıştım

Canım dediklerinin tam tersi. Sırt üstü yatırmak tehlikeli. Yan yatırmak lazım ki kusmuğu aksın gitsin diye.. 30 derece açı vs. Bişileri var hatta

Kızlar sanki çok uzun senelerdir kar Kasım ayında yağmadı hiç. Hep ocakta o da tektük. Bu sene bizim bebelerin şansına galiba erkenden kar yağıyor

Canım dediklerinin tam tersi. Sırt üstü yatırmak tehlikeli. Yan yatırmak lazım ki kusmuğu aksın gitsin diye.. 30 derece açı vs. Bişileri var hatta
Ben bir eğitimde dinlemiştim canım, böyle demişlerdi. Şimdi emin olmak için googleladım, teyit etmiş oldum, sen de bir bak istersen

Eklentiler

• IMG_5900.png
    159,1 KB · Görüntüleme: 24
Ben de böyle biliyordum ama kaynaklar hep sırt üstü yatırmak daha güvenli diyor, neden hep yan yatırmak gerektiğini öğrenmişiz acaba

Ben de böyle biliyordum ama kaynaklar hep sırt üstü yatırmak daha güvenli diyor, neden hep yan yatırmak gerektiğini öğrenmişiz acaba
Doktorlarımıza sorup doğrusunu öğreniriz kuzum. Yatış pozisyonu çok önemli. Yan yatınca kusmuk yanaktan akıp gidiyor benim bildiğim. Sırt üstü yatınca direk geri gidip boğuyor ama en iyisini doktorlar bilir tabiki.

Sanat tarihi okuyorum bi yandan, o alanda çalışmak istiyorum aslında. Çabalarım devam ediyor evet evet her yer Türktü ben şok olmuştum, her yer dönerciydi burda özel hastaneye gitsen bile sorun birmiyor ki yenidoğan çetesinden sonra ona bile şüpheyle yaklaşıyoruz artık. Deneyeceğiz sanırım eşimin işi gereği sadece Berlinde çalışabiliyor ben de ona göre ayarlıycam kendimi

Omurga sırt üstü, orta sert zeminde, başı 30 derecelik açı ile sağa ve sola çevirmek, yastık kullanmamak. Varsa reflü yatağı kullanarak eğim verebilirsin. Ben de çok yayın izledim, okudum falan böyle denk geldim hep canım. Gündüzleri ara sıra yan yatırırsın sırtın arkasında destek koyarak falan ama geceleri hep sırt üstü sanırım olması gereken.

Ya tech sektöründe hepsi onunla ilgili olabilir ev olayı burda da çok ciddi sıkıntı 6 ay kiralık ev aradık biz ilk geldiğimizde ve hiçbir standartımız yoktu ne olsa tamamdık ona rağmen zor bulduk sağlık sektöründe de denklik şartlarına bakmak lazım sanırım en azından benim için. Ama ırkçılık olmaması kısmı beni bi rahatlattı ben bi eşimi darlayayım bakalım
ayyy biz mutlaka haberleşelim
Berlin’de de çok büyük bir Türk popülasyonu var ve ben çok seviyorum Berlin’in kültürel çeşitliliğini. Sende Berlin açısından İngilizce ile çok rahat edersin hiç sıkma canını. Her şey çok güzel olsun sizin için
O yenidoğan çetesi olaylarına girmek bile istemiyorum o kadar psikolojimi bozdu ki benim o seni düşünemiyorum bile

Çok çok mutlu olurum ben daha çok sorarım çok şey zaten ayıp olmazsa zaten bu tarz olaylar bu noktaya getirdi bizi de yoksa bi şekilde idare ediyorduk çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla hayırla bebeklerimizi de kucağımıza alırız

Çatı ağrısı ben de başka bir boyuta ulaştı ya. Geceleri artık sesli bir şekilde acı çekiyorum dönerken vs. Bacaklarımı biri tutup ikiye ayırıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…