Ya aslında bizim arkadaşlarımız arasında da kıta Avrupa’sında da en mutlu olanlar Birleşik Krallıkta yaşayanlar zaman zaman düşünmüyoruz desek yalan olur. Ama irlandalı arkadaşlarımız var iş bulamadıkları için Almanya’ya taşınan onlar da biraz aklımızı karıştırıyorlar. Orda da bir konut krizi var sanırım. Hoş konut krizinden bahsedilmeyen hiçbir yere denk gelmedim daha
Şubattaki seçimleri bekliyoruz biraz kendi açımızdan. O ülkenin geleceği ile ilgili biraz daha fikir verecek bize bakalım hayırlısı.
ya denklik alamasan da uluslararası şirketlerde İngilizcenle beyaz yaka olarak çalışabilirsin bence kesinlikle bir araştır. Onu geçtim sektör değiştirme, farklı bir alanda çalışma çok yaygın ve asla yadırgamıyorlar.
Özel hastanelerdeki o prensesliği bazen özlesem de burda da asla yetersiz bir sağlık hizmeti aldığımı düşünmüyorum
hatta Türkiye’de gebe çok yakın bir arkadaşım var onunla konuşunca baya üzülüyorum her şeyin bu kadar ticarete dökülmesine.
Ay aman bizde Türk’e benziyoruz ya
hatta bir sürü yerde de işimize yarıyor o kadar Türk var ki her yerde. İşin içinden çıkamadığımızda hemen geliyor biri yardımcı oluyor. Aklında varsa kesinlikle denemenizi öneririm. İnsan gençken risk iştahı yüksek oluyor. Olmazsa geri döneriz ne olacak yani.