Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
eminim okumayı planladığın bir sürü kitap vardır, ne güzel işte, tam zamanı
üzerine battaniye, bir de kedi varsa, mis böyle bakalım
Bizim kedi biraz yabani, evde en az sevdiği kişi de benim ama hep hamilelikte değişir diye ümit ediyordum. Olmadı

Çok destek oldun, oldunuz, tüm kalbimle teşekkür ederim destek görmek, kız kardeşlikle çevrelenmek ne kadar güzel bir his

Beybim inşallah iyi haberlerini alırız sen içini ferah tut. Bu seferlik eşin halledecek her şeyi

Canım hangi hastanede belki yakınızdır bizim de bir faydamız olur. Gönlünü ferah tut atlatacak annen inşallah sağlığına kavuşacak.
Seyrantepe Hamidiye Etfal cano, almışlar yoğun bakıma şimdi inşallah iyi haberlerle gelirim
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin annene
Amin canım sana da hayırlı olsun yazamadım dün

bence çok uzun canım. bir de arabada dahi o kadar oturmak çok zorluyor insanı. uçak yine bi derece daha iyi ama otobüs hele, bana çok zor göründü. annene mi gideceksin?

Rabbim şifa versin anneciğine canım. Sizle, torunuyla güzel günler göstersin inşallah

Çok üzüldüm kuzum bu mutlu günlerinde böyle bir korku üzüntü, gerçekten çok zor anneciğin bir an önce iyi olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Sanırım bir 100 sayfa filan yazı okudum sonunda bitirdim doğuranlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla aşkla büyüsünler sancıları okudum korktum sizlerden hemen sayfalara baktım noldu diye, şükür her şey yolunda gibi herkesin otuzaazkala bebeğin eve gelmiş çok sevindim prematüreler 0 nolu mama kullanıyor. Bizim yenidoğanda aptamil kullanılıyordu, marka önerisinde bulunmuyorduk taburcu olurken, hippte güzel diyorlar bu arada.
Orangegreysky annene acil şifalar diliyorum, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
Herkesin çok az kalmış resmen çok hızlı geçti sanki her şey, çok güzel tarihlerde alınmış, sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Çok geçmiş olsun Orangegreysky İstanbul da diye okudum neresinde ?yapabileceğim birşey var mıdır bilemiyorum ama haberdar et beni de canım belki bir dokunacak faydam olur

kızlar bu bebişleri nasıl yatırcaz ilk aylarda beni biraz aydınlatın yav. beşiğin içine reflü yatağı da mı almak lazım nasıl yapcaz
Ben öyle yapıcam. Reflü yatağı aldım. Yataş Juno değil ama aldığım sevi bebenin. Sanırım yan yatırmak lazımmış kusmuğu kaçmasın diye

Ya aslında bizim arkadaşlarımız arasında da kıta Avrupa’sında da en mutlu olanlar Birleşik Krallıkta yaşayanlar zaman zaman düşünmüyoruz desek yalan olur. Ama irlandalı arkadaşlarımız var iş bulamadıkları için Almanya’ya taşınan onlar da biraz aklımızı karıştırıyorlar. Orda da bir konut krizi var sanırım. Hoş konut krizinden bahsedilmeyen hiçbir yere denk gelmedim daha Şubattaki seçimleri bekliyoruz biraz kendi açımızdan. O ülkenin geleceği ile ilgili biraz daha fikir verecek bize bakalım hayırlısı.

ya denklik alamasan da uluslararası şirketlerde İngilizcenle beyaz yaka olarak çalışabilirsin bence kesinlikle bir araştır. Onu geçtim sektör değiştirme, farklı bir alanda çalışma çok yaygın ve asla yadırgamıyorlar.
Özel hastanelerdeki o prensesliği bazen özlesem de burda da asla yetersiz bir sağlık hizmeti aldığımı düşünmüyorum hatta Türkiye’de gebe çok yakın bir arkadaşım var onunla konuşunca baya üzülüyorum her şeyin bu kadar ticarete dökülmesine.
Ay aman bizde Türk’e benziyoruz ya hatta bir sürü yerde de işimize yarıyor o kadar Türk var ki her yerde. İşin içinden çıkamadığımızda hemen geliyor biri yardımcı oluyor. Aklında varsa kesinlikle denemenizi öneririm. İnsan gençken risk iştahı yüksek oluyor. Olmazsa geri döneriz ne olacak yani.

ne dedi doktor? birde sanki iltihapli sivilce gibi acimismiydi? Gerilemezse ben de gostericem doktora
Benim de ufakti en başta hatta kan toplaması gibiydi hamilelikte olur diye önemsememistim ama sonraki haftalarda top şeklinde ten rengine dönünce bugün kontrolde doktor baktı hatta sıkınca kanadı siğil değil dedi et beni dedi. Doğumda hatırlat parça alıp patalojiye gönderelim dedi.

Canım çok geçmiş olsun Orangegreysky inşallah sağlıkla çıkar anneciğin. 7 saatlik yolculuk kesinlikle yapmamanı öneririm. Doktorum bir saat bile çıkma sancılar düzensiz ise dedi… Allah korusun yolda bebek gelse çaresiz kalırsınız. Risk alınmaz. Sen bilirsin tabi ama bence yapma

Kızlar çok şiddetli sancı yaşadım bugün ve kesin geliyor bebek dedim. Yarım saat sürdü ama aşırı şiddetliydi. Uzandım uyudum sonra. Akşam tekrar basladı sancı. Doktor bekle Nst çektirtme düzenli olursa ve şiddeti artarsa çektir dedi. Benim bebiş tam 37 haftalık oldu. Bir hafta sonra gelecek ama o kadar bekler mi emin değilim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…