- 26 Eylül 2024
- 733
- 949
Bizim kedi biraz yabani, evde en az sevdiği kişi de benim ama hep hamilelikte değişir diye ümit ediyordum. Olmadıeminim okumayı planladığın bir sürü kitap vardır, ne güzel işte, tam zamanı
üzerine battaniye, bir de kedi varsa, misböyle bakalım
Beybim inşallah iyi haberlerini alırız sen içini ferah tut. Bu seferlik eşin halledecek her şeyiYoğun bakıma çekecekler annemi, doktor durumun ağır demiş ya da en azından annemin bana aktardığı bu. Eşimi çağırdı bi şeyler imzalatıyolar ben anlamıyorum diye. Eşim gidecek ama içim de rahat değil bilmiyorum üzülüyorum çok.
Seyrantepe Hamidiye Etfal cano, almışlar yoğun bakıma şimdi inşallah iyi haberlerle gelirimCanım hangi hastanede belki yakınızdır bizim de bir faydamız olur. Gönlünü ferah tut atlatacak annen inşallah sağlığına kavuşacak.
Amin canım sana da hayırlı olsun yazamadım dünçok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin annene
bence çok uzun canım. bir de arabada dahi o kadar oturmak çok zorluyor insanı. uçak yine bi derece daha iyi ama otobüs hele, bana çok zor göründü. annene mi gideceksin?Hanımlar sizce bi 7 saatlik otobüs yolculuğuna çıkabilir miyim ya? Doktor sürekli yat demiyorum ama kalkıp yemek falan yapayım öyle ev işi yapayım deme demişti, sancılarım var ama düzenli ve sık değil o da haftamız gereği normal şu an. Sıkıntı olur mu ne dersiniz? Pazar akşam binip salı akşam dönecek şekilde
Rabbim şifa versin anneciğine canım. Sizle, torunuyla güzel günler göstersin inşallahYoğun bakıma çekecekler annemi, doktor durumun ağır demiş ya da en azından annemin bana aktardığı bu. Eşimi çağırdı bi şeyler imzalatıyolar ben anlamıyorum diye. Eşim gidecek ama içim de rahat değil bilmiyorum üzülüyorum çok.
Çok üzüldüm kuzumYoğun bakıma çekecekler annemi, doktor durumun ağır demiş ya da en azından annemin bana aktardığı bu. Eşimi çağırdı bi şeyler imzalatıyolar ben anlamıyorum diye. Eşim gidecek ama içim de rahat değil bilmiyorum üzülüyorum çok.
Yaaaa ne güzel tarihKızlar muayeneden çıktık. 36.hafta 2650 gr. olmuş minnoşum 47 cm. 12.12.2024e sezaryen tarihi verdiçok yoğunmus o gün ameliyathane erken diye yer bulduk
Bende de çıktı hatta büyüyüp et benine dönüştü bugün doktora gösterdim hattaVajinal sivilce cikan var mi aramizda? bu donemde bir bu eksikti olmadi olmadi doguracagim zamani buldu
Çok geçmiş olsun canım benim dualarımız annenle her şey güzel olacak inşallahSeyrantepe Hamidiye Etfal cano, almışlar yoğun bakıma şimdi inşallah iyi haberlerle gelirim
Amin canım sana da hayırlı olsun yazamadım dün
Park yatağın içine reflü yatağı koyacagız diye biliyorum canımkızlar bu bebişleri nasıl yatırcaz ilk aylarda beni biraz aydınlatın yav. beşiğin içine reflü yatağı da mı almak lazım nasıl yapcaz
Çok geçmiş olsunYoğun bakıma çekecekler annemi, doktor durumun ağır demiş ya da en azından annemin bana aktardığı bu. Eşimi çağırdı bi şeyler imzalatıyolar ben anlamıyorum diye. Eşim gidecek ama içim de rahat değil bilmiyorum üzülüyorum çok.
Ben öyle yapıcam. Reflü yatağı aldım. Yataş Juno değil ama aldığım sevi bebenin. Sanırım yan yatırmak lazımmış kusmuğu kaçmasın diyekızlar bu bebişleri nasıl yatırcaz ilk aylarda beni biraz aydınlatın yav. beşiğin içine reflü yatağı da mı almak lazım nasıl yapcaz
ne dedi doktor? birde sanki iltihapli sivilce gibi acimismiydi? Gerilemezse ben de gostericem doktoraBende de çıktı hatta büyüyüp et benine dönüştü bugün doktora gösterdim hatta
Ya aslında bizim arkadaşlarımız arasında da kıta Avrupa’sında da en mutlu olanlar Birleşik Krallıkta yaşayanlar zaman zaman düşünmüyoruz desek yalan olur. Ama irlandalı arkadaşlarımız var iş bulamadıkları için Almanya’ya taşınan onlar da biraz aklımızı karıştırıyorlar. Orda da bir konut krizi var sanırım. Hoş konut krizinden bahsedilmeyen hiçbir yere denk gelmedim dahabilmiyorum Irlanda dusunurmusunuz ilerleyen zamanlarda ama burda 8 senemiz bitecek once Dublinde yasadik baskenti daha sonra kasabaya tasindik. 8 sene icinde bir kez dahi ircilikla karsilasmadim da duymadim da . Irlanda insani cok tatlidir ayrimcilik yapmaz, belki yillarca kendileri Ingilizler tarafindan ayrimciliga ugradi diye bilmiyorum ama bati avrupa ulkelerine kiyasla guvenli sokaklari, sorunsuz notr dunya siyaseti izler, ekonomik sikintisi olmayan sehirlesmesi dusuk bir ulke. Kirsali cok daha guzel dili Ingilizce. Ideal bir ulke yasamak icin. Ilerde ne olur bilmem ama Almanya cok uzun suredir sanayi ve teknoloji ulkesi goc cok fazla aliyor ulke icinde sorunlar yaratmamasi imkansiz. Bariscil siyaset izliyor ab ile uk ile abd ile sorunsuz, ortadogu islerine de karismaz oyle olunca toplum icinde gerginlik yok. Ben buraya geldim geleli kafami dinledim diyebilirim :) elbet kendince sorunlari var ama kiyasla kucuk seyler
ya denklik alamasan da uluslararası şirketlerde İngilizcenle beyaz yaka olarak çalışabilirsin bence kesinlikle bir araştır. Onu geçtim sektör değiştirme, farklı bir alanda çalışma çok yaygın ve asla yadırgamıyorlar.Ay çok teşekkür ederimbenim denklik alma şansım da yok hukukçuyum çok pişmanım keşke denklik alınacak bir bölüm okusaydım diyorum şimdi. Zaten beni düşündüren bu analık izni, sosyal imkanlar oluyor. Mesela biz burda her şeye para ödedik ama her şeye. Devlete gitsem sorduğum soruya cevap alamıyorum, doktorun insafına kalıyorum. Mecburen özel tercih ediyorum ama o da az bir para değil. Ben eğitim için bir süre Kölnde kalmıştım, bayılmıştım. İnsanlara düzene her şeye. Baya bir Türk vardı hatta Alman yoktu ndndnd O zamandan beri eşimi darlıyorum gidelim diye, benim İngilizcem iyi çok az da Almancam var ama Almanca çok zor geliyor bana çabalıyorum öğrenmek için ama tıkanıyorum. Dil olayından korkuyorum, ırkçılık zaten en çekindiğim şey bir de o kadar belli ki benim Türk olduğum Şimdilik ücretli iznim birene kadar araştırıyorum, mutlaka sana danışırım ama çok teşekkür ederim çok incesin
Seyrantepe canım semt olarak neresi oluyor bilmiyorum hiç stadın karşısı. Eksik olma teşekkür ederimÇok geçmiş olsunOrangegreysky İstanbul da diye okudum neresinde ?yapabileceğim birşey var mıdır bilemiyorum ama haberdar et beni de canım belki bir dokunacak faydam olur
Benim de ufakti en başta hatta kan toplaması gibiydi hamilelikte olur diye önemsememistim ama sonraki haftalarda top şeklinde ten rengine dönünce bugün kontrolde doktor baktı hatta sıkınca kanadı siğil değil dedi et beni dedi. Doğumda hatırlat parça alıp patalojiye gönderelim dedi.ne dedi doktor? birde sanki iltihapli sivilce gibi acimismiydi? Gerilemezse ben de gostericem doktora