Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,5%
  • erkek

OY: 98 52,1%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    188
Çok yoğun bi kabız değilim ama yine de rahat çıkamıyorum tuvalete. Az önce peçeteye kan geldi makattan geldiğine eminim. Öyle foşur foşur değil de sivilce patlamış da peçeteyle bastırmışım gibi. Fotoğraf çekecektim şarjım yokmuş napmak lazım

Canım Allah analı babalı büyütsün.. ne güzel anlatmışsın bundan sonraki süreçte de herşey güzel geçer inşallah

Benim de once 12-12 demisti dktor ama cok kalabalik olur diye istemedim . Oyuzden 14 olsun dedim 14-12-24 de guzel geldi

Bu kadar geriliyorsan boşver bunu madem be gülüm. İllaki sana iyi gelecek başka doktor buluruz diye düşünüyorum koskoca istanbul. Medipol koşuyolundaki doktorları da genel olarak övüyorlardı ama isim olarak çok bilmiyorum. Benim hastanede geçmediğine eminsin mi peki anlaşma falan yapcaz diyorlardı bi daha sorsan mı bilemedim

Canım bana doktorun dediği uzun süre araba titreşimi bebek için sıkıntıydı. Ben de istanbuldan denizliye arabayla gitsem demiştim de izin vermedi. Ama uçak yolculuğuna bişey demiyorlar doktor raporu olduğu sürede uçağa binmede de sıkıntı yok. Aklında olsun diye özellikle söylemek istedim. Bir ihtiyacınız olursa her zaman söyleyebilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İnşallah annen hemen toparlanır Allahım şifalar versin tez zamanda ayaklandırsın

Eşime aldım bilet canım totom yemedi gitmeye, doğursam falan bi başıma kalıcam ev yok bişi yok. İnşallah toparlar anniş de oğluşla beraber gideriz

Yok be anam senin hastanede geçmiyor, indirim mindirim olur belki de diğer hastanelerde geçiyor neden para vereyim şimdi. Bu bebek çok pahalıya patladı ilk mayışıyla bana avrupa seyahati ısmarlamak zorunda ajcksjdkd

Eşime aldım bilet canım totom yemedi gitmeye, doğursam falan bi başıma kalıcam ev yok bişi yok. İnşallah toparlar anniş de oğluşla beraber gideriz
Evet yoldan ziyade hastane ortamı normalde bile çok gergin ve yorucu oluyor. Bol bol dua edelim içimizi ferah tutalım. O torun gücüyle toparlar şimdi kendini

Yok be anam senin hastanede geçmiyor, indirim mindirim olur belki de diğer hastanelerde geçiyor neden para vereyim şimdi. Bu bebek çok pahalıya patladı ilk mayışıyla bana avrupa seyahati ısmarlamak zorunda ajcksjdkd
Evet çok haklısın benim de sigorta olsa aynısını düşünürdüm.
Bugün biraz sık toplanma var nstye gitsem mi diyom sonra aman neyse boşadır diyip saymaya devam ediyom paralı olunca insana panik de yaptıramıyorlar gerçekten esaslı panik olmam lazım gitmem için

Çok haklısın, böyle de düşünmek lazım ama bazen üst üste çok stres yaşıyoruz galiba, patlıyor. Elbette hiç kimsenin doğum zamanı değiştirilemez, elden gelen bir şey varsa yapılır ama her şey de olacağına varır diye düşünüyorum. Hepimiz sağlıkla, kolaylıkla, güzelliklerle kucağımıza alalım yavrularımızı, gerisi teferruat aslında. İşte bazen unutuyoruz, neyse ki birbirimize hatırlatıyoruz

5 dkda bir gelip 1 dkdan uzun sürüyorsa git anam, yoksa boşu boşuna alttan falan bakıyorlar. Bana da oldu vazgeçtim hep gitmekten

bilmiyorum Irlanda dusunurmusunuz ilerleyen zamanlarda ama burda 8 senemiz bitecek once Dublinde yasadik baskenti daha sonra kasabaya tasindik. 8 sene icinde bir kez dahi ircilikla karsilasmadim da duymadim da . Irlanda insani cok tatlidir ayrimcilik yapmaz, belki yillarca kendileri Ingilizler tarafindan ayrimciliga ugradi diye bilmiyorum ama bati avrupa ulkelerine kiyasla guvenli sokaklari, sorunsuz notr dunya siyaseti izler, ekonomik sikintisi olmayan sehirlesmesi dusuk bir ulke. Kirsali cok daha guzel dili Ingilizce. Ideal bir ulke yasamak icin. Ilerde ne olur bilmem ama Almanya cok uzun suredir sanayi ve teknoloji ulkesi goc cok fazla aliyor ulke icinde sorunlar yaratmamasi imkansiz. Bariscil siyaset izliyor ab ile uk ile abd ile sorunsuz, ortadogu islerine de karismaz oyle olunca toplum icinde gerginlik yok. Ben buraya geldim geleli kafami dinledim diyebilirim :) elbet kendince sorunlari var ama kiyasla kucuk seyler

5 dkda bir gelip 1 dkdan uzun sürüyorsa git anam, yoksa boşu boşuna alttan falan bakıyorlar. Bana da oldu vazgeçtim hep gitmekten
Benim doktor da şuan mardinde geziyor instagramda gördüm. Bugün doğuramam. bol su içip yattım biraz aralıkları uzadı. Yoksa 7 dk falan görmeye başladım bi tırstım djdjd bir de baya böyle tam regl olacakmış hissi o parmak ucuma kadar gelen sızlama hissi oldu. Ay evet buydu işte regl ağrısı dedim. Bence gerçek sancı daha da ağrılı sancılı bişey ya biz toplanmalarla falan akıl bulandırıyoruz djdjdjd

Doktorundan yana talihsizlik yaşadın yapacak birşey yok üzülme dua et Hiçbirşey olmaz. İşin güzel yani hiçbir sorunun yok rahat 38 i görürsün bence yetişirsin doktoruna, olur da göremezsen eğer başkası girerse sadece Allaha inan güven sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz.

Bunu hep Doktorlar da söylüyor Ben zannediyordum ki doğum sancısı başlıyor kesintisiz devam ediyor O zaman bu söylenene göre sancı kesik kesik geliyor o zaman gidiyor geliyor gidiyor geliyor benim de Zamanım çok yaklaştı nasıl anlarım diye düşünüyorum bugün çok az bir adet sancısı vardı sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…