Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,5%
  • erkek

OY: 98 52,1%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    188
Kesinlikle canım. Doktorlara güveneceğiz. Bol bol dua edeceğiz ve hep güzel şeyler olacak. Kalbini ferah tut

Ben de epidural aldım öncekinde bariz hissediliyor. Bebeğin kalp atışı için nst bağlıydı.

Hiçbiri tss değil, sen beni kendin gibi zengin mi zannettin ajflsjfkskd
Kız zenginlik değil mecburiyet djdjdj iş yeri sağolsun yaptığı özel sigortada doğuma dair tek 1 şeyi karşılamıyor. Zaten zorla yapmışlardı onu da. Eşim de tam hamile kalınca iş değiştirdi onun sigortası da 10 bindi ve doğumu 10 bin karşılıcaktı. Ve hamile olduğum için karşılamama ihtimali vardı ordan da elendik. Benim zengin olmaktan başka çarem kalmadı kumral ahahahaha aylardır acil bişey olur diye korkumuza paraları tlde biriktiriyoruz.

Boşverdim gitti hepsini. Dediğin gibi ssdece pazartesiye odaklanalım seninki erkenmiş ben 11.30 gibi orda olucam. Ama sabah olması bence daha iyi en azından akşama kadar rahat rahat toparlarsın. Ben kesin öğlene kadar heyecanlanırım

Anlamadım ki hiç bir sıkıntın yoksa niye yat diyor sırf dogurma diye mi? Progestan kullandırmasında tuhafıma gitti son haftalar dogumla alakalı hiç bi gelişme yokken. Bir de artık zamanı geliyor ya gelmek isteyen bebegi progestan mı önlicekmiş ki bana sacma geldi sanki bütün tuslara basmış doktorun bir
İhtimal diye. Bence hiç stres olma vakti zamanında doguracaksın sen ben oyle hissediyorum

Ya işte bari 10 falan olsaydı sezaryan bu kadar erken kalkmazdık 8 de giderdik ama doluymuş heralde ameliyathane yapcakmbir sey yok uykusuz kalıcam artık biraz erken de yatamıyorum cünkü

Ya inslh gelsinde o agliyor cekdikce sut yok ben o agliyir diye geriliyorum bukezde oturup agliyorum cocuk ac kaliyor sutum yok diye
Canım sakın üzülme ben şey yapmıştım meme tuttuğu an da şırıngayla sanki memeden geliyormuş gibi yaptım bebek çektikçe zaten memeye uyarı veriyor o şekilde daha çabuk geliyor her arandığında ağzına mamadan şırıngayla verip memeyi tutturduk

Ya işte bari 10 falan olsaydı sezaryan bu kadar erken kalkmazdık 8 de giderdik ama doluymuş heralde ameliyathane yapcakmbir sey yok uykusuz kalıcam artık biraz erken de yatamıyorum cünkü
Evet 10 gibi olsaydı tam olurdu ama ne yapalım. Geceleri uyunmuyor hiç benim de gece uykum kalmadı öğlende gitsen heyecandan uyuyamazsın yine bana kesin öyle olur.

Offf çok alakasız ve biraz özel olacak, özür dilerim ama Almanya’da yaşamaktan memnunmusunuz? Benim de önümüzdeki 1 sene içinde böyle bir planım var, eşimin işi dolayısıyla. Bir yandan çok seviyorum çok istiyorum ama bir yandan da gözüm korkuyor açıkçası

Çok şükür hiçbir sıkıntım yok ama kendisi yokken doğurmayım diye yatmayı, progestanı falan önerdi işte. Daha önce de hiç kullanmadım, sen bu işin uzmanısın, negatif bir durum olur mu? Onu da söyledi, gelecek olursa durdurmaz ama biz elimizden geleni yaparız dedi.

Ah canım, Allah razı olsun hem senden hem gönlüme ferahlık veren herkesten bize göre erken ya da geç görünse de hepimiz hangi vakit yazılıysa o an doguracagiz muhakkak, buna inancım tam ama hiç tanımadığım insanla zorlanacağımı bildiğimden stres oldum ben de. İlk doğumumda da öyle oldu. Hemşireler ıkın dediler yapamadım, kendi doktorum ıkın dedi, tanıdığım güvendiğim insan olduğu için kendimi emanet edip dediklerini yapabildim ve doğurdum. Vardır bir hayır muhakkak, ki özünde baksan kötü bir haber de almadım çok şükür. Doğururken bize de dua et anacım

Offf ne zormuş şu doktor işleri be eman. Adama soru sormaya çekiniyorum ya yuvarlak cevap veriyor ya tersliyor, bi de normal doğum istiyorum 500 kere alttan muayene olacak çekindiğim doktorla nasıl devam edeceğim ki. Eski tatlış doktoruma gidem bari kardeş azerbaycan ajfksjdks

Aaa maşallah büyükmüş o canım, buna sevindim okula gidip geliyordur zaten. Annen de yardımcı olur bence doğumdan sonra da desteğe gelecek olan o değil mi birkaç gün yemek getirip bırakmak ya da gelip yemek yapmayı sorun edeceğini düşünmüyorum. En olmadı eşin de yapabilir idare edecekleri birkaç gün şunun şurasında

Yok canım doğumdan sonra gelmeyecek annem. Eşim aradı söyledi, acilse getireyim, acil değilse Salı günü müsaitiz o gün getireyim demiş ne diyelim iyi dedik Salı getir Eşim uzaktan çalışıp halledecek canım

doktorun senin kacinci haftanda donuyormus? yillik izin mi kullaniyor? kendisine gore dogumun gidisatiyla oynamasi ne kadar dogru o kismi anlamadim. Dogum basladi mi mecbur yapacak birsey yok hastanede hic mi baska doktor yok ya da senin doktorun ne kadsr uzaklasiyor tam anlamadim ben nereye gidiyor

Belki ona göre bir doz ayarlanmıştır ya da bende çok etkili olmadı

Kongre gibi bir şey var galiba, mümkün olsa iptal ederdim dedi. Nereye gidiyor bilmiyorum ama uçakla gidip geleceği bir uzaklık. Tam 38. haftamın bittiği gün dönüyor, ertesi güne de randevu verdi zaten ama bakalım hayat ne gösterecek. Doğum başlarsa dediğin gibi yapacak bir şey yok, hastanede bir tane doktor kalıyormuş o hafta, o yaptıracakmış doğumu öyle bir durumda.

ahaha ben de aynı durumdayım kapı süsüm kaldı bi. Çok güzel olmuş ben de bu modelden istiyorum nereye yaptırdınız
Birde söyle bır sus yaptırdım sayfa ınstagram da makromesel kapı süsü en uygun bunu buldum gercekten 390 tlye yaptırdım peri kızlı olanlar pahalı oluyor gercekten

Eklentiler

• IMG_5127.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 19
ev dogumu burda da var canim irlandadayim ben de kapinda ambulans hazir bekletiliyor birsey olursa diye ama zaten her doguma izin verilmiyor bir cok kriteri var herseyin yolunda gitmesi lazim cocugun gelisi pozisyonu senin saglik durumun vs bir cok kriter var onlari tutturman gerekiyor saglik ekibi ekipmaniyla geliyor dogumu baslatmak icin serumu vs ve kapida ambulans oluyor tum tibbi malzeme hazir bulunduruliyor oyle sadece eve ebe geldi dogurttu diye bir durum yok aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…