Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kızlar benim eşim 88 ,95 puan almasina ragmen atanamadi lisans . Kac yildir . Kurum sinavlarinndan da bu sekilde puanlar aldi . Surekli hayal kirikligi yasadik agladik uzulduk vs . Asla ama asla bizi kimse anlamadi ki anlayamazda, özellikle bu surecleri bilmeyen insanlar . En son kpss ve kurum sinaviyla birlikte 13. oldu yine olmadi . Ve kendi haline birakti artik .

Simdi ben hazirlaniyorum ve kimseye bir sey soylemedim iyi ki soylememisim . Yillardir gormedigim bir komsu amca dun bana esin nasil iyi mi beceremedi dimi meemurluga girmeyi dedi o kadar sinirlendim ve ofkelendim ki lan dedim ben yanlis bir insana saygi duyuo seviyormusum dedim . Beceremedi ne demek ya . Insan bir sorar ne oldu ne bitti . Ki kendi oglu da zamaninda bu sikintilari yasadi ve benim esim kadar sabredip ugrasmamistir bile . Ben icimde buna hic bir sey anlatma dedim . Torpilimiz dayimiz yok ya ondan olmadi dedim gercekten oyle gercekten torpil olmadigi icin elendik . Mulakatta sorulara cevao veremeyip aglayan kiz bile girdi ama her soruya cevap veren esim giremedi . Bu haksizlklari bize yasatanlarai Allah en guzel cevabi bir gun verir insallah . Helal etmiyorum .
 
ya çok üzüldüm
mülakat ile alım olan yerlerden ziyade osym atamasıyla da olmadı mı . puanlar kaça kadar düştü bilmiyorum ama bu şekilde atanamayan duydum evet.
çoz zor . onca emek var . yaşadım biliyorum.
öğretmen ise mülakatlar sanıyorum zorunlu oluyor. ama en güvenli olan osym ataması olması. bir kaç kere üst üste gelmiş . insanı ümitsizliğe götüren bir süreç. çok haklı eşin.
eskisi kadar kurumlar da alım mı yapmıyor anlamadım ama ben de duydum canım bu şekilde atanamayanları.
Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın kimsenin inşallah çok zor.

amca çok ayıp etmiş. koca adam. dediği lafa bak.
 
Biz darbe donemi evlendik. Darbe olmadan onceki alimlar o kadar coktu ki sinifindaki herkes bir yere atandi esime de bi akrabasi askerligini yap istersen rahat edersin ugrasmazsin dedi o yuzden gec kaldik . Okumus etmis bi adamdi . Ee darbe olunca alimlar durdu . 2 3 yil 50 60 kisi anca aldiilar surekli tanidiklar girdi zaten o donemde surekli sorusturma ohal ilan edildigi icin vs . Daha yeni yeni cogaldi alim. Siyasetbilim mezunu.
 
Güzel yol arkadaşlarım günaydın, beni unutmadınız inşaallah.
Uzun zamandır yazamadım.Bu süreçte boş durmadım. Matematikte İlyas Hoca ile bitirdim.Mehmet Hoca ile tekrar başladım. Coğrafya,Tarih ,Vatandaşlık,Türkçe tekrar ,soru çözümü ve denemeler ile ortaya karışık devam ediyorum. Ben de durumlar böyle.Sizler nasılsınız?
 
Kolay gelsin canım inşallah karşılığını alırsın emeklerinin

Ben de tekrar yapıyorum eksik tamamlıyorum öyle gidiyorum bakalım
 
Kolay gelsin canım inşallah karşılığını alırsın emeklerinin

Ben de tekrar yapıyorum eksik tamamlıyorum öyle gidiyorum bakalım
Hepimiz alırız inşallah canım.
Ne güzel tekrar yapmak bile nimet.Konulari bitirmiş olmak güzel.
Kolay gelsin , ilmek ilmek emek veriyoruz.Rabbim'e emanet emeklerimiz.
 
Geçmiş olsun
 
Selam kızlar.
Mesajlarınızı okudum.
Bende bu akşam eve dönüyorum insallah.
Burada kitap yüzü açamadım ve genel tekrar amaçlı olurum diye kitap indirmiştim onun bir satırına bile bakamadım
İnşallah hayırla eve ulasirsam yarın ders çalışmaya başlarim.

Çalışan arkadaşlara iyi calismalar
 
Ben gitmeden plan yapmistim canim.
Planım bu.
Buna uymaya çalışacağım.
15 günde tarih tekrar, coğrafya tekrar, yarım kalan matematik kitabi, elimdeki dilbilgisi testleri ve 15 deneme bitirme planı.

İnşallah yapabilirim yoğun olmuş biraz.
 

Eklentiler

  • IMG_20220509_155112.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…