- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #1.681
Bende bende =)kızlaar nasılsınız? iğneden sonra değerlendirme yaptık bekliyoruz artı
k çok heyecanlıyım
Canım şu aşamada bir randevu alıp yumurtanın büyüklüğüne baktır derim. Belki iğne yapar çatlatırSağ kasığımda çok ağrı var ama akıntı yok. Yumurtladigimda akıntı oluşuyordu normalde
Ben yapmıştım canım, koyu çıkmıştımaviss_34 K kgm kızlar hayırlı olsun, öncelikle Allah gebeliğinizi netleştirsin, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben bu sitede gebeliğini ovulasyon testiyle de öğrenen çok kişi okudum. Eğer elinizde varsa, hepimize örnek olması açısından birer ovulasyon testi de yapıp görsellerini bizimle paylaşabilir misiniz? Gerçekten gebeliği gösteriyor mu hep birlikte görelim :)
Kuzum inan ki bende şu an ağrıda akıntıda yok o yüzden bu konuda yorum yapamıcamSağ kasığımda ağrı var ama akıntı yok yumurtlama akıntı olmaz miydi
Benim de 4 ocakta çatladı. Hepimizin hemen hemen aynı zamanda belli olcak, çok heyecanlıBende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak
Çok eğlencelisiniz kuzu=)
Dogru söylüyorsunuz çok teşekkür ederimCanım şu aşamada bir randevu alıp yumurtanın büyüklüğüne baktır derim. Belki iğne yapar çatlatır
Valla çok heyecanlı=)Benim de 4 ocakta çatladı. Hepimizin hemen hemen aynı zamanda belli olcak, çok heyecanlı
Kusura bakmayın vallaha kendimi takip etmekten dinlemekten kafayı yedim galiba... Rabbım hepimizin gönlündeki muradı versin insallahKuzum inan ki bende şu an ağrıda akıntıda yok o yüzden bu konuda yorum yapamıcam
Hiç su içmiyorum ya hemen gidip içimValla çok heyecanlı=)
Bende sağlıklı beslenme seysine dikkat etmeye çalısıyorum
Ceviz fındık yiorum avakado kabak çekirdeği falan tutunmaya yararsa die=)
Gerçi döllenme olabiliyor mu henüz onu bile bilmiyorum ama olsun
Bide bol su
Doktor bunu özellikle söyle kuzu
Bol su iç sende emi
Valla kuzucum bende de su sıkıntısı varHiç su içmiyorum ya hemen gidip içim
Bence bugünü, hatta yarını ve bir sonraki günü mümkünse değerlendirin.Napıyım bugünü değerlendiriyim mi ? Yarını mı beklesem
İnş.Umutla bekleyen herkesin o güzel habere kavuşması dileğiyle
Yeni yıl uğurlu gelsin
3 günü denedim zorlamadı 4.gün adam isyan etmiştiBence bugünü, hatta yarını ve bir sonraki günü mümkünse değerlendirin.
Eğer üstüste 3 gün zorlar dersen bugünü değerlendir, yarını pas geç, perşembe yine değerlendirin :)
Tesekkur ederim canım tavsiyen için bakacağım mutlakaİnsulin değerin normal aslında.. açlık şekerin ve hb1ac de normal düzeyde ise gliforu kullanma bence. Bu seferde şekerin hızlı düşecektir.. Homa ir 2.97 demişsin… Glifor doktor kontörlünde kullansan daha iyi olur.. Çünkü şeker diyetle kontrol altına alınabilir. Ketojenik Diyet uygulayabilirsin.. Şeker içeren çoğu meyve ve kalorisi yüksek yiyecekleri kısıtlayarak daha protein ağırlıklı..
Bende pko olduğunda öyle bir diyete başlamıştım ama herşeyim normaldi..
Ama doktorla da dün konuştum. 60 kiloyum. 160 boy. Normal dedi. Kadınsal hormonlar içinde yağ gerekiyor zayıflama şimdilik dedi
İnositol içeriği en yüksek ve dolu dolu olan galiba maxijuno.. @ejce kullanmıştı.. Regl de etkilemediğini söylemişti.
Birde maxijuno da koenzim 200 mg.. en çokta inositol ile o üretime katılıyor.. Onu denemelisin bence.. Birde omega-3 de almaya çalış..
hadi yaw,Ben yapmıştım canım, koyu çıkmıştı
Morfoloji ve sayı nasıl?MaviSasa234
selam daha önce de danışmıştım sana yardımcı olur musun bir sorum var. eşimde ileri hareket düşük çıkmıştı bu ay takviyelere başladık dün regl oldum malesef denemeye devam tabi ki.. şimdi üroloji doktoru sperra önermiş ben doktora gitmeden proxeed plus almıştım bitmek üzere hangisine devam edelim sence içerikleri benzer gibi ekonomik olandan devam etsem nasıl olur? sperra 60 şase 400 lira diğeri 30 şase 300 e yakın
Bat günü gelmeden yapılan ovulasyon testi de silik çıkar.hadi yaw,
benim bu ay da pas o zaman
perşembe BAT günüm, günlerdir aşırı kasık ve bel ağrım filan var, hissiyatım da güzel, ama ovulasyon testi silik çıkıyor... dolayısıyla herhalde yine olmadı... - yumurtlamadan sonra da 13. gün bugün, birşey olsa herhalde görünürdü
Daha pik değil ama gece de yap istersen gece sanki pik olacak..Selizay canım sen bu testlerden anlıyorsun bu şu an pik mi yoksa yarın mı pik olur ? Eki Görüntüle 2986006
akıntı kısmı çok karışık geliyor bence ben pek anlayamıyorum, okuduklarımda da kimisinde akıntı oluyor kimisinde olmuyor filan bir garipKusura bakmayın vallaha kendimi takip etmekten dinlemekten kafayı yedim galiba... Rabbım hepimizin gönlündeki muradı versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?