Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maviss_34 K kgm kızlar hayırlı olsun, öncelikle Allah gebeliğinizi netleştirsin, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

ben bu sitede gebeliğini ovulasyon testiyle de öğrenen çok kişi okudum. Eğer elinizde varsa, hepimize örnek olması açısından birer ovulasyon testi de yapıp görsellerini bizimle paylaşabilir misiniz? Gerçekten gebeliği gösteriyor mu hep birlikte görelim :)

kızlaar nasılsınız? iğneden sonra değerlendirme yaptık bekliyoruz artı
k çok heyecanlıyım
Bende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak
Çok eğlencelisiniz kuzu=)

Ben yapmıştım canım, koyu çıkmıştı

Benim de 4 ocakta çatladı. Hepimizin hemen hemen aynı zamanda belli olcak, çok heyecanlı

Benim de 4 ocakta çatladı. Hepimizin hemen hemen aynı zamanda belli olcak, çok heyecanlı
Valla çok heyecanlı=)
Bende sağlıklı beslenme seysine dikkat etmeye çalısıyorum
Ceviz fındık yiorum avakado kabak çekirdeği falan tutunmaya yararsa die=)
Gerçi döllenme olabiliyor mu henüz onu bile bilmiyorum ama olsun
Bide bol su
Doktor bunu özellikle söyle kuzu
Bol su iç sende emi

Hiç su içmiyorum ya hemen gidip içim

Napıyım bugünü değerlendiriyim mi ? Yarını mı beklesem
Bence bugünü, hatta yarını ve bir sonraki günü mümkünse değerlendirin.
Eğer üstüste 3 gün zorlar dersen bugünü değerlendir, yarını pas geç, perşembe yine değerlendirin :)

Bence bugünü, hatta yarını ve bir sonraki günü mümkünse değerlendirin.
Eğer üstüste 3 gün zorlar dersen bugünü değerlendir, yarını pas geç, perşembe yine değerlendirin :)
3 günü denedim zorlamadı 4.gün adam isyan etmişti bugünü değerlendircem belki yarını boş bırakıp çatlamadan sonra 3 gün üst üste değerlendirebilirim

Tesekkur ederim canım tavsiyen için bakacağım mutlaka

Ben yapmıştım canım, koyu çıkmıştı
hadi yaw,
benim bu ay da pas o zaman
perşembe BAT günüm, günlerdir aşırı kasık ve bel ağrım filan var, hissiyatım da güzel, ama ovulasyon testi silik çıkıyor... dolayısıyla herhalde yine olmadı... - yumurtlamadan sonra da 13. gün bugün, birşey olsa herhalde görünürdü

Morfoloji ve sayı nasıl?

Bat günü gelmeden yapılan ovulasyon testi de silik çıkar.

Kusura bakmayın vallaha kendimi takip etmekten dinlemekten kafayı yedim galiba... Rabbım hepimizin gönlündeki muradı versin insallah
akıntı kısmı çok karışık geliyor bence ben pek anlayamıyorum, okuduklarımda da kimisinde akıntı oluyor kimisinde olmuyor filan bir garip
siz bence değerlendirin ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…