Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nalan bebeğin kalp atışını dinleyince ağladım 😔
Ah canım yaaa😥😑 bende bu ara acayip duygusalim geçen gün birisi Instagram'da Kayahanin minicik sevdam şarkısında oynuyordu doğuma girerken hüngür hüngür ağladım.

Ah canım yaaa😥😑 bende bu ara acayip duygusalim geçen gün birisi Instagram'da Kayahanin minicik sevdam şarkısında oynuyordu doğuma girerken hüngür hüngür ağladım.
Her regl geleceğini anladığım zaman o şarkıyı açıp vücuduma acı çektiririm nasıl dokunaklı içtenn birde şey varya taçlı kızımmm diyorum bu ayda gelmedi taçlı kızım ay artık mutluluktan ağlayalım inşAllah 😢😢

Valla dunden birilen mesajlari boyle skec gibi okuyorum 🤣
M mavimsi57 sabah yazmis teste gidiyorum diye. Orayi okurken dedim ki pozitif sonuc yazarsa ben de degistiricem adimi. 2 sayfa sonra baktim yazmis pozitifi😂 Hali Hali Selizay Selizay

Cocuklar uyaniinnn uyanin cocuklaaar
Guzel gunler gorecegiz gunesli gunleerr
Motorlari MAVILIKLERE surecegiiiz
Guzel gunler gorecegiz gunesli gunler!
💙🌞🤰👼🙏🏻💙

Valla dunden birilen mesajlari boyle skec gibi okuyorum 🤣
M mavimsi57 sabah yazmis teste gidiyorum diye. Orayi okurken dedim ki pozitif sonuc yazarsa ben de degistiricem adimi. 2 sayfa sonra baktim yazmis pozitifi😂 Hali Hali Selizay Selizay

Cocuklar uyaniinnn uyanin cocuklaaar
Guzel gunler gorecegiz gunesli gunleerr
Motorlari MAVILIKLERE surecegiiiz
Guzel gunler gorecegiz gunesli gunler!
💙🌞🤰👼🙏🏻💙
Ahahahhaaha hayırlı olsunnnnn, 😂 😂

Her regl geleceğini anladığım zaman o şarkıyı açıp vücuduma acı çektiririm nasıl dokunaklı içtenn birde şey varya taçlı kızımmm diyorum bu ayda gelmedi taçlı kızım ay artık mutluluktan ağlayalım inşAllah 😢😢
Ayyy tacli kızımı bazen kardeşim paylaşıyor yegenimin videolarını ekliyor onada duygulaniyorum .. zaten eşim bazen kardeşini ariyo yegeninin sevmek için. Bazende bana diyo kardeşini ara bebeği sevelim.
Aminnnn kuzum ya artık bizde o sevindi hayırlısı ile tadalim🤲❤️

Bak söyle diyim 1 aralık catlama oldu iliski günüydü. 9 gün sonra predictor early de hayalet çizgi cıktı. Sonra o gün gidp kan verdim değerim 2.8 di. Ertesi gün kan verdim 9.2 ye yükseldi kuzum
2.8 i nasil tespit etmis test yahuu 😱
İyi geceler millet
Olurda merak eden cikarsa diye ismimi değişiyorum bende mavinaz nasil 😁 iyi bence 🤣 bende inandım bak inanmak başarmanın ahafah
direk yap, cok iyi. Yalniz moderatorler onayliyor ya, uyeler cildirdi bu mavi ne ola ki diye kesin merak edecekler 😂😂
Aha mavi kalp koydum ben de 😂😂😂
gec bile kaldin sen, sayfalardir yapmadigin hata🤣

Back