- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.441
Sus çağırmaAy evet kuzum, ama bn sanki regl olcam karın ağrım var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus çağırmaAy evet kuzum, ama bn sanki regl olcam karın ağrım var![]()
O olurr bende de olduAy evet kuzum, ama bn sanki regl olcam karın ağrım var![]()
İnşallah bebeğim, hayırla gelsinler artıkO olurr bende de oldu![]()
Ah canım yaaaNalan bebeğin kalp atışını dinleyince ağladım![]()
Her regl geleceğini anladığım zaman o şarkıyı açıp vücuduma acı çektiririm nasıl dokunaklı içtenn birde şey varya taçlı kızımmm diyorum bu ayda gelmedi taçlı kızım ay artık mutluluktan ağlayalım inşAllahAh canım yaaabende bu ara acayip duygusalim geçen gün birisi Instagram'da Kayahanin minicik sevdam şarkısında oynuyordu doğuma girerken hüngür hüngür ağladım.
Valla ben çok stres oluyrum çok da uzuluyrm bu yüzden de olabilir diye düşünüyorumYeminle aynı ev sattı değil ama başkası yaptı 2 defa olmuyosa bıraktı vs diye
Bunu yapan da eşimin babanesi kaynanam yok vefat etti ben 3 senelik evliyken düşün kaynanam olsa keşke ....
Ah ah en iyi ben anlarım seni canımValla ben çok stres oluyrum çok da uzuluyrm bu yüzden de olabilir diye düşünüyorum
Ah ah sen benim kaynanamı görsen babaannenin elini ayağını öpersin inanAh ah en iyi ben anlarım seni canıminan bana belki kaynanaya şükredersin
![]()
Bilemeyiz tabiAh ah sen benim kaynanamı görsen babaannenin elini ayağını öpersin inan![]()
Aaa Banu :)
Ahahahhaaha hayırlı olsunnnnn,Valla dunden birilen mesajlari boyle skec gibi okuyorum
M mavimsi57 sabah yazmis teste gidiyorum diye. Orayi okurken dedim ki pozitif sonuc yazarsa ben de degistiricem adimi. 2 sayfa sonra baktim yazmis pozitifi![]()
Hali
Selizay
Cocuklar uyaniinnn uyanin cocuklaaar
Guzel gunler gorecegiz gunesli gunleerr
Motorlari MAVILIKLERE surecegiiiz
Guzel gunler gorecegiz gunesli gunler!
![]()
Ayyy tacli kızımı bazen kardeşim paylaşıyor yegenimin videolarını ekliyor onada duygulaniyorum .. zaten eşim bazen kardeşini ariyo yegeninin sevmek için. Bazende bana diyo kardeşini ara bebeği sevelim.Her regl geleceğini anladığım zaman o şarkıyı açıp vücuduma acı çektiririm nasıl dokunaklı içtenn birde şey varya taçlı kızımmm diyorum bu ayda gelmedi taçlı kızım ay artık mutluluktan ağlayalım inşAllah![]()
MükssssAha mavi kalp koydum ben de![]()
Seliziim çoook güzell olmuşşşAha mavi kalp koydum ben de![]()
2.8 i nasil tespit etmis test yahuuBak söyle diyim 1 aralık catlama oldu iliski günüydü. 9 gün sonra predictor early de hayalet çizgi cıktı. Sonra o gün gidp kan verdim değerim 2.8 di. Ertesi gün kan verdim 9.2 ye yükseldi kuzum
direk yap, cok iyi. Yalniz moderatorler onayliyor ya, uyeler cildirdi bu mavi ne ola ki diye kesin merak edeceklerİyi geceler millet
Olurda merak eden cikarsa diye ismimi değişiyorum bende mavinaz nasiliyi bence
bende inandım bak inanmak başarmanın ahafah
gec bile kaldin sen, sayfalardir yapmadigin hataAha mavi kalp koydum ben de![]()