Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaynanam özele gidersem dilinden kurtulamam tüp bebek bahsi bile geçince hemen başlıyor yok bı tanisigmz evini sattı olmadı bı tanidigm arabainj sattı olmadı
Yeminle aynı ev sattı değil ama başkası yaptı 2 defa olmuyosa bıraktı vs diye
Bunu yapan da eşimin babanesi kaynanam yok vefat etti ben 3 senelik evliyken düşün kaynanam olsa keşke ....

Kendine göre en kolayi ne ise o yoldan git canım. Ama araştır mutlaka ne kadar Dr iyi olsa bile bazen baştan savma yapabiliyorlar. Göze batacak bir durumda söz konusu değil ayrıca senin en doğal hakkin bu. Bende bir devlet memuruyum kim ne sorarsa cevap veriyorum drlarda aynı şekilde cevap vermeliler

Merhabalar bunlar yumurta çatlatma iğneleri mi aşılama başka, bu iğneler başka bir sey mi? Bu konuda tam bilgim yok
Canım hap ile yumurtayı büyütüyoruz çatlatma iğnesi ile yumurtanın çatlama süresini belirliyoruz normal cinsel ilişki ile gebelik oluyor. Aşılama ise ilaç yada iğne ile yumurta geliştirip yumurtalar geliştikten sonra çatlaması için iğne vuruluyoruz 36. Saatte eşimizin verdiği spermler yıkanıp doktor kontrolünde yumurtalara en yakın yere enjekte ediliyor. İnşallah anlatabilmişimdir

Çok cahilim bu konularda profu bı o zaman gördüm daha da göremedim
Asistanlarda yoğun oluyor soramiyorum hemen gönderiliyor hastalar
Emek hocanın numarasını da yazdığımda kisw cevap elimden bişi gelmiyor

Gayet anlatabildin teşekkür ediyorum bilgilendirme için olumlu sonuçlar alırsın inşallah bu süreçte

Yarın veya ondan sonraki gün test yapsan cıkar büyük ihtimalle hiç belirtin var mı? Benim rahmimde iğne batması gibi belirtiler olmuştu. Birde göğüs ucu hassasiyeti
Yok, hafif ağrı ve kramplar oluyor ama normal gibi. Öncekinde de olmamıştı ama belirti, bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…