Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu ay testini harcama 18 19 desen tamam ama 29 geç bayağı, 2 günde bir devam et regl olmazsan süper, olursan 2. 3. Günü doktora git hormon testlerini yaptır kuzum
Ben hormonlarim a baktırdım bir yıldır Uludağ üniversitesi infertilite bölümüne gidiyorum rahim filmi hormonlar hepsi iyi kocamda varikosel vardı ameliyat oldu onunda değerleri iyi bu ay normal e dönmüş.

Ben hormonlarim a baktırdım bir yıldır Uludağ üniversitesi infertilite bölümüne gidiyorum rahim filmi hormonlar hepsi iyi kocamda varikosel vardı ameliyat oldu onunda değerleri iyi bu ay normal e dönmüş.
Süper inşallah güzel haberler alırsın ama hormonlar düzgünse regl döngün neden düzgün değil? Tsh ya da prolaktinde bir sıkıntı oluşmuş olabilir bence tekrar bir baktır canım

Erken gebelik testinde mi? İlk ilişki pik olduğu gün mü olmuştu
Bak söyle diyim 1 aralık catlama oldu iliski günüydü. 9 gün sonra predictor early de hayalet çizgi cıktı. Sonra o gün gidp kan verdim değerim 2.8 di. Ertesi gün kan verdim 9.2 ye yükseldi kuzum

Çıkar da biz ,2 ay sonra gittik falan bı de perhiz 7 günlükdu urologdaki doktor testinde
ama şart koşmuş sanırım hatta ameliyat dediğinde dedi ki hemen tüp bebek yapicaz
devlet yoksa devlet neden uğraşsın ki bu değerle zaten dedi değerleri iyi değil diye
Bı de daha önce hiç tedavi görmemiştik
+ Birde direk tupbebek için azosperm şartı var SGK da okuduğumda az önce
Canim azospermi hiç sperm bulunamaması durumudur. Direkt tüp bebek için 5 milyon altı olmasi yeterli oluyor ancak bizden 3 spermiyogram testi istediler hepside altındaydı direk başladılar. 1.5 yıllık evliyiz yıl sartida yok

Canim azospermi hiç sperm bulunamaması durumudur. Direkt tüp bebek için 5 milyon altı olmasi yeterli oluyor ancak bizden 3 spermiyogram testi istediler hepside altındaydı direk başladılar. 1.5 yıllık evliyiz yıl sartida yok
Ah bı bilsem diyorum ya devlette olunca böyle doktor iyi ama şartları o soledi ne diyim ki 🥺

Ben hatta ameliyat sonrası gittiğimde neden tüp bebek değil dediğimde yazidigm şekilde dedi 🥺 doktoru bugünde göremedim zaten
Telefonda da hep kısa mesaj yazıyor uzun soru soramiyorum belki salı gittiğimde sorarım asistanlara

Ah bı bilsem diyorum ya devlette olunca böyle doktor iyi ama şartları o soledi ne diyim ki 🥺
Bende devlette yaptırıyorum. Daha önce Ankara şehir Hastanesi'nde yaptiriyordum Dr 6 ay oyaladı sonrada sizin evlilik yılınız tutmuyor zaten dedi aslında alakası yoktu. Şimdi Zübeyde hanımda devam ediyorum ve çok hızlı ilerledi herşey dün yumurta toplama yapıldı transfer bekliyorum

Bende devlette yaptırıyorum. Daha önce Ankara şehir Hastanesi'nde yaptiriyordum Dr 6 ay oyaladı sonrada sizin evlilik yılınız tutmuyor zaten dedi aslında alakası yoktu. Şimdi Zübeyde hanımda devam ediyorum ve çok hızlı ilerledi herşey dün yumurta toplama yapıldı transfer bekliyorum
Ne güzel yaaa benm evlilik 9 senelik zaten yıl sinirim yok ama ne biliyim müsait geniş bı zamanda sorarım artık ne diyim şimdi başladım evime en yakın tek araştırma burası eve 50 dk otobüs
Ama şimdide boylr göze batmak istemiyorum bı yandan ama simdie iyice kafam bulandı acaba baska değerler de mi onemli inan hiç bilmiyorum

Ben hatta ameliyat sonrası gittiğimde neden tüp bebek değil dediğimde yazidigm şekilde dedi 🥺 doktoru bugünde göremedim zaten
Telefonda da hep kısa mesaj yazıyor uzun soru soramiyorum belki salı gittiğimde sorarım asistanlara
Bizde sadece urologun ve özel prof muanesindeki değerlere bakmıştı
Her hastanenin işleyişi başka sanırım böyle kafam iyice karıştı

Back