- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.381
Bilenler daha iyi cevaplar canım benm aşılama sureclerim bile zorlu bana bişi bilmediğim içinTüp bebeğe başladığımda bide rapor için uğraşmak istemiyorum rapor çıkacak mı oda belli değil
Bugün 29. Günüm ben düzensiz adet oluyorum o yüzden ne zaman olacagini bilmiyorumCanım kaçıncı gündesin bilmiyorum ama bence bu ay testlerini boşa harcama.2 günde bir değerlendir inşallah hamilelik haberi alırızalamazsak netten uygun fiyatlı oluyor ovülasyon testi siparişi ver, reglden 3 4 gün sonra yapmaya başla buraya at, pik ve çatlama görünce 7 gün sonrasında progesteron verirsin.
Bu ay diyelim 14. Gün pik gördün ve hamile kalamadın diğer ay 8. 9. Günde ovülasyon testine başlarsın.
Canım esasında doktorunun sana yapması gereken hazır yumurtan gelişmişken iğne ile çatlatmasıydı. Bana kalırsa yarın tekrar başka bir doktora git, yumurtanın gelişimine baksın ve iğne versin sanaBugün 29. Günüm ben düzensiz adet oluyorum o yüzden ne zaman olacagini bilmiyorum
Ya ben sıra almaya çalışıyorum ama alamıyorum nisanın yedisine kadar sıra yok bende o güne kadar beklersem yine olmayacakCanım esasında doktorunun sana yapması gereken hazır yumurtan gelişmişken iğne ile çatlatmasıydı. Bana kalırsa yarın tekrar başka bir doktora git, yumurtanın gelişimine baksın ve iğne versin sana
İmkanın varsa özele git, millet yumurta geliştirmek için bissürü ilaç içiyor, hazır gelişmişken iğne yapılsınYa ben sıra almaya çalışıyorum ama alamıyorum nisanın yedisine kadar sıra yok bende o güne kadar beklersem yine olmayacak
Adama boşuna eziyet etmeyin istemiyorsa , önler biz gibi değil6,3 yazan değer dimi cnm esas olan keçiboyunuzu pekmezi yediriyorm eşime her sabah işe gitmeden aç karnına bakalım az kaldı buds bitince insallahicsi
E siz niye aşılama yaptınız ki direk bununla tüp bebek kararı çıkması gerekiyor benim bilgime göreBu da aşılama öncesi üroloji yonlendirmeden önce 11.10.2021 tarihli
İlk ilişki 1 aralıktaydı 10 aralıkta gördüm kuzuum- Janna - kuzu sen ilk çizgiyi ne zaman görmüştüm testte, kaç gün sonra?
Erken gebelik testinde mi? İlk ilişki pik olduğu gün mü olmuştuİlk ilişki 1 aralıktaydı 10 aralıkta gördüm kuzuum
Bence bu ay testini harcama 18 19 desen tamam ama 29 geç bayağı, 2 günde bir devam et regl olmazsan süper, olursan 2. 3. Günü doktora git hormon testlerini yaptır kuzumBugün 29. Günüm ben düzensiz adet oluyorum o yüzden ne zaman olacagini bilmiyorum
Yok seviyor kendide Cok şükür.Adama boşuna eziyet etmeyin istemiyorsa , önler biz gibi değiltüp bebek sürecine de hayırlısıyla girin inşllah
Yumurtlama testi yaptım ama testteki 2. Çizgi silik çıktı ama doktor yumurtan 20mm demişti nasıl oluyor smdiHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Oooo süper, kocana keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabah akşam ovulasyon bitimine kadar
Tam söküldü mü leke şeklinde mi?
Evet değerlendir hatta ovulasyon testin varsa bugünden itibaren yapmaya başka mutlaka çatlamayı kaçırma. Keşke iğne verseydi doktor
Yaaa mavi miiiihayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ben bugün doktor 20mm diyince yumurtlama resti yaptım ama 2.cizgi silik çıktı bişey anlamadım yani ben smdi napaymBence bu ay testini harcama 18 19 desen tamam ama 29 geç bayağı, 2 günde bir devam et regl olmazsan süper, olursan 2. 3. Günü doktora git hormon testlerini yaptır kuzum
Testte çıkan yumurta büyüklüğü değil, yumurtayı çatlatacak olan hormon.Yumurtlama testi yaptım ama testteki 2. Çizgi silik çıktı ama doktor yumurtan 20mm demişti nasıl oluyor smdi
Çıkar da biz ,2 ay sonra gittik falan bı de perhiz 7 günlükdu urologdaki doktor testindeE siz niye aşılama yaptınız ki direk bununla tüp bebek kararı çıkması gerekiyor benim bilgime göre
Testte çıkan yumurta büyüklüğü değil, yumurtayı çatlatacak olan hormon.
İmkan olurda ben kaynanamla yaşıyorum bırakmazİmkanın varsa özele git, millet yumurta geliştirmek için bissürü ilaç içiyor, hazır gelişmişken iğne yapılsın
Bazen yeterli hormon salgılanmayınca kist olabiliyor çatlamadığı için. İğne ile çatlatılabilirPki o hormon niye öyle ckms acaba çatlamiycakmi bu işleri hiç bilmiyorum değerlendirmeli miyim bugünü
Bence bu ay testini harcama 18 19 desen tamam ama 29 geç bayağı, 2 günde bir devam et regl olmazsan süper, olursan 2. 3. Günü doktora git hormon testlerini yaptır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?