- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.341
Ben de böyle düşünüyorumCanım,iğneli aşılama şart.
doktorum hatta klomene verılmemesı kadar sacma bısey yok ama maalesef boyle demıstı , degıstı ıse kanun bılmıyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de böyle düşünüyorumCanım,iğneli aşılama şart.
doktorum hatta klomene verılmemesı kadar sacma bısey yok ama maalesef boyle demıstı , degıstı ıse kanun bılmıyorum .
Eşinizin sayısı 5 milyondan az mı? Sorunu tam anlamadım ama prosedürü iyi takip etmek lazım sadece bunu söyleyebilirim işiniz rast gitsinYok cmm tuplerim açık eşim kaynakli hafif de PKo Var sanırımbişi demiyorlar ki
Yalnız senin bu polip çok az değilmiş ben bunu tam bilmiyordumSelam kuzucan
O kadar üzüldüm ki bi hafta ertelendi diye doktor pazartesi gelirim demiş=)asistanı aradı pazartesi olcak nasipse
Banada sey dediler
Normalde 12 ile 15 bin civarı ancak siz takipli hastamız olduğunuz için ve sonrasında burda tedaviye devam etceğiniz için kampanyalı fiyattan yararlancaksınız
Öyle bi imkan varmıs tüp bebek hastalarına
Bende 8 mm polip var o alıncak baska bişey varsada onada müdahale edilir heralde
Ama çok pahalı gerçekten fiyatlar
Bunuda yaptıralım kuzu bari napalım, bi bu kaldı heralde ikimizinde tüplü dalışa girmedenn![]()
Ya benim aklım öyle dagilmiski idrarı yapacağım kabı lavabonun üstüne koydum idrarımı yaptım sonra diyorum allahim kabı tutmadımYaptın mı, yaptın mı![]()
Şimdi yaptım ama silik çizgi çıktı acaba dün akşam yumurtlamam oldu bugün de çatlama miYaptın mı, yaptın mı![]()
Yaptın mı, yaptın mı![]()
Medikal de arkadaşım çalışıyor rapor olayını sorayım bi iyice canımMargee görüş kısmına katılıyorum canım.
Senin aşılamalar var medikal i düşünürsen raporunu çıkart orda. Sonra akışta zaten beklemen gerekebilir
Umarım en doğru ve hayırlı kararı verirsin![]()
Ne kadar bekledin testin içi pembe hala oturmamışŞimdi yaptım ama silik çizgi çıktı acaba dün akşam yumurtlamam oldu bugün de çatlama mi
Direk öyle söylendi bana da. Klomen femara vs hap ile aşılamayi kabul etmiyorlarBen de böyle düşünüyorum
Dort beş dakikaNe kadar bekledin testin içi pembe hala oturmamış
Birde şimdi çekip atar mısın 10 dk dolduysaDort beş dakika
Canım gebelik testi mi buDort beş dakika
Bunu da şimdi cekiyrmNe kadar bekledin testin içi pembe hala oturmamış
Hayir ovulasyonCanım gebelik testi mi bu
Byle simdi cektimBirde şimdi çekip atar mısın 10 dk dolduysa
Yapmaya devam et canımByle simdi cektim
Yok daha olmamışOlmamış mı![]()
Bugün kaçıncı günündesin, 28 okudum yanlış mı gördüm???Byle simdi cektim
Valla kuzu 2 bucuk senede on doktor gezmişimdir bişey yoktuYalnız senin bu polip çok az değilmiş ben bunu tam bilmiyordum
He he dediğin doğru hadi bakalım
GüZel haberler olsun![]()