- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.321
Yok sormicam soncta hemşire çıkıcak dedi e tüp bebk olcak zaten demekki var bı bildigi o yüzden akisina birakcamya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yarım saat sonra yapacağım 14 buçuktan beri su mu icmedim2 saat sıvı almamaya dikkat ederek yap canım buraya at bakalım hatta beni etiketle![]()
İğneli aşılama olmak zorunda yazmıyor belki ama şart ben eminim.Canlar simdi SGK ve diğer resmi yerlere baktım 2 asilama şartı var ama iğneli yok
Hocayı da sıkıştırmak istemedim
Ama hic bı yerde denk gelmedim SGKnin bizzat sitesinde okudum ama bakalm daha bakicam
Bunu veren SGK doktoru zaten ya mesajla sorsam kısa cevao vericek bı dahaki gidişimde net öğrenirim en azından böyle karmaşık olurİğneli aşılama olmak zorunda yazmıyor belki ama şart ben eminim.
Hap ile aşılama denemeyin eğer SGK desteği almak istiyorsanız![]()
Canım,iğneli aşılama şart.Canlar simdi SGK ve diğer resmi yerlere baktım 2 asilama şartı var ama iğneli yok
Hocayı da sıkıştırmak istemedim
Ama hic bı yerde denk gelmedim SGKnin bizzat sitesinde okudum ama bakalm daha bakicam
İkinci aşılama olcak bugün hemşireye de sordum çıkcak dedi. 2 igne aşılama sonrais cikmicakmiydi deidm çıkcak rapor dedi bakalmİğneli aşılama olmak zorunda yazmıyor belki ama şart ben eminim.
Hap ile aşılama denemeyin eğer SGK desteği almak istiyorsanız![]()
Of kafayı yicem gidene kadar ya telefondan kısa cevaplar veriyor yüzyüze açıklıyor iyice ama hemşire çıkcak dedi bakalmCanım,iğneli aşılama şart.
doktorum hatta klomene verılmemesı kadar sacma bısey yok ama maalesef boyle demıstı , degıstı ıse kanun bılmıyorum .
Yaptın mı, yaptın mıTamam yarım saat sonra yapacağım 14 buçuktan beri su mu icmedim
Siz devlette aşılama yaptırdınız ve iğneli mi doğru mu anladım?İkinci aşılama olcak bugün hemşireye de sordum çıkcak dedi. 2 igne aşılama sonrais cikmicakmiydi deidm çıkcak rapor dedi bakalm
Evet ilk aşılamam 15 Şubat 14 adet fostimon ve Ovittirelle şeklinde olduSiz devlette aşılama yaptırdınız ve iğneli mi doğru mu anladım?
Normalde asilama olmuyor bize ama devlet şartları gereği 2 asilama yapicaz dedi artarda tüp bebek raporunu hızlandırmak içinSiz devlette aşılama yaptırdınız ve iğneli mi doğru mu anladım?
Canım Emek hocaya her gittiğinde muayne ücreti ödüyor musun?Yok sormicam soncta hemşire çıkıcak dedi e tüp bebk olcak zaten demekki var bı bildigi o yüzden akisina birakcamya
Hayır canım polip ameliyatı dışında ücret ödemedimCanım Emek hocaya her gittiğinde muayne ücreti ödüyor musun?
Hayır canım polip ameliyatı dışında ücret ödemedim
Tüp bebek ve aşılama da da kendisi başı çekiyor yani diğer asistanlar ve doktorlar o olmadan ilaca sürece vs karar veremiyolar
Direk emek hocaya giden varmıdır bilmiyorum özel muane kapalı genelde hocanın tüp bebeğe geçtiği için
ben ilk başvuruda onla görüştüm sonraki aşamaları ekibi devam ediyor takipli hasta oluyomussun yani
Dedim ya bende ilk tecrübe herşeyde yeni yeni öğreniyorum ama hocayı tavsiye ederim uzaklardan çok gelen var her gittiimde rast geliyorum
Bı de ben çok panik ve pinpirikliyim acemi olduğum işlerde o yüzden bı de orası çok yoğun olduğunda net cevap alamıyorum o sebple sanırım bakalim salı nasıl olcak kalablk mi rahat mı?Tüp bebekte opu ve transferi sadece o yapıyor asla başka doktor yapamıyormus yasakmış
Sizin sorununuz nedir?Normalde asilama olmuyor bize ama devlet şartları gereği 2 asilama yapicaz dedi artarda tüp bebek raporunu hızlandırmak için
Bende 2 Mart regl gördüm bugün gittim deglm 2. Gününde klomen verdi
Normalde cagirmiyolarmis 2 regl geçmesi gerekiyormus ilacın vucuttan atılması için ancak emek hoca böyle dedi dedim tamam dediler
Süreç bu canm reçete verirken hemşire sordum tüp bebek raporu çıkcak bundan sonra dimi diye evet çıkcak dedi öyle geldim![]()
Selam kuzucanSelam kuzu seni merak ettim,
Sanırım ben de olacağım, senin rakam fena değil benim aldığım fiyat 13-14 civarında
Polip ihtimali 1.5 cm sol tarafta çikolata kisti alıncak, tüplere bakılacak
Durum bu vallahi..
hakkımızda iyi olan olsun![]()
Yok cmm tuplerim açık eşim kaynakli hafif de PKo Var sanırımSizin sorununuz nedir?
Tüplerle ilgili mi?