Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok sormicam soncta hemşire çıkıcak dedi e tüp bebk olcak zaten demekki var bı bildigi o yüzden akisina birakcamya

Canlar simdi SGK ve diğer resmi yerlere baktım 2 asilama şartı var ama iğneli yok
Hocayı da sıkıştırmak istemedim
Ama hic bı yerde denk gelmedim SGKnin bizzat sitesinde okudum ama bakalm daha bakicam

Canlar simdi SGK ve diğer resmi yerlere baktım 2 asilama şartı var ama iğneli yok
Ama hic bı yerde denk gelmedim SGKnin bizzat sitesinde okudum ama bakalm daha bakicam
İğneli aşılama olmak zorunda yazmıyor belki ama şart ben eminim.
Hap ile aşılama denemeyin eğer SGK desteği almak istiyorsanız 🎈

Bunu veren SGK doktoru zaten ya mesajla sorsam kısa cevao vericek bı dahaki gidişimde net öğrenirim en azından böyle karmaşık olur

Canım,iğneli aşılama şart.
doktorum hatta klomene verılmemesı kadar sacma bısey yok ama maalesef boyle demıstı , degıstı ıse kanun bılmıyorum .

İkinci aşılama olcak bugün hemşireye de sordum çıkcak dedi. 2 igne aşılama sonrais cikmicakmiydi deidm çıkcak rapor dedi bakalm

Canım,iğneli aşılama şart.
doktorum hatta klomene verılmemesı kadar sacma bısey yok ama maalesef boyle demıstı , degıstı ıse kanun bılmıyorum .
Of kafayı yicem gidene kadar ya telefondan kısa cevaplar veriyor yüzyüze açıklıyor iyice ama hemşire çıkcak dedi bakalm

Özel olsaydı yazardım rahatça ama bu doktorda süper ya o yüzden terslenmek istemiyorum ilgileniyor ediyor falan en azından

Siz devlette aşılama yaptırdınız ve iğneli mi doğru mu anladım?
Normalde asilama olmuyor bize ama devlet şartları gereği 2 asilama yapicaz dedi artarda tüp bebek raporunu hızlandırmak için

Bende 2 Mart regl gördüm bugün gittim deglm 2. Gününde klomen verdi

Normalde cagirmiyolarmis 2 regl geçmesi gerekiyormus ilacın vucuttan atılması için ancak emek hoca böyle dedi dedim tamam dediler

Süreç bu canm reçete verirken hemşire sordum tüp bebek raporu çıkcak bundan sonra dimi diye evet çıkcak dedi öyle geldim 🙈

Canım Emek hocaya her gittiğinde muayne ücreti ödüyor musun?
Hayır canım polip ameliyatı dışında ücret ödemedim
Tüp bebek ve aşılama da da kendisi başı çekiyor yani diğer asistanlar ve doktorlar o olmadan ilaca sürece vs karar veremiyolar

Direk emek hocaya giden varmıdır bilmiyorum özel muane kapalı genelde hocanın tüp bebeğe geçtiği için
ben ilk başvuruda onla görüştüm sonraki aşamaları ekibi devam ediyor takipli hasta oluyomussun yani
Dedim ya bende ilk tecrübe herşeyde yeni yeni öğreniyorum ama hocayı tavsiye ederim uzaklardan çok gelen var her gittiimde rast geliyorum

Hayır canım polip ameliyatı dışında ücret ödemedim
Tüp bebek ve aşılama da da kendisi başı çekiyor yani diğer asistanlar ve doktorlar o olmadan ilaca sürece vs karar veremiyolar

Direk emek hocaya giden varmıdır bilmiyorum özel muane kapalı genelde hocanın tüp bebeğe geçtiği için
ben ilk başvuruda onla görüştüm sonraki aşamaları ekibi devam ediyor takipli hasta oluyomussun yani
Dedim ya bende ilk tecrübe herşeyde yeni yeni öğreniyorum ama hocayı tavsiye ederim uzaklardan çok gelen var her gittiimde rast geliyorum

Tüp bebekte opu ve transferi sadece o yapıyor asla başka doktor yapamıyormus yasakmış

Tüp bebekte opu ve transferi sadece o yapıyor asla başka doktor yapamıyormus yasakmış
Bı de ben çok panik ve pinpirikliyim acemi olduğum işlerde o yüzden bı de orası çok yoğun olduğunda net cevap alamıyorum o sebple sanırım bakalim salı nasıl olcak kalablk mi rahat mı?

Normalde asilama olmuyor bize ama devlet şartları gereği 2 asilama yapicaz dedi artarda tüp bebek raporunu hızlandırmak için

Bende 2 Mart regl gördüm bugün gittim deglm 2. Gününde klomen verdi

Normalde cagirmiyolarmis 2 regl geçmesi gerekiyormus ilacın vucuttan atılması için ancak emek hoca böyle dedi dedim tamam dediler

Süreç bu canm reçete verirken hemşire sordum tüp bebek raporu çıkcak bundan sonra dimi diye evet çıkcak dedi öyle geldim 🙈
Sizin sorununuz nedir?
Tüplerle ilgili mi?

Selam kuzu seni merak ettim,
Sanırım ben de olacağım, senin rakam fena değil benim aldığım fiyat 13-14 civarında 🙀
Polip ihtimali 1.5 cm sol tarafta çikolata kisti alıncak, tüplere bakılacak 🤷‍♀️
Durum bu vallahi..
hakkımızda iyi olan olsun 🌿🎈
Selam kuzucan
O kadar üzüldüm ki bi hafta ertelendi diye doktor pazartesi gelirim demiş=)asistanı aradı pazartesi olcak nasipse
Banada sey dediler
Normalde 12 ile 15 bin civarı ancak siz takipli hastamız olduğunuz için ve sonrasında burda tedaviye devam etceğiniz için kampanyalı fiyattan yararlancaksınız
Öyle bi imkan varmıs tüp bebek hastalarına
Bende 8 mm polip var o alıncak baska bişey varsada onada müdahale edilir heralde
Ama çok pahalı gerçekten fiyatlar😑

Bunuda yaptıralım kuzu bari napalım, bi bu kaldı heralde ikimizinde tüplü dalışa girmedenn 🤷‍♀️

Back