Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kusura bakmayın mesajları düzgün okuyamadım ya adapte olamadım kendi telasimdan özür dilerim hepinizden

Peki bu progesteron hormonu bı anda mi yükseliyor sonuçta yumurtlama dan yedi gün sonra kan veriliyor yedi gün boyunca yükseliş gösteriyor demektir belki benimki yükselir dün 2.6 çıktı ya bı umudum olsun istiyorum bu ay

Ovülasyon olduysa yükseliyor kuzum, ovülasyon sonrası 7 gün bekleyince gerçek sonuca ulaşmış oluyor.

Selam kuzu seni merak ettim,
Sanırım ben de olacağım, senin rakam fena değil benim aldığım fiyat 13-14 civarında
Polip ihtimali 1.5 cm sol tarafta çikolata kisti alıncak, tüplere bakılacak
Durum bu vallahi..
hakkımızda iyi olan olsun

Normal da 1 mlg altı ya yumurtlama dönemine kadar benim sonucm 2.6 çıktı yani yuksele bilir degilmi çok soru sordum ama
Bilmiyorum ki kuzum yükselir büyük ihtimalle ama kaç çıkar bilemeyiz sen lh test yapmıyorsun o yüzden doğru sonucu alamazsan üzülürsün. Ben lh teste göre progesterona gittiğimde sonuç 15.64 çıktı ama 21. Gün gittiğimde 9 küsür çıktı mesela

Hatta ilk gittiğimde 4 küsür çıktı, çok üzüldüm kist oldu diye ama kist yoktu o ay, demek ki ovülasyon günü erken oldu o ay o yüzden değer düşük çıktı

Kutay biberoğlu diye bir prof var doktor sitesinde sorduğun tüm soruları cevaplıyor. O, yumurtlayan kadinlara klomen ve femara kullanmalarına çok karşı, zaten kendi yumurtlayan bir kadına bu ilaçları vermek dengeyi bozuyor demiş sizinle paylaşmak istedim.
Kusura bakmayın mesajları düzgün okuyamadım ya adapte olamadım kendi telasimdan özür dilerim hepinizden

Geri aldım sormucam gittiğim de sorarım belki duruma göre yarın sağlık ocağına gidicem hap demişti ama iğne olsa daha iyi ama hafta sonu hastane uzak sağlık ocağı kapalı oluyor hap daha iyi sanki bakalm

Gdip aldım test bugün yapicam

AA ne güzel benimki de cevapladi B12 iğne önerdi hatta bakalm yarın ne dicek

Geri aldım sormucam gittiğim de sorarım belki duruma göre yarın sağlık ocağına gidicem hap demişti ama iğne olsa daha iyi ama hafta sonu hastane uzak sağlık ocağı kapalı oluyor hap daha iyi sanki bakalm
Sorucam doktor şimdi iğne hızlı etkiler dedi rica ettim sorabilirmiyim. Bişi daha diye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…