- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.281
Hcg üstünde ne yazıyor okuyamadım bir ilaç ama, b12 miYok kız ilaç yazan kağıtta bekki igneli falan gösteriyordur falan diye aklm gidiyor kuzum ya anlatma falan da yok kendimce kuruyorum sonrs
Ben genelde akşam yemeğinden 1 saat sonra falan içiyorum canımKuzucum ne zaman içiyorsun coraspini?
benımde ılk kımyasalda gogus agrım olmustu hep o belırtıyı arıyorum nedense, hayırlısı olsun ınsallahAynen ağrı sızı yok. Ama benim öncekinde de olmamıştı göğüs hassasiyeti geçtikten 1 hafta sonra başlamıştı
Gel sarılıp bekleyekbenımde ılk kımyasalda gogus agrım olmustu hep o belırtıyı arıyorum nedense, hayırlısı olsun ınsallah
Ya bizim o kadar üst üste geldi ki ne fayda etti bilmiyoruz Aralık ayının sonuna doğru hsg çektirdim ocakta yumurta geliştirici hap ve iğne yaptık eşim de bir tanidigindan duyduğu birşeyi kullanmaya başladı 2 ay olacak neredeyse test verecek bakalım değerlerde fark oldu mu hangisinin yararı oldu hiç bilmiyoruz o yüzden44 için yastığa gerek yok bencebizimde 56 çıktı bizim yavrucaklar hiperaktif yolunu bulur o yaramazlar ki seninkiler bulmuş şükür
Yok kuzu B12 vermedi eczwne klomennverdi sadeceHcg üstünde ne yazıyor okuyamadım bir ilaç ama, b12 mi
ayyy hadi geelllll ,Gel sarılıp bekleyek
Evet canım B12 düşük hatta sağlık ocağı doktorum dediki hemen yukselmez devam edicez tedaviye dedi ama kadın dogumcuna sor oyle yazarım risk almam dedi gebelik ve emzirme de icilmkyor dedi bakalim su aşamada kendimce ekstra bişi yapamıyorum sağlık ocağı doktorum da veremedi kendim de bişi yapamam ama aklımdaEvet canım b12, ben mi karistirdim b12 değerin düşüktü diye hatirladim da.
bana değerim düşük olmamasına rağmen doktorum verdiği ve faydasını gördüğüm için tavsiye ettim takviyelere ek olarak kullanmıştım hatta esim de kullandı dvit ve b12
Gebelik mi geçirdin daha önce canımAynen ağrı sızı yok. Ama benim öncekinde de olmamıştı göğüs hassasiyeti geçtikten 1 hafta sonra başlamıştı
Kuzum ben pıhtılaşma var mi bilmiyorum test yaptirmamistim ama bir dış gebelik bir kimyasal gecirince simdi testte pozitif görür görmez başladım coraspine aksamlari içiyorum bir tane zararı olmaz inşallah daha önce doktorum kullanabileceğimi söylemişti dış gebelikten sonra, ama teste yonlendirmemisti ben de yatırmadım keske yaptırsaydım diyorum simdi sen biliyorsun en azından baslasan sıkıntı olmaz benceKızlar bende 2 gende heterozigot çıktı. Günde bir 1 coraspin başlayayım mı? Kendi doktoruma ulaşamadım
Saol kuzuGeçmiş olsun canm ben araştırma Hastanesi'nde prof hoca yaptı 500 TL'ye patologi rutin süreç bişi çıkmıyor zaten
gecmıs olsun kuzummm, ınsallaahhh sonucunda yavruna kavusmana vesıle olurSaol kuzu
Yakın olduğum araştırma hastanelerine baktım randevu bulamadım
Sonrasında tedaviyede burda devam ediceğim için burda kendi doktorum yapsın diye düşündük ama bakalım
Bi an önce olup bitse artık şu işlem
O kadar uzadı ki su süreç, gereksiz sıkıntıya sokuyor beni
Teşekkür ederim İnşaAllahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Oooo süper, kocana keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabah akşam ovulasyon bitimine kadar
Tam söküldü mü leke şeklinde mi?
Evet değerlendir hatta ovulasyon testin varsa bugünden itibaren yapmaya başka mutlaka çatlamayı kaçırma. Keşke iğne verseydi doktor
Yaaa mavi miiiihayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Valla bazen olacağı varmış diyorum, zamanı gelmişYa bizim o kadar üst üste geldi ki ne fayda etti bilmiyoruz Aralık ayının sonuna doğru hsg çektirdim ocakta yumurta geliştirici hap ve iğne yaptık eşim de bir tanidigindan duyduğu birşeyi kullanmaya başladı 2 ay olacak neredeyse test verecek bakalım değerlerde fark oldu mu hangisinin yararı oldu hiç bilmiyoruz o yüzden
Hepsi aynı kuzucum, desteğe ihtiyaçları yokEvet zorla kaşığı sokucam ağzına geçen gün kavgasını yaptık vallaben hap içebilen bir insan değilim femara,coraspin folik asit derken midem kötü oluyor ona bağırdım çağırdım ben bu kadar hap içiyorum bir kaşık yemiyor ya zorla arkasından geziyorum
Haklısın canım can sıkıcı bende ilk ameliyatim bu olduSaol kuzu
Yakın olduğum araştırma hastanelerine baktım randevu bulamadım
Sonrasında tedaviyede burda devam ediceğim için burda kendi doktorum yapsın diye düşündük ama bakalım
Bi an önce olup bitse artık şu işlem
O kadar uzadı ki su süreç, gereksiz sıkıntıya sokuyor beni
merhaba canım tam da ihtiyacım olan konuda yazmışsın iyi geldi yazdıklarını okumakKızlar aylar sonra hepinize tekrardan merhabailk düştüğümden tam 4 ay sonra gemde umutların tamamen tükendiği anda hamile olduğumu öğrendim ve bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim. Elbette bu hamilelikte kolay olmadı ve hala değil. Resmen bhcg sürünmesi yaşıyorum. son on günde 5 defa kan sonucunun ikiye katlayarak gitmesinin takibi için kollarım delik deşik oldu. Benim gibi düşük bhcg değeriyle bu yola çıkan arkadaşlar için özellikle yazmak istedim.
öncelikle bat 25 Şubat
21 Şubat erken gebelik testi pozitif hafif silik çizgi aynı gün kan verdim değer 21 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
23 Şubat kan testi bhcg 17doktor kimyasal olma durumu var ancak takip şart 3 gün sonra tekrar kan ver dedi ve önceki düşük sebebiyle coraspirin verdi bu sırada omepa vm multi vitamin kullanıyorum
26 şubat kan testi bhcg 56.86 doktor gelişme mevcut takip edelim
28 Şubat kan testi bhcg 159.1 doktor takibe devam son kez kan istiyorum 300’leri görürsek sağlıklı diyebiliriz
2 Mart kan testi bhcg 345.5doktor keseyi görebilmek için değerin 1500’lere çıkmasını beklicez 5 gün sonra tekrar kan ve ultrason da gebelik kesesini göreceğimizi umuyorum dedi.
şimdi 7 martta son kez kan vereceğim ve değerler bu şekilde katlanarak arttıysa gebelik kesesini göreceğiz.
bunu yazdım çünkü forum da çok fazla bhcg takibi yapan önce yükselen sonra düşen anne adaylarının umutsuzluğunu gördüm. Bende aynı umutsuzluğa çok kapıldım ama yaşayarak öğreniyor insan. Tek amacım size umut olmak, asla vazgeçmeyin kuzular. Bebeğiniz bir şekilde size gelecektir. Bu süreçte sufi nefesi meditasyonunun çok faydasını gördüm. Sadece 15dk yapıyorsunuz YouTube da bir çok video var. Mutlaka yapın. Ve lütfen bana da dua edin. Benim dualarımda tüm anne olmak isteyenler var. Rabbim hiç birinizin karnını da kucağını da boş bırakmasın. Sağlıklı,sıhhatli gebelik süreci ve sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?