Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
44 için yastığa gerek yok bencebizimde 56 çıktı bizim yavrucaklar hiperaktif yolunu bulur o yaramazlar ki seninkiler bulmuş şükür
Ya bizim o kadar üst üste geldi ki ne fayda etti bilmiyoruz Aralık ayının sonuna doğru hsg çektirdim ocakta yumurta geliştirici hap ve iğne yaptık eşim de bir tanidigindan duyduğu birşeyi kullanmaya başladı 2 ay olacak neredeyse test verecek bakalım değerlerde fark oldu mu hangisinin yararı oldu hiç bilmiyoruz o yüzden

Evet canım B12 düşük hatta sağlık ocağı doktorum dediki hemen yukselmez devam edicez tedaviye dedi ama kadın dogumcuna sor oyle yazarım risk almam dedi gebelik ve emzirme de icilmkyor dedi bakalim su aşamada kendimce ekstra bişi yapamıyorum sağlık ocağı doktorum da veremedi kendim de bişi yapamam ama aklımda sağol canım

Kızlar bende 2 gende heterozigot çıktı. Günde bir 1 coraspin başlayayım mı? Kendi doktoruma ulaşamadım
Kuzum ben pıhtılaşma var mi bilmiyorum test yaptirmamistim ama bir dış gebelik bir kimyasal gecirince simdi testte pozitif görür görmez başladım coraspine aksamlari içiyorum bir tane zararı olmaz inşallah daha önce doktorum kullanabileceğimi söylemişti dış gebelikten sonra, ama teste yonlendirmemisti ben de yatırmadım keske yaptırsaydım diyorum simdi sen biliyorsun en azından baslasan sıkıntı olmaz bence

Geçmiş olsun canm ben araştırma Hastanesi'nde prof hoca yaptı 500 TL'ye patologi rutin süreç bişi çıkmıyor zaten
Saol kuzu
Yakın olduğum araştırma hastanelerine baktım randevu bulamadım
Sonrasında tedaviyede burda devam ediceğim için burda kendi doktorum yapsın diye düşündük ama bakalım
Bi an önce olup bitse artık şu işlem
O kadar uzadı ki su süreç, gereksiz sıkıntıya sokuyor beni

gecmıs olsun kuzummm, ınsallaahhh sonucunda yavruna kavusmana vesıle olur

Teşekkür ederim İnşaAllah

Valla bazen olacağı varmış diyorum, zamanı gelmiş

Hepsi aynı kuzucum, desteğe ihtiyaçları yok

Haklısın canım can sıkıcı bende ilk ameliyatim bu oldu

merhaba canım tam da ihtiyacım olan konuda yazmışsın iyi geldi yazdıklarını okumak umarım değerin katlanarak artar sağlıkla ilerler keseyi görürsün.. ben de ilk olarak 28 şubatta kan verdim doktor 3 gün sonra tekrar dedi bugün verdim ama sağlık ocağına gidebildim..ilkini özel hastaneye gitmiştim hava çok soğuk yürüyemedim uzak biraz.. sağlık ocağı olunca sonuç yarın öğleden sonra çıkar tabi dün akşamdan beri karnımda ağrı var endişeleniyorum..zor elde edince korkuyor insan ister istemez Allahım sen koru mercimeklerimizi..söylediğin sufi meditasyonuna bakacağım akşam..bu arada kasım anneleri konusu açılmamış mı sen bilirsin belki göremedim ben

Kızlar hoca yazabilr tedaviyi etkilemez dedi b12 için dedi cevap yazdı rica şeklinde bı soru daha sorabilirmiyim dedim müsait zamanınızda
Cevap gelsin iğneli asilama için sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…