Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
44 için yastığa gerek yok bence😂😂😂bizimde 56 çıktı bizim yavrucaklar hiperaktif yolunu bulur o yaramazlar🙈 ki seninkiler bulmuş şükür 👶
Ya bizim o kadar üst üste geldi ki ne fayda etti bilmiyoruz Aralık ayının sonuna doğru hsg çektirdim ocakta yumurta geliştirici hap ve iğne yaptık eşim de bir tanidigindan duyduğu birşeyi kullanmaya başladı 2 ay olacak neredeyse test verecek bakalım değerlerde fark oldu mu hangisinin yararı oldu hiç bilmiyoruz o yüzden 😂😂

Evet canım b12, ben mi karistirdim b12 değerin düşüktü diye hatirladim da.
bana değerim düşük olmamasına rağmen doktorum verdiği ve faydasını gördüğüm için tavsiye ettim takviyelere ek olarak kullanmıştım hatta esim de kullandı dvit ve b12 🤗
Evet canım B12 düşük hatta sağlık ocağı doktorum dediki hemen yukselmez devam edicez tedaviye dedi ama kadın dogumcuna sor oyle yazarım risk almam dedi gebelik ve emzirme de icilmkyor dedi bakalim su aşamada kendimce ekstra bişi yapamıyorum sağlık ocağı doktorum da veremedi kendim de bişi yapamam ama aklımda 👍sağol canım

Kızlar bende 2 gende heterozigot çıktı. Günde bir 1 coraspin başlayayım mı? Kendi doktoruma ulaşamadım
Kuzum ben pıhtılaşma var mi bilmiyorum test yaptirmamistim ama bir dış gebelik bir kimyasal gecirince simdi testte pozitif görür görmez başladım coraspine aksamlari içiyorum bir tane zararı olmaz inşallah daha önce doktorum kullanabileceğimi söylemişti dış gebelikten sonra, ama teste yonlendirmemisti ben de yatırmadım keske yaptırsaydım diyorum simdi sen biliyorsun en azından baslasan sıkıntı olmaz bence

Geçmiş olsun canm ben araştırma Hastanesi'nde prof hoca yaptı 500 TL'ye patologi rutin süreç bişi çıkmıyor zaten
Saol kuzu
Yakın olduğum araştırma hastanelerine baktım randevu bulamadım
Sonrasında tedaviyede burda devam ediceğim için burda kendi doktorum yapsın diye düşündük ama bakalım
Bi an önce olup bitse artık şu işlem
O kadar uzadı ki su süreç, gereksiz sıkıntıya sokuyor beni

Saol kuzu
Sonrasında tedaviyede burda devam ediceğim için burda kendi doktorum yapsın diye düşündük ama bakalım
gecmıs olsun kuzummm, ınsallaahhh sonucunda yavruna kavusmana vesıle olur

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 😍

Oooo süper, kocana keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabah akşam ovulasyon bitimine kadar

Tam söküldü mü leke şeklinde mi?

Evet değerlendir hatta ovulasyon testin varsa bugünden itibaren yapmaya başka mutlaka çatlamayı kaçırma. Keşke iğne verseydi doktor

Yaaa mavi miiii 💙 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim İnşaAllah 🥰

Ya bizim o kadar üst üste geldi ki ne fayda etti bilmiyoruz Aralık ayının sonuna doğru hsg çektirdim ocakta yumurta geliştirici hap ve iğne yaptık eşim de bir tanidigindan duyduğu birşeyi kullanmaya başladı 2 ay olacak neredeyse test verecek bakalım değerlerde fark oldu mu hangisinin yararı oldu hiç bilmiyoruz o yüzden 😂😂
Valla bazen olacağı varmış diyorum, zamanı gelmiş 🙏💕

Evet zorla kaşığı sokucam ağzına geçen gün kavgasını yaptık valla 😡 ben hap içebilen bir insan değilim femara,coraspin folik asit derken midem kötü oluyor ona bağırdım çağırdım ben bu kadar hap içiyorum bir kaşık yemiyor ya zorla arkasından geziyorum 😡😡
Hepsi aynı kuzucum, desteğe ihtiyaçları yok😂😂😂

Saol kuzu
Haklısın canım can sıkıcı bende ilk ameliyatim bu oldu😀

Kızlar aylar sonra hepinize tekrardan merhaba 😃 ilk düştüğümden tam 4 ay sonra gemde umutların tamamen tükendiği anda hamile olduğumu öğrendim ve bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim. Elbette bu hamilelikte kolay olmadı ve hala değil. Resmen bhcg sürünmesi yaşıyorum. 😌 son on günde 5 defa kan sonucunun ikiye katlayarak gitmesinin takibi için kollarım delik deşik oldu. Benim gibi düşük bhcg değeriyle bu yola çıkan arkadaşlar için özellikle yazmak istedim.

öncelikle bat 25 Şubat
21 Şubat erken gebelik testi pozitif hafif silik çizgi aynı gün kan verdim değer 21 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
23 Şubat kan testi bhcg 17 😒 doktor kimyasal olma durumu var ancak takip şart 3 gün sonra tekrar kan ver dedi ve önceki düşük sebebiyle coraspirin verdi bu sırada omepa vm multi vitamin kullanıyorum
26 şubat kan testi bhcg 56.86 doktor gelişme mevcut takip edelim
28 Şubat kan testi bhcg 159.1 doktor takibe devam son kez kan istiyorum 300’leri görürsek sağlıklı diyebiliriz
2 Mart kan testi bhcg 345.5 🥰 doktor keseyi görebilmek için değerin 1500’lere çıkmasını beklicez 5 gün sonra tekrar kan ve ultrason da gebelik kesesini göreceğimizi umuyorum dedi.

şimdi 7 martta son kez kan vereceğim ve değerler bu şekilde katlanarak arttıysa gebelik kesesini göreceğiz.
bunu yazdım çünkü forum da çok fazla bhcg takibi yapan önce yükselen sonra düşen anne adaylarının umutsuzluğunu gördüm. Bende aynı umutsuzluğa çok kapıldım ama yaşayarak öğreniyor insan. Tek amacım size umut olmak, asla vazgeçmeyin kuzular. Bebeğiniz bir şekilde size gelecektir. Bu süreçte sufi nefesi meditasyonunun çok faydasını gördüm. Sadece 15dk yapıyorsunuz YouTube da bir çok video var. Mutlaka yapın. Ve lütfen bana da dua edin. Benim dualarımda tüm anne olmak isteyenler var. Rabbim hiç birinizin karnını da kucağını da boş bırakmasın. Sağlıklı,sıhhatli gebelik süreci ve sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin. 🥰🥰🥰
merhaba canım tam da ihtiyacım olan konuda yazmışsın iyi geldi yazdıklarını okumak 😌 umarım değerin katlanarak artar sağlıkla ilerler keseyi görürsün.. ben de ilk olarak 28 şubatta kan verdim doktor 3 gün sonra tekrar dedi bugün verdim ama sağlık ocağına gidebildim..ilkini özel hastaneye gitmiştim hava çok soğuk yürüyemedim uzak biraz.. sağlık ocağı olunca sonuç yarın öğleden sonra çıkar tabi dün akşamdan beri karnımda ağrı var endişeleniyorum..zor elde edince korkuyor insan ister istemez Allahım sen koru mercimeklerimizi..söylediğin sufi meditasyonuna bakacağım akşam..bu arada kasım anneleri konusu açılmamış mı sen bilirsin belki göremedim ben

Kızlar hoca yazabilr tedaviyi etkilemez dedi b12 için dedi cevap yazdı rica şeklinde bı soru daha sorabilirmiyim dedim müsait zamanınızda
Cevap gelsin iğneli asilama için sorucam

Screenshot_2022-03-03-15-15-29-01_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7~2.jpg

Yarın gidiyim sağlık ocağına bari hazır izin çıktı 😀

Back