- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.261
Tabi inşallah olmam aminBende bir de az da olsa çıktı. Bugün başlayayım o halde adete kadar
ben ıkı tane denedım kuzu, ılkınde umutlandım kımyasal olunca denemesem ıcımde kalacaktı. 3.yü dusunmuyorum tup bebek ıcınde rapor vs ayarlıycak doktorum, bakalım eylule kadar beklemedeyız,bilemedim 2. aşılamayı mı düşünsem bende yoksa artık kendimi tüp bebeğe mi hazırlasam bilemedim
Neyi anlayacaz kuzucum ilacı kullan 8 martta gel demiş işteKızlar anlayan varmı
10.gunde bi erken gebelik patlat seliz❤6 gün kaldıovulasyon sonrası 8. Gündeyim
8 martta yapacam10.gunde bi erken gebelik patlat seliz❤
yanı ılgılı ve kendını rahat hıssetmek cok onemlı, vardır bı bıldıgı bu derece konuyu cok uzatmadıgına goreDaha hic para vermedim ameliyat dışındaraporlu olduğumdan ama ilgili mesaja cevap veriyor enazindan ama salı günü çok yoğun değilse ordaki hemşireye sorarım sonuca göre bakalim
canımm senınde 23 pıktı dmı?8 martta yapacam
Geçmiş olsun canm ben araştırma Hastanesi'nde prof hoca yaptı 500 TL'ye patologi rutin süreç bişi çıkmıyor zatenHisteroskopiyi olamadım bugün yine
Lekelenmem vardı hafif
Enfeksiyon riski olabilir dedi haftaya perşembe yapılcak
Bi histeroskopi 7500 lira olur mu
Patolojide göndercekmiş polipten, bişeyden mi şüphelendiniz dedim, hayır ama her ihtimale karsı bakılsın diyor
İyicr stres bastı
Sanırım canım ama böyle devlet işi işteyanı ılgılı ve kendını rahat hıssetmek cok onemlı, vardır bı bıldıgı bu derece konuyu cok uzatmadıgına gore
olsun sen olumsuz olma çözerler , evet ınsallaahh saglıkla nasıp olur en kısa zamandaSanırım canım ama böyle devlet işi iştene yapalım en azından doktor iyi ondan eminim
Kuzu hafif ağrılar oluyor ama bilemiyorum, dün birkaç defa batma oldu ama gaz da olabilir
benımde karın agrım var hıc benı bırakmıyor sagolsun, regl agrısı gıbı baska bıseyım yok sukurler olsunKuzu hafif ağrılar oluyor ama bilemiyorum, dün birkaç defa batma oldu ama gaz da olabilironun dışında bir şey yok
Aynen ağrı sızı yok. Ama benim öncekinde de olmamıştı göğüs hassasiyeti geçtikten 1 hafta sonra başlamıştıbenımde karın agrım var hıc benı bırakmıyor sagolsun, regl agrısı gıbı baska bıseyım yok sukurler olsun
memeler gayet yumoş gıbı
Aynen canım bende kullanıyorum iğne vurulduğumda 2 gün ara verip tekrar devam edicemBende bir de az da olsa çıktı. Bugün başlayayım o halde adete kadar
Kuzucum ne zaman içiyorsun coraspini?Aynen canım bende kullanıyorum iğne vurulduğumda 2 gün ara verip tekrar devam edicem
Yok kız ilaç yazan kağıtta bekki igneli falan gösteriyordur falan diye aklm gidiyor kuzum ya anlatma falan da yok kendimce kuruyorum sonrsNeyi anlayacaz kuzucum ilacı kullan 8 martta gel demiş işte
Evet canım b12, ben mi karistirdim b12 değerin düşüktü diye hatirladim da.B12 için mi canm ne için ? Takviyelerim var yeterince ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?