Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilemedim 2. aşılamayı mı düşünsem bende yoksa artık kendimi tüp bebeğe mi hazırlasam bilemedim
ben ıkı tane denedım kuzu, ılkınde umutlandım kımyasal olunca denemesem ıcımde kalacaktı. 3.yü dusunmuyorum tup bebek ıcınde rapor vs ayarlıycak doktorum, bakalım eylule kadar beklemedeyız,
hıc bellı olmuyo ıkıncıde tutanda var asılama,nasip

Daha hic para vermedim ameliyat dışında raporlu olduğumdan ama ilgili mesaja cevap veriyor enazindan ama salı günü çok yoğun değilse ordaki hemşireye sorarım sonuca göre bakalim
yanı ılgılı ve kendını rahat hıssetmek cok onemlı, vardır bı bıldıgı bu derece konuyu cok uzatmadıgına gore

Geçmiş olsun canm ben araştırma Hastanesi'nde prof hoca yaptı 500 TL'ye patologi rutin süreç bişi çıkmıyor zaten

Kuzu hafif ağrılar oluyor ama bilemiyorum, dün birkaç defa batma oldu ama gaz da olabilir onun dışında bir şey yok
benımde karın agrım var hıc benı bırakmıyor sagolsun, regl agrısı gıbı baska bıseyım yok sukurler olsun
memeler gayet yumoş gıbı

B12 için mi canm ne için ? Takviyelerim var yeterince ama
Evet canım b12, ben mi karistirdim b12 değerin düşüktü diye hatirladim da.
bana değerim düşük olmamasına rağmen doktorum verdiği ve faydasını gördüğüm için tavsiye ettim takviyelere ek olarak kullanmıştım hatta esim de kullandı dvit ve b12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…