Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 2 gende heterozigot çıktı. Günde bir 1 coraspin başlayayım mı? Kendi doktoruma ulaşamadım

Evet aralıktan beri ordayiz cnm birinci aşılamam fostimon la başladı şimdi ikinciye geçtik tüp bebek raporu hızlansin diye
çok adını duydum ben randevu başlayamadım konakta bi doktor varmış bayan tüp bebek için şimdi onu öneriyorlar inşallah gerek kalmaz canım hayırlısıyla bebek haberini alırsın

cok haklısın yaaa rasyasyon cok etkılıyor .
cok sukur canım yaa güzel cıkmıs degerınız ,
bızımde ıste sayı hız dusuktu bıraz toparladı 6 ayda , devam edıyoruz kecıboynuzuna muz bıtter cıkolata fındık vss.
evet doktorumda aynısını soylemıstı erkek spermı degıskendır dedı.
ınsallaahhh canımmm amınnn

çok adını duydum ben randevu başlayamadım konakta bi doktor varmış bayan tüp bebek için şimdi onu öneriyorlar inşallah gerek kalmaz canım hayırlısıyla bebek haberini alırsın
Rabbim büyük ama aşılama tutmaz dedi doktor zaten hem urolog hem emek bey mecbur yapılacak rapor için bakalmm
Sana da hayırlı olsun canım

olsun sen sorunu sor benımde doktorum profesor ama cep ıle benı arayıp bılgı vermıstı,
halledecekelrdır ısrarlar soylemıssın ıgnelı asılama dıye
Dedim ya şimdilik B12 yı sorabildim
Evet sordum cikcak dedi çıkmazsa da benlik bisiyok
Hocayı da sıkıştırmak istemiyorum çok ay her gidişte deliriyorum

canım sen bir daha ki aşılamayı iğneli denesene daha kuvvetli oluyor iğneler
kuzum ıkıncısı hem klomen hem ıgne ıle oldu negatıf, ılkı klomen ıle oldu kımyasal gebelık oldu.
zaten daha asılama dusunmuyorum ya ona verecegım parayla üzeirne ekleme yapıp tup bebek denerım diye dusunuyorum,
nasıp kısmet

Kızlar bende 2 gende heterozigot çıktı. Günde bir 1 coraspin başlayayım mı? Kendi doktoruma ulaşamadım
Canım benim bir kimyasal olduğu halde ben coraspin kullanıyorum kan akışını sağladığı için sağlıklı yumurta oluşmasınada sebep oluyormuş. Ben herhangi bir yan etkisini görmedim 1 aydır kullanıyorum

bilemedim 2. aşılamayı mı düşünsem bende yoksa artık kendimi tüp bebeğe mi hazırlasam bilemedim

sıkıstırmak degılkı bu para verıyorsun ve bılgı almak en dogal hakkın.
neyse vardır bı bıldıgı ozaman
Daha hic para vermedim ameliyat dışında raporlu olduğumdan ama ilgili mesaja cevap veriyor enazindan ama salı günü çok yoğun değilse ordaki hemşireye sorarım sonuca göre bakalim

Bende bir de az da olsa çıktı. Bugün başlayayım o halde adete kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…