Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki iğneli şartı vardı ya dedim hatta ama yok çıkcak dedi sanırım ikinci rapor için de bekleme süresi falan mivar anlamadım

canım doktorun kım , hangı hastane
normalde klomene rapor cıkmıyor, ıgnelı ıkı asılama şartı var ama bazı doktorlar onu ıgnelı asılama dıye gosterıp rapor cıkartabılıyorlar, bende ılkı klomen ıle oldu asılamanın ıkıncısınde ben klomen verılınce ıgne konusunu sordum ıkıde ıgne yazdılar ama ılkı sadece klomen ıe olmus oldu, en son negaıtıf gorunce doktorumla konustum tup bebek ıcın ıkı ıgnelı asılama sartı var dıye o sacmalık zaten dedı hallederız bız dedı.

Hoca dosya ve usgye göre klomen vermiş raporu haftaya mi isticekler bilmiyorum belki de haftaya cikicak hemşire güya karşılıklı oturduk ama işte anlamadım

Canım ocean b12 sprey var benim değerlerim normalde yüksekti ama doktor ona rağmen eşime de bana da kullandirtti bi zararı olmaz dedi senin hatırladığım kadarıyla baya düşüktü doktor vermese bile ocean i al bence mutlaka

Kızlar doktor randevumdan çıktım adetimin 9.günü sol tarafta 17-15mm olan iki yumurta var yarın tekrar kontrol ve iğne olacak herşey çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olacak
Aminnn inşallah, kuzucum iğneden sonra benim açtığım gruba da yaz beraber takip edelim süreci, belirtileri havada uçuşturalım

İzmit Umuttepe emek doger
Takibindeyim ve çok namlı gerçekten ve polip ameliyatmida o yaptı isininn ehli gerçekten eminim de belki de dediğin gibi öyle gostercekler inan sadece bundan sonra tüp bebek raporu çıkcak mi iki iğneli şartı vardı dedim çıkcak dedi kafayı yiyorum her gidişte

B12 için mi canm ne için ? Takviyelerim var yeterince ama

canım ozaman dedıgıgım gıbı yapacak halledecekler
benım doktorumda aynısını soyledı, bnde yumurtlaama sorunu yok dıye hap vermıstı ama ıgnelı oldum dıye gosterecek sagolsun

umuttepe de mi tüp bebeğe başladınız

Histeroskopiyi olamadım bugün yine
Lekelenmem vardı hafif
Enfeksiyon riski olabilir dedi haftaya perşembe yapılcak
Bi histeroskopi 7500 lira olur mu
Patolojide göndercekmiş polipten, bişeyden mi şüphelendiniz dedim, hayır ama her ihtimale karsı bakılsın diyor
İyicr stres bastı

Bata yakın ilişkiye girmeye korkuyorum ya, varsa bişi olur diye. Geçen birisi sormuştu saçmalama demiştim, işin ucu kendime gelince benim de kafama takılır oldu
O maalesef bende de oluyor. Hatta Tiniminime sormuştum galibaa çok önce

canım ozaman dedıgıgım gıbı yapacak halledecekler
benım doktorumda aynısını soyledı, bnde yumurtlaama sorunu yok dıye hap vermıstı ama ıgnelı oldum dıye gosterecek sagolsun
İnan sorabilsem soramadım canım ya mesajda da sadece şimdi B12 için yazdım akşam yazar herhalde mesai bitince orda gorebilseydim yazicaktim tüp bebeğe engel çıkmasında varsın ignesiz ilerlesin yumurtada sanırım sknti yok sayı gazlasydi öyle demişlerdi dur verdikleri kagdii atıyım ama varya asistanlar işte emek hoca tek tek anlatıyor ayrintli normalde

olsun sen sorunu sor benımde doktorum profesor ama cep ıle benı arayıp bılgı vermıstı,
halledecekelrdır ısrarlar soylemıssın ıgnelı asılama dıye

bızımde zorla 35 oldu ılerız hız 15 ti. ama hala yolu bulamadılar
Takviye içirmeye devam kuzum güzel artmış çok şükür benim eşim elektrik mühendisi ve ciddi ciddi barajda elektrik üretiyor.Radrasyon kaynaklı sperm değerleri genelde kötü oluyormuş ve burda görev alanların yüzde 90ından fazlasının kızı var erkek çocuk neredeyse hiç yok.
Neyse biz teste giderken aşırı korktum sonuç kötü çıkacak ben nasıl avutacağım diye, birsürü hikayenin ekran görüntüsünü aldım.şu ilaçla şu kadar yükseldi vs, şükür iyi çıktı. Erkekler şanslı bu değerler 3 ay düzgün beslenme ile düzeliyor ama biz kadınların malesef öyle bir şansı yok üzülme güzel beslenin, herşey düzelecek ve biran önce güzel haberler alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…