- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.858
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.201
Allah hayırlı etsin inşallah canım benim2 buçuk sene oldu
Önceden desene kııız bu ay kaçtı artık2 gunde 1 denk gelmesi çok muhtemel ve benim doktorum 45 dk boyunca belinin altına yastık koy ve kıpırdamadan yat demişti benim böyle oldu
Onu da dene benim doktor yastık koydurttu bana öyle oldu
Bana da öyle geliyordu da dedik bı de böyle deneyek ne bileyim bizim spermler tembel herhalde destek istiyorlarÖnceden desene kııız bu ay kaçtı artıkya bana mantıksız geldi.Afedersin ayakta yapıyorlar hemen duşa gidiyorlar ona rağmen hamile kalıyorlar, roket mi taktılar spermlere anlamadım ki
İleri hız ne çıktı sizin?Bana da öyle geliyordu da dedik bı de böyle deneyek ne bileyim bizim spermler tembel herhalde destek istiyorlar
44 çıktı canım daha dusuktu de yükseldi tekrar bı düşüyor bı yükseliyor anlamadık bu ay tekrar verecek doktoru istemişti bakalımİleri hız ne çıktı sizin?
Bir kez baktirmistim çatlatma iğnesi den yedi gün sonra 7 çıktı progesteron, genelde 21-24 gün adet dongulerim, bunun için endokrin doktoruna mi gidiliyor?Bu belli olur ama testlerle, bunun için üç ay düzenli Progesteron ölçümü yapın
Yumurtlama tarihinizi yazın ve yedin gün sonra mutlaka değer baktırın.
5 civarlarında gelirse ve regl böyle 21. Günde gelirse belki…
Direk bu şekilde teşhis etmeyin ya da doktor ile takip etmek isterseniz endokrin doktoruna gidin şüphenizi anlatın o size direk söyler.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar aylar sonra hepinize tekrardan merhabailk düştüğümden tam 4 ay sonra gemde umutların tamamen tükendiği anda hamile olduğumu öğrendim ve bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim. Elbette bu hamilelikte kolay olmadı ve hala değil. Resmen bhcg sürünmesi yaşıyorum. son on günde 5 defa kan sonucunun ikiye katlayarak gitmesinin takibi için kollarım delik deşik oldu. Benim gibi düşük bhcg değeriyle bu yola çıkan arkadaşlar için özellikle yazmak istedim.
öncelikle bat 25 Şubat
21 Şubat erken gebelik testi pozitif hafif silik çizgi aynı gün kan verdim değer 21 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
23 Şubat kan testi bhcg 17doktor kimyasal olma durumu var ancak takip şart 3 gün sonra tekrar kan ver dedi ve önceki düşük sebebiyle coraspirin verdi bu sırada omepa vm multi vitamin kullanıyorum
26 şubat kan testi bhcg 56.86 doktor gelişme mevcut takip edelim
28 Şubat kan testi bhcg 159.1 doktor takibe devam son kez kan istiyorum 300’leri görürsek sağlıklı diyebiliriz
2 Mart kan testi bhcg 345.5doktor keseyi görebilmek için değerin 1500’lere çıkmasını beklicez 5 gün sonra tekrar kan ve ultrason da gebelik kesesini göreceğimizi umuyorum dedi.
şimdi 7 martta son kez kan vereceğim ve değerler bu şekilde katlanarak arttıysa gebelik kesesini göreceğiz.
bunu yazdım çünkü forum da çok fazla bhcg takibi yapan önce yükselen sonra düşen anne adaylarının umutsuzluğunu gördüm. Bende aynı umutsuzluğa çok kapıldım ama yaşayarak öğreniyor insan. Tek amacım size umut olmak, asla vazgeçmeyin kuzular. Bebeğiniz bir şekilde size gelecektir. Bu süreçte sufi nefesi meditasyonunun çok faydasını gördüm. Sadece 15dk yapıyorsunuz YouTube da bir çok video var. Mutlaka yapın. Ve lütfen bana da dua edin. Benim dualarımda tüm anne olmak isteyenler var. Rabbim hiç birinizin karnını da kucağını da boş bırakmasın. Sağlıklı,sıhhatli gebelik süreci ve sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin.
Oooo süper, kocana keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabah akşam ovulasyon bitimine kadarKızlar doktor randevumdan çıktım adetimin 9.günü sol tarafta 17-15mm olan iki yumurta var yarın tekrar kontrol ve iğne olacak herşey çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olacak
Tam söküldü mü leke şeklinde mi?Diğer adetimin bitiminden 19 gün sonra adet oldumgene acaba bende luteral faz yetmezliği mi var diye düşünmeye başladım 19 Şubat'ta yumurtlama gormustum
Evet değerlendir hatta ovulasyon testin varsa bugünden itibaren yapmaya başka mutlaka çatlamayı kaçırma. Keşke iğne verseydi doktorKızlar lütfen yardımcı olun Bugün doktora gittim yumurtam 20mm olmuş bu günleri değerlendirmem mi gerekiyor adettin 18. Günü bugün ama yumurtam 20mm yardım edin nolur napmaliyim
Yaaa mavi miiiiMerhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah
Evet zorla kaşığı sokucam ağzına geçen gün kavgasını yaptık vallaOooo süper, kocana keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabah akşam ovulasyon bitimine kadar
Çatlatma iğnesi ile 7 çıktı ise bir tık düşük olabilir, luteal faz yetmezliği için kadın doğum doktoru bilgi verir ama gene de tam hormon tespitleri için gidebilirsiniz. Döngünüz hep sabitle gelen regl günü normal görünüyorBir kez baktirmistim çatlatma iğnesi den yedi gün sonra 7 çıktı progesteron, genelde 21-24 gün adet dongulerim, bunun için endokrin doktoruna mi gidiliyor?
Ben deeeee
Gözün aydın canım tebrik ederimKızlar aylar sonra hepinize tekrardan merhabailk düştüğümden tam 4 ay sonra gemde umutların tamamen tükendiği anda hamile olduğumu öğrendim ve bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim. Elbette bu hamilelikte kolay olmadı ve hala değil. Resmen bhcg sürünmesi yaşıyorum. son on günde 5 defa kan sonucunun ikiye katlayarak gitmesinin takibi için kollarım delik deşik oldu. Benim gibi düşük bhcg değeriyle bu yola çıkan arkadaşlar için özellikle yazmak istedim.
öncelikle bat 25 Şubat
21 Şubat erken gebelik testi pozitif hafif silik çizgi aynı gün kan verdim değer 21 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
23 Şubat kan testi bhcg 17doktor kimyasal olma durumu var ancak takip şart 3 gün sonra tekrar kan ver dedi ve önceki düşük sebebiyle coraspirin verdi bu sırada omepa vm multi vitamin kullanıyorum
26 şubat kan testi bhcg 56.86 doktor gelişme mevcut takip edelim
28 Şubat kan testi bhcg 159.1 doktor takibe devam son kez kan istiyorum 300’leri görürsek sağlıklı diyebiliriz
2 Mart kan testi bhcg 345.5doktor keseyi görebilmek için değerin 1500’lere çıkmasını beklicez 5 gün sonra tekrar kan ve ultrason da gebelik kesesini göreceğimizi umuyorum dedi.
şimdi 7 martta son kez kan vereceğim ve değerler bu şekilde katlanarak arttıysa gebelik kesesini göreceğiz.
bunu yazdım çünkü forum da çok fazla bhcg takibi yapan önce yükselen sonra düşen anne adaylarının umutsuzluğunu gördüm. Bende aynı umutsuzluğa çok kapıldım ama yaşayarak öğreniyor insan. Tek amacım size umut olmak, asla vazgeçmeyin kuzular. Bebeğiniz bir şekilde size gelecektir. Bu süreçte sufi nefesi meditasyonunun çok faydasını gördüm. Sadece 15dk yapıyorsunuz YouTube da bir çok video var. Mutlaka yapın. Ve lütfen bana da dua edin. Benim dualarımda tüm anne olmak isteyenler var. Rabbim hiç birinizin karnını da kucağını da boş bırakmasın. Sağlıklı,sıhhatli gebelik süreci ve sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin.
Klomenle çıkmaz ya, iğneli olması lazım diye biliyorum. Ayrıca neden klomen veriyorlar femera verseler keşke. Doktorun emin mi süreçtenSelam canlar şimdi eve geldim ... Mesajları okumadan yazıyorum prof doktoru göremedim tabi ki ama dosyama baktı USG sonrası normalde ardarda yapmiyoruz aşılamayi ilaç etkisi olduğundan dedi ama doktor böyle dedi diyince tamam dedi USG de sağ af 12+2 dedi sola visi diyemiyorum hoca görsün dedi ama hoca sadece dosyama ve usgye baktı sanırım endometrium ince dedi
Sağlık ocağına gittim b12 eksik ben yazarım tedavi etmemiz lazım ama tedavini doktor onaylarsa yazarım riske giremem dedi klomen verdiklerini soledim
Emek hocaya mesaj attım yine sordum bakalm ne dicek dün attığımda sonucu B12 ye baktımi bilmiyorum normal sonuç dedi mesaj da da soramadım bugün o muane eder diye bakalım salı günü gidicem yine sabah akşam tok karnına klomen icicem şimdi ilkini içtim diğer vitaminleri de bı tek af kısmını ve sol kısmını neden bişi diyemedim dedi onu anlamadım
Hatta hemşire ilacı yazınca dedim ki iki iğneli aşılama şartı vardı tüp bebek rapoeu çıkcak mi bundan sonra diye sordum çıkcak dedi şükür böyle yani
bendeeeeeee her ay hazırımda ıste :) bebıs nazlıBen deeeee
kuzum bebek olussada ılıskıye gırılen kısımda olmuyormus ama ıste korkuyoruz cok haklısın bende aynıyımBata yakın ilişkiye girmeye korkuyorum ya, varsa bişi olur diye. Geçen birisi sormuştu saçmalama demiştim, işin ucu kendime gelince benim de kafama takılır oldu
Bende öyle dedim ama şimdilik mi verdiler anlamadım adam akıllı bişi demediler ki ozelkle sordum cikicakmi diye evet dedi sanırım ikinci aşılama raporu çıkmasını bekliyorlar anlamdım sorduğum halde evet cikicak dedi bakalım salı ne dicekler tüp bebek merkezindeki prof emek doger İzmit'te bilinen. En ünlü doktor o karar veriyor zaten salı gittiğimde anlarım artık sanırım daha yeni bittiğinden mi veremiyolar hemen asilama raporu ssifir açıklama yemin ederim geriliyorum sırf bu yüzdenKlomenle çıkmaz ya, iğneli olması lazım diye biliyorum. Ayrıca neden klomen veriyorlar femera verseler keşke. Doktorun emin mi süreçten
44 için yastığa gerek yok bence44 çıktı canım daha dusuktu de yükseldi tekrar bı düşüyor bı yükseliyor anlamadık bu ay tekrar verecek doktoru istemişti bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?