Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gunde 1 denk gelmesi çok muhtemel ve benim doktorum 45 dk boyunca belinin altına yastık koy ve kıpırdamadan yat demişti benim böyle oldu

Onu da dene benim doktor yastık koydurttu bana öyle oldu
Önceden desene kııız bu ay kaçtı artık ya bana mantıksız geldi.Afedersin ayakta yapıyorlar hemen duşa gidiyorlar ona rağmen hamile kalıyorlar, roket mi taktılar spermlere anlamadım ki

Önceden desene kııız bu ay kaçtı artık ya bana mantıksız geldi.Afedersin ayakta yapıyorlar hemen duşa gidiyorlar ona rağmen hamile kalıyorlar, roket mi taktılar spermlere anlamadım ki
Bana da öyle geliyordu da dedik bı de böyle deneyek ne bileyim bizim spermler tembel herhalde destek istiyorlar

Bir kez baktirmistim çatlatma iğnesi den yedi gün sonra 7 çıktı progesteron, genelde 21-24 gün adet dongulerim, bunun için endokrin doktoruna mi gidiliyor?

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar doktor randevumdan çıktım adetimin 9.günü sol tarafta 17-15mm olan iki yumurta var yarın tekrar kontrol ve iğne olacak herşey çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olacak
Oooo süper, kocana keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabah akşam ovulasyon bitimine kadar
Diğer adetimin bitiminden 19 gün sonra adet oldum gene acaba bende luteral faz yetmezliği mi var diye düşünmeye başladım 19 Şubat'ta yumurtlama gormustum
Tam söküldü mü leke şeklinde mi?
Kızlar lütfen yardımcı olun Bugün doktora gittim yumurtam 20mm olmuş bu günleri değerlendirmem mi gerekiyor adettin 18. Günü bugün ama yumurtam 20mm yardım edin nolur napmaliyim
Evet değerlendir hatta ovulasyon testin varsa bugünden itibaren yapmaya başka mutlaka çatlamayı kaçırma. Keşke iğne verseydi doktor
Merhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah
Yaaa mavi miiii hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Oooo süper, kocana keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabah akşam ovulasyon bitimine kadar
Evet zorla kaşığı sokucam ağzına geçen gün kavgasını yaptık valla ben hap içebilen bir insan değilim femara,coraspin folik asit derken midem kötü oluyor ona bağırdım çağırdım ben bu kadar hap içiyorum bir kaşık yemiyor ya zorla arkasından geziyorum

Bir kez baktirmistim çatlatma iğnesi den yedi gün sonra 7 çıktı progesteron, genelde 21-24 gün adet dongulerim, bunun için endokrin doktoruna mi gidiliyor?
Çatlatma iğnesi ile 7 çıktı ise bir tık düşük olabilir, luteal faz yetmezliği için kadın doğum doktoru bilgi verir ama gene de tam hormon tespitleri için gidebilirsiniz. Döngünüz hep sabitle gelen regl günü normal görünüyor

Gözün aydın canım tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah

Selam canlar şimdi eve geldim ... Mesajları okumadan yazıyorum prof doktoru göremedim tabi ki ama dosyama baktı USG sonrası normalde ardarda yapmiyoruz aşılamayi ilaç etkisi olduğundan dedi ama doktor böyle dedi diyince tamam dedi USG de sağ af 12+2 dedi sola visi diyemiyorum hoca görsün dedi ama hoca sadece dosyama ve usgye baktı sanırım endometrium ince dedi
Sağlık ocağına gittim b12 eksik ben yazarım tedavi etmemiz lazım ama tedavini doktor onaylarsa yazarım riske giremem dedi klomen verdiklerini soledim
Emek hocaya mesaj attım yine sordum bakalm ne dicek dün attığımda sonucu B12 ye baktımi bilmiyorum normal sonuç dedi mesaj da da soramadım bugün o muane eder diye bakalım salı günü gidicem yine sabah akşam tok karnına klomen icicem şimdi ilkini içtim diğer vitaminleri de bı tek af kısmını ve sol kısmını neden bişi diyemedim dedi onu anlamadım
Hatta hemşire ilacı yazınca dedim ki iki iğneli aşılama şartı vardı tüp bebek rapoeu çıkcak mi bundan sonra diye sordum çıkcak dedi şükür böyle yani

Klomenle çıkmaz ya, iğneli olması lazım diye biliyorum. Ayrıca neden klomen veriyorlar femera verseler keşke. Doktorun emin mi süreçten

Bata yakın ilişkiye girmeye korkuyorum ya, varsa bişi olur diye. Geçen birisi sormuştu saçmalama demiştim, işin ucu kendime gelince benim de kafama takılır oldu
kuzum bebek olussada ılıskıye gırılen kısımda olmuyormus ama ıste korkuyoruz cok haklısın bende aynıyım

Klomenle çıkmaz ya, iğneli olması lazım diye biliyorum. Ayrıca neden klomen veriyorlar femera verseler keşke. Doktorun emin mi süreçten
Bende öyle dedim ama şimdilik mi verdiler anlamadım adam akıllı bişi demediler ki ozelkle sordum cikicakmi diye evet dedi sanırım ikinci aşılama raporu çıkmasını bekliyorlar anlamdım sorduğum halde evet cikicak dedi bakalım salı ne dicekler tüp bebek merkezindeki prof emek doger İzmit'te bilinen. En ünlü doktor o karar veriyor zaten salı gittiğimde anlarım artık sanırım daha yeni bittiğinden mi veremiyolar hemen asilama raporu ssifir açıklama yemin ederim geriliyorum sırf bu yüzden

44 çıktı canım daha dusuktu de yükseldi tekrar bı düşüyor bı yükseliyor anlamadık bu ay tekrar verecek doktoru istemişti bakalım
44 için yastığa gerek yok bencebizimde 56 çıktı bizim yavrucaklar hiperaktif yolunu bulur o yaramazlar ki seninkiler bulmuş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…