- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.181
Yaaa Maaşallahh, Allah nazarlardan saklasın kuzum çok çok çok sevindimMerhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah
21. Gün yanlış aslında lh test ile çatlamayı gördükten sonra 7. Gün bu test verilir ama gerçekten 14. Gün yumurtladıysan 21. Güne denk gelir ve 10 üzeri iyi değer, çatlama olmuş demekÇok teşekkür ederim canım bide 21. Günü progesteron ver dedi o kaç çıkmalı onu biliyor musun
21. Gün yanlış aslında lh test ile çatlamayı gördükten sonra 7. Gün bu test verilir ama gerçekten 14. Gün yumurtladıysan 21. Güne denk gelir ve 10 üzeri iyi değer, çatlama olmuş demekbenim hep 15 üstü çıkıyor ama sonuç elde edemedim sadece çatlıyor işte
Genelde kaç gün peki? 30 üstü mü?Yok iğne olmadm döngun düzensiz oluyor canım
yine bir mavili hamileMerhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah
Tabi kii, 2 günde bir devam canım güne boyuta takılmaAh ne kadarda zormuş bu işler şimdi ben bugünü değerlendirelim mi 20 mm çıktı ya
Diyorum size grupça ya mavi oje sürelim ya mavi don giyelim ya nicki mavi yapalım ya da grubun adına mavi koyalımyine bir mavili hamilehayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
30 üstü oluyor genelde canım ideali 2 günde birmi bide bel altına yastık falan koymalı miyimGenelde kaç gün peki? 30 üstü mü?
Amin İnşaAllah darısı isteyen herekese İnşaAllahyine bir mavili hamilehayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Valla benim hiç çocuğum yok kuzum, hiç bel altına yastık koymadım, belki de eksiğim odur30 üstü oluyor genelde canım ideali 2 günde birmi bide bel altına yastık falan koymalı miyim
Çok teşekkür ederim İnşaAllah tabiki dualarımda sizlerede yer veririmYaaa Maaşallahh, Allah nazarlardan saklasın kuzum çok çok çok sevindimdualarında bana da yer verir misin ismim Hatice şimdi sürecini anlat bakalım mavi nickli kız
2 gunde 1 denk gelmesi çok muhtemel ve benim doktorum 45 dk boyunca belinin altına yastık koy ve kıpırdamadan yat demişti benim böyle oldu30 üstü oluyor genelde canım ideali 2 günde birmi bide bel altına yastık falan koymalı miyim
Onu da dene benim doktor yastık koydurttu bana öyle olduValla benim hiç çocuğum yok kuzum, hiç bel altına yastık koymadım, belki de eksiğim odur2 günde 1 olunca ovülasyonu kaçırma imkanın yok, spermler 3 gün yaşıyor ortalama
Valla bilmiyorum canım ya artık herşeyi deniycez napalm2 gunde 1 denk gelmesi çok muhtemel ve benim doktorum 45 dk boyunca belinin altına yastık koy ve kıpırdamadan yat demişti benim böyle oldu
Onu da dene benim doktor yastık koydurttu bana öyle oldu
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinkizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .
ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.
Eki Görüntüle 3017639
ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek
Eki Görüntüle 3017637
Tebriklerr canımmmMerhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah
2 buçuk sene olduSen ne kadar suredir evlisin canım
Teşekkür ederim amin İnşaAllahTebriklerr canımmmSağlıkla ilerlesin inşallah
Yaa Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla büyüsün minnakÇok teşekkür ederim İnşaAllah tabiki dualarımda sizlerede yer veririmbenim sürecim baya sıkıntılıydı iki kimyasal geçirdim haziran ve ağustosta ilki çatlatma iğnesiydi diğeri kendiliğinden daha sonrasında gen testi ve pıhtılaşma testi verdim pıhtılaşma yatkınlığı çıktı prolaktin hep yüksekti bu ay işten ayrıldım kendi üzerimden bir nebze yükümü attım stresten uzak kalmaya çalıştım tabi hep bi baskı var gibi hissetmek herkesin bebek sorması falan derken pıhtılaşma için kan sulandırıcı almaya başladım derken şükür meleğim benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?