Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz onlardan değiliz kabullenmek gerek, sen yarın da şaap

Merhaba Adetim çok gecikti ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.Tesaduf adetim gecikince ovu testi yaptım. 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye çift koyu çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim ama yoktur diye . üzülmek istemiyorum. ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok

Bir şey söylemek zor, kan verin en iyisi

Kızlar ben de yaklaşık 2 senedir bebek istiyorum. Hiç gebelik oluşmadı. Pcos var ama sebepsiz infertilite diyor dokturum. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Aranızda aşılama deneyimlenen ve olumlu sonuç alan var mı?

Hoşgeldin canım, grupta aşılama olanlar var ama uyumuşlardır muhtemelen. İnşallah tutar bu ay

Demek ki yumurta çatlayınca pik olup siliniyor.

Evet doktor kontrolünde de test etmiş oldum pik ve çatlama günleri tam tuttu, ağrım da bunu gösterdi
Benim testlerimde doktora giderken silikti, doktor 18 ve 22 mm yumurta var dedi şaşırdım neden ovulasyon testi göstermedi diye düşündüm. Bir gebenin günlüğüne sordum fazla büyümüş ondan gibi birşeyler söyledi

Kuzu yumurta büyüklüğünün ovulasyon testi ile alakası yok, ovulasyon testinin ölçütüğü salgılanan yumurtayı çatlatacak olan hormonun yükselişi. Zaten o hormon yükselmiyorsa yumurta çatlamıyor ve kistleşiyor. Sonra da adetle atılıyor.

2 ay önce pik yok yumurtam yok diye ağlarken doktora girmiştim 2 yumurta var 22 mm demişti hatırlarsan, 1 hafta sonra gittiğimde çatlamayıp kistleştiğini söylemişti başka bir doktor o ay hiç pik görmemiştim ama yumurtam vardı. Lakin çatlamamıştı. Bizim sorunumuz bu bence, üstüne gidilmeli

Bence de canım, çok doğru aynısını bende yaşadım, zaten pik değil doktora gitmeme gerek yok demiştim ama gittiğimde de yumurtamın büyüdüğünü söylemişti.

İnşallah pozitifi görür sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Olumlu ya da olumsuz hiç bi aşılamayı kendine örnek alma. Herkesin bünyesi, hastalığı, sebebi o kadar farklı ki anca kendini üzmüş olursun. Güzelce test gününü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…