- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.221
Benimde kuzuu, benimde inancım çokKararından vazgeçme kuzu, adım attığın ya da niyetine girdiğini yap
Şans bizimle olsun inşallahinancım çok
Biz onlardan değiliz kabullenmek gerek, sen yarın da şaapHane bu mübarekler 3-5 gün yaşıyordutek gece ilişkiyle hamile kalanlar nası kalıyo hep mi çatlamaya denk getiriyorlar beynim eror verdi artık bu seferde tek ilişki dene olmayan belki olur diyor bi yandan da dalga geçiyor meret
Yarın ola hayır ola diyelim o vakitBiz onlardan değiliz kabullenmek gerek, sen yarın da şaap
Bir şey söylemek zor, kan verin en iyisiMerhaba Adetim çok gecikti ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.Tesaduf adetim gecikince ovu testi yaptım. 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye çift koyu çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim ama yoktur diye . üzülmek istemiyorum. ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok
Teşekkür ediyorum haklısınız.ikinci adetimin üzerinden 18 gün geçti yani ..18 günlük gecikme merakdayimBir şey söylemek zor, kan verin en iyisi
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
Hoşgeldin canım, grupta aşılama olanlar var ama uyumuşlardır muhtemelen. İnşallah tutar bu ayKızlar ben de yaklaşık 2 senedir bebek istiyorum. Hiç gebelik oluşmadı. Pcos var ama sebepsiz infertilite diyor dokturum. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Aranızda aşılama deneyimlenen ve olumlu sonuç alan var mı?
İnşallah canım hepimiz için güzel ve hayırlı bir ay olur inşallahHoşgeldin canım, grupta aşılama olanlar var ama uyumuşlardır muhtemelen. İnşallah tutar bu ay
Demek ki yumurta çatlayınca pik olup siliniyor.2 ay önce yumurta takibini doktorla beraber yapıyorduk, salı günü 18 mm dedi yumurtan, cuma gel iğne yapalım dedi. Dedim hocam cuma geç değil mi? Ters ters baktı yok belli büyüme oranları var onun dedi, iyi peki dedim.
Çarşamba günü akşama doğru ağrım oldu anladım çatladı, zaten ovulasyon pik olmuştu.
Cuma gittim doktora muayene olmadan önce bence çatladı hocam dedim sırıttı, ultrasona geçtik, baktı aaa vallaha da çatlamış dedi. Sonra asistanı yanıma eğildi nerden anladın ya diyordoktoruma da güvenimi kaybettim ahaha
Evet doktor kontrolünde de test etmiş oldum pik ve çatlama günleri tam tuttu, ağrım da bunu gösterdiDemek ki yumurta çatlayınca pik olup siliniyor.
Benim testlerimde doktora giderken silikti, doktor 18 ve 22 mm yumurta var dedi şaşırdım neden ovulasyon testi göstermedi diye düşündüm. Bir gebenin günlüğüne sordum fazla büyümüş ondan gibi birşeyler söylediEvet doktor kontrolünde de test etmiş oldum pik ve çatlama günleri tam tuttu, ağrım da bunu gösterdi
Kuzu yumurta büyüklüğünün ovulasyon testi ile alakası yok, ovulasyon testinin ölçütüğü salgılanan yumurtayı çatlatacak olan hormonun yükselişi. Zaten o hormon yükselmiyorsa yumurta çatlamıyor ve kistleşiyor. Sonra da adetle atılıyor.Benim testlerimde doktora giderken silikti, doktor 18 ve 22 mm yumurta var dedi şaşırdım neden ovulasyon testi göstermedi diye düşündüm. Bir gebenin günlüğüne sordum fazla büyümüş ondan gibi birşeyler söyledi
Bence de canım, çok doğruKuzu yumurta büyüklüğünün ovulasyon testi ile alakası yok, ovulasyon testinin ölçütüğü salgılanan yumurtayı çatlatacak olan hormonun yükselişi. Zaten o hormon yükselmiyorsa yumurta çatlamıyor ve kistleşiyor. Sonra da adetle atılıyor.
2 ay önce pik yok yumurtam yok diye ağlarken doktora girmiştim 2 yumurta var 22 mm demişti hatırlarsan, 1 hafta sonra gittiğimde çatlamayıp kistleştiğini söylemişti başka bir doktoro ay hiç pik görmemiştim ama yumurtam vardı. Lakin çatlamamıştı. Bizim sorunumuz bu bence, üstüne gidilmeli
İnşallah pozitifi görür sağlıkla bebeğini kucağına alırsınKızlar ben de yaklaşık 2 senedir bebek istiyorum. Hiç gebelik oluşmadı. Pcos var ama sebepsiz infertilite diyor dokturum. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Aranızda aşılama deneyimlenen ve olumlu sonuç alan var mı?
Ben sevmediğim halde zorla yedimBen bu ay doktoruma narı sormuştum çok bi etkisi yok ama seviyosan ye demişti
2. Aşılamaya hemen başlckmsn kuzumHaplı 3 aşılama olabilir belki onu sor ama ben detayını bilmiyorum, Sadece tercih ettiğim bir özel araştırma üni bana doğrudan aşılamanız iğneli mi diye sordu.
Ben iyiyimilk aşılamam negatif regl oldum.
Bu ay ara vereceğim sonda ikinciyi yapacağım canım.2. Aşılamaya hemen başlckmsn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?