Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikopatca beden takip etmede ustumuze yok
2 ay önce yumurta takibini doktorla beraber yapıyorduk, salı günü 18 mm dedi yumurtan, cuma gel iğne yapalım dedi. Dedim hocam cuma geç değil mi? Ters ters baktı yok belli büyüme oranları var onun dedi, iyi peki dedim.

Çarşamba günü akşama doğru ağrım oldu anladım çatladı, zaten ovulasyon pik olmuştu.

Cuma gittim doktora muayene olmadan önce bence çatladı hocam dedim sırıttı, ultrasona geçtik, baktı aaa vallaha da çatlamış dedi. Sonra asistanı yanıma eğildi nerden anladın ya diyor doktoruma da güvenimi kaybettim ahaha

Benim gibi ben de oyle zitlasmistim doktorla ben erken yumurtluyorum 14. Gun degillllllll diye

Cnm valla ne diyeyim ki bana bişey demediler en kötü bi aşılama daha yaptırırım Zaten ara verdik o kadar rahatım ki şuan hiç kafama takmıyorum kendimi ne çok yıpratmışım sıkmışım birkaç ay böyle takılıp sürece bakarım sonrası nasip sen ne durumdasın

Umut dünyası… Ya laporoskopi ya da doğuma yarayacak.. Bakalım nasip nasıl olacak
Senden de haberleri bekliyorum
İnsallah direk doguma yarar canim hic ugrastirmasin daha fazla…

Benim icin de dua et insallah bi 1 hafta sonra kendiliginden pozitifi goreyim…

Selam kızlar, grubu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazmak kısmet oldu.. Şimdi yazılanları okuyunca Selizay ve M MaviMabellee ovulasyon günlerimiz hemen hemen aynı benimde bugün pik yaptı değerlendirdik daha da değerlendirmeyi düşünmüyorum çünkü olacaksa tek ilişki ile bile oluyor.. bundan önce yok pik kaçmasın yok çatlama kaçmasın yok erken olmasın şu bu derken harala gürele çalışıyorduk ama elde sıfır zaten aşılama sürecine giriyorum evrakları hazırladım adetimi bekliyordum yumurtlamayı yakalayınca bi umut değerlendireyim belki aşılamaya gerek kalmaz dedim bunu yazarken bile beynim heee heee çok beklersin diye dalga geçiyor benimle

Haplı 3 aşılama olabilir belki onu sor ama ben detayını bilmiyorum, Sadece tercih ettiğim bir özel araştırma üni bana doğrudan aşılamanız iğneli mi diye sordu.
Ben iyiyim ilk aşılamam negatif regl oldum.

Evet bende burda bikaç yoruma denk geldim
Sebepsiz infertilite denilip sonrasında polip teşhis ve tedavisiyle hamile kalanlar olmuş
Umarımm bizim içinde tek ve gerçek sorun budur ve histeroskopi ile ortadan kalkar
Ümitliyim Hepimiz için..

Sen yarını da değerlendir önemli olan çatlama

Kararından vazgeçme kuzu, adım attığın ya da niyetine girdiğini yap
Şans bizimle olsun inşallah inancım çok

Sen yarını da değerlendir önemli olan çatlama
Hane bu mübarekler 3-5 gün yaşıyordu tek gece ilişkiyle hamile kalanlar nası kalıyo hep mi çatlamaya denk getiriyorlar beynim eror verdi artık bu seferde tek ilişki dene olmayan belki olur diyor bi yandan da dalga geçiyor meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…