Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya yirimm seniii çok gülüyom senle selizim yaa burcun başaktı demi benimde Yükselen başak uyum on numara

Kızlar iyi aksamlar trendyoldan gebelik testi aldım surelab 25 adet 68 tl idi kupon vardı firmada 63 tlye geldi almak isteyenlere duyrulur
Neredeyse her gün bakiyordum laboquick sepette duruyordu ama iki günde fiyatlar arttı 10lular 29dan 39 a çıktı o yüzden surelabi denk getirince aldım inşallah iyidir, stok yapmak isteyenlere duyrulur ben yine kendime hakim olamadim bata son 8 gün inşallah bu ay hepimiz için son bulur bu test dertleri hepinizi seviyorum dualarimdasiniz

Sadece yarında değil aslında regl olcak mı olmicakmi ayy anlatamıyorum ki çünkü bende anlamıyorum ,3 martrta öğrenicem herhalukarda regl gelmezse ama of neblim
Oyyy kuzum içini ferah tut, her şey olacağına varır. İnşallah yüzün güler bu ay. Yarın kaçıncı gün oluyor?

Oyyy kuzum içini ferah tut, her şey olacağına varır. İnşallah yüzün güler bu ay. Yarın kaçıncı gün oluyor?
İnşallah canım 12. Gün aşılama günü hariç asilama günü ,13 oluyor off dua edip duruyorum içimden
Öyle neyae sonuç vardır bı hayr elbet

Neymiş o kararlar de bakim hele
Seliziimm testleri bırakıyorum inan varya şu bir yılı geçgindir hep bişiler yaptım heeppp anladım ki yapsamda sanki olmayacak gibi o yüzden salmaya başladım multivitamin dışında birde antioksidan alıyoz onun dışında birşey de içmicem zaten oda bir aylık bu aya oda biter kendimi galiba tedaviye odakladım

Anladım kuzucum, biraz da böyle dene bakalım streslerinden arın.

İyi akşamlar kızlar. 26 yaşındayım. Ben de bebek düşünüyorum hayırlısı ile. İnşallah bir an önce hepimiz pozitifleri görürüz

Zaten artik cozmuşuz bacim vücütümüzü baksana ben bu ay yumurtlamadim galiba dedim bugun test yaptim merakima yenilip sansima pik yakaladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…