- 20 Aralık 2020
- 17.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.282
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.181
Ya yirimm seniii çok gülüyom senle selizim yaa burcun başaktı demi benimde Yükselen başak uyum on numaraBu gece topicte sabahlar olmasın çikiçikiçikibenim kocam şehir dışına gitti, değerlendirdik ama boş geçen her an yumurtam orda elleri açık beklerken boşa gidiyormuş gibi hissediyorum ahhaha benim yerime de sevişun ulen
Evet başakYa yirimm seniii çok gülüyom senle selizim yaa burcun başaktı demi benimde Yükselen başak uyum on numara
Oyyy kuzum içini ferah tut, her şey olacağına varır. İnşallah yüzün güler bu ay. Yarın kaçıncı gün oluyor?Sadece yarında değil aslında regl olcak mı olmicakmi ayy anlatamıyorum ki çünkü bende anlamıyorum ,3 martrta öğrenicem herhalukarda regl gelmezse ama of neblim
Ben bu ay doktoruma narı sormuştum çok bi etkisi yok ama seviyosan ye demiştiBen bu sefer almadım.. Bence net bi etkisi yok.. Rahim için Nar yediğim ile yemediğim kalınlaşma aynı çıktı..
Avakado da aynıdır diye düşünüyorum.. Bu sefer ekstra hiç birşey yapnayacağım…
Hahahaha tütü giy mutlaka shsh
Bende bugunden itibaren kocamın etrafında böyle dönmeye başlıcam bende test mest bıraktım aman öylesine yapıp yapıp geçecem belki birazcık ayaklarımı dikerim başka da yok
İnşallah canım 12. Gün aşılama günü hariç asilama günü ,13 oluyor off dua edip duruyorum içimdenOyyy kuzum içini ferah tut, her şey olacağına varır. İnşallah yüzün güler bu ay. Yarın kaçıncı gün oluyor?
Ovülasyon bitmişke artıkEvet başaksenin ovulasyon ne zaman gız
Baak nasılda biliyorrHahahaha tütü giy mutlaka shsh
Neymiş o kararlar de bakim heleOvülasyon bitmişke artıkkuzum kafamda radikal kararlar aldım gene bakalım ne kadar uyarım
O zaman ben kocama msj atamKuzucum şimdi tekrar baktım, ikinci ilke göre baya silik, çatlama olmuş gibi. Yani bir yumurta en kaliteli 12 saat duruyor şuan çatlamış olsa sabaha kadar kaçırma ihtimalin var çünkü yakın zamanda da ilişki olmamış. Bence şimdi yap sen
YETİŞ SÜPERMEN YUMURTA ÇATLIYOOOOOO yazO zaman ben kocama msj atam
Seliziimm testleri bırakıyorum inan varya şu bir yılı geçgindir hep bişiler yaptım heeppp anladım ki yapsamda sanki olmayacak gibi o yüzden salmaya başladım multivitamin dışında birde antioksidan alıyoz onun dışında birşey de içmicem zaten oda bir aylık bu aya oda biter kendimi galiba tedaviye odakladımNeymiş o kararlar de bakim hele
Anladım kuzucum, biraz da böyle dene bakalım streslerinden arın.Seliziimm testleri bırakıyorum inan varya şu bir yılı geçgindir hep bişiler yaptım heeppp anladım ki yapsamda sanki olmayacak gibi o yüzden salmaya başladım multivitamin dışında birde antioksidan alıyoz onun dışında birşey de içmicem zaten oda bir aylık bu aya oda biter kendimi galiba tedaviye odakladım
İyi akşamlar kızlar. 26 yaşındayım. Ben de bebek düşünüyorum hayırlısı ile. İnşallah bir an önce hepimiz pozitifleri görürüzMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
Zaten artik cozmuşuz bacim vücütümüzü baksana ben bu ay yumurtlamadim galiba dedim bugun test yaptim merakima yenilip sansima pik yakaladimSeliziimm testleri bırakıyorum inan varya şu bir yılı geçgindir hep bişiler yaptım heeppp anladım ki yapsamda sanki olmayacak gibi o yüzden salmaya başladım multivitamin dışında birde antioksidan alıyoz onun dışında birşey de içmicem zaten oda bir aylık bu aya oda biter kendimi galiba tedaviye odakladım
Arınıyımm dadlı kuşummAnladım kuzucum, biraz da böyle dene bakalım streslerinden arın.
Yaaaaa tinimmmmmm inşallah inşallahArınıyımm dadlı kuşummama burdan anneler topiğine gitsek varyaa of off
İyikiide yapmışınn kankaa doktorlaar bile böyle bilmiyor vallaZaten artik cozmuşuz bacim vücütümüzü baksana ben bu ay yumurtlamadim galiba dedim bugun test yaptim merakima yenilip sansima pik yakaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?