- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.541
Canım doktorum pazartesi 16.00 catlatma iğnesi ol dedi birliktelik için de 22 24 26 28 gün aşırı yazdı. Ama iğne sonrası 36. Saatim 25 i oluyor. 25 i ni ekstradan değerlendirmek istiyorum bu sebeple niye yazmadı anlamadım. İkiz gebelik istemeyiz dedi 2 yumurtam birbirine yakın ya ondan mı yazmadı acaba anlamadımÇatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra birliktelik olur evt orası doğru
Ama sen peş peşe tüm günleri yazmışsın
Canım banada doktorum 36.saatinde aşılama önermişti.Aşılamadan 1 gün önceyi ve sonraki günler gün aşırı demişti.Her doktorun görüşü farklı kuzum bilemedim şimdi.Sperm sorunu var ne yapsam Dr a sorsam mi ben mi yanlış biliyorum ovitrella iğne sonrası 36. Saat değerlendirme olması gerekmiyor mu canım yazmamış bana
Doktorun öyle demisse vardır bı bildigi canımCanım doktorum pazartesi 16.00 catlatma iğnesi ol dedi birliktelik için de 22 24 26 28 gün aşırı yazdı. Ama iğne sonrası 36. Saatim 25 i oluyor. 25 i ni ekstradan değerlendirmek istiyorum bu sebeple niye yazmadı anlamadım. İkiz gebelik istemeyiz dedi 2 yumurtam birbirine yakın ya ondan mı yazmadı acaba anlamadım
Sonunda en tatlı buluşma gerçekleştiCanimmm çok ederim
Evet minigi aldım sabah çok güzel geçti şükür Allah'a..
Bundan sonrası on gun sonra pozitif haberleri olsun inşallah
Amin Kuzummm Allah razı olsunçok sağol
Amin kuzum benimSonunda en tatlı buluşma gerçekleştiannesine sımsıkı sarılsın minişin canım.. dualarım sizinle
Yarın doktora sorayım atladı mi bilerek mi dedi bence ikiz istemiyorum dedi ondan vermediDoktorun öyle demisse vardır bı bildigi canım
Kuzum benim ki 36. Saati niye yazmadı bana anlamadım yarın soracağım. İkiz istemiyorum dedi belki iki yumurtam yakın ya birbirine ondan yazmadı yarın soracağım. Bugun ilk yazdığı değerlendirme günüydü canımCanım banada doktorum 36.saatinde aşılama önermişti.Aşılamadan 1 gün önceyi ve sonraki günler gün aşırı demişti.Her doktorun görüşü farklı kuzum bilemedim şimdi.
Birde ilişkiden hemen sonra kalkma ayaklarını yüksekt yarım saat en azından bekle.Zaten fazla olan meni dışarı çıkıyor normal bu❤
Merhaba acaba tuttu mu söylediği tarihHanımlar mavipembe369 instagramda bi bayan cinsiyet konusunda cok yardimci oluyor bende kiz bebek istiyorum sizlerede haber vereyim dedim
Merhaba nasıl tahmin yapıyorsunuz hamile öncesi mi sonrası mıBana gönderin ben de yapıyorum tahmin 2015 yılından beridir
1 şubatta güzel haberler alırız inşaAllahh canım benimAmin canım benimmm
5gun embriyosu kuzum..
10gun sonra test günü
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimPapatyamveben-Mavi canım şimdi gördüm hayırlısıyla pozitif sonuçlar olur inşallah
MaviSasa234 sağlıklı hayırlı bahtı açık olsun evladimizin inşallah
Amin inşallah canım teşekkür ederimTeşekkür ederim
Seninde hayırlı olsun… İnş sağlıklı sıhhatli eline almak nasip olur
Amin çiçeğim Allah razı olsunPapatyamveben-Mavi canım şimdi gördüm hayırlısıyla pozitif sonuçlar olur inşallah
MaviSasa234 sağlıklı hayırlı bahtı açık olsun evladimizin inşallah
Çok aminnnnnn1 şubatta güzel haberler alırız inşaAllahh canım benim
Sımsıkı tutunsun yavrucuğun annesine
Günler su gibi akıp geçsin de hemen gelsin test günü
Yaaa Sasam, meleğini kucağına aldın mı canımTeşekkür ederim
İnş en kısa sürede senden de güzel haberler alırız… Sen şahane bi kadınsız ve inş Rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder
Maşallah kuzu çok güzelBenim minnoşlardan 11 tanesi bugün 4. Güne ulaşmış5. Gün son durum belli olacak bakalım. Yarına elenen minnoş olacak mı bakalım.
Amin inşallah kuzum ya. Çok heyecanlıyım vallaMaşallah kuzu çok güzel
4e geldiler ise elenen olmaz sağlıkla sana can olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?