- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.421
Bende tüp bebek sürecine sperm sayımı sonucu gittim ve doktorumu kesinlikle tüp bebek merkezinde vermem gerektiğini söylemişti.mavi laboratuvarda verildi 35 milyon çıkan
Aramalar nasıl kaç embryon oluşmuş. Kaç tane yumurta olgun çıktıbayadır yoksun evt
bende tüpe başladım opu falan oldum işte
3. gündeyiz cumartesi dondurulacak 2. adette transfer olacak
pco dan dolayı doktor taze transfer yapmayacak
canım gün gün arıyorlar . şuan 3. gündeyizAramalar nasıl kaç embryon oluşmuş. Kaç tane yumurta olgun çıktı
Güzel haberler ile gel inş
tüp bebek merkezinde vermedik olabilir birde orda verelim teşekkür ederimBende tüp bebek sürecine sperm sayımı sonucu gittim ve doktorumu kesinlikle tüp bebek merkezinde vermem gerektiğini söylemişti.
Bizde 2 kez tüp bebek merkezinde verdik ve morfoloji 0 değişmedi.
Sadece tedavi öncesi ve sonrası sperm değerimiz 2 kat arttı.
Eğer tüp bebek merkezinde vermedi iseniz iki değere de güvenmeyin…i
Bebiş büyütüyoruz kuzumİns kız şnssss sen naptın şimdi bu AY ne durum daısn
Bebiş büyütüyoruz kuzumİns kız şnssss sen naptın şimdi bu AY ne durum daısn
Sen hamıle mıydın ciddi mısın kızzzzzzBebiş büyütüyoruz kuzum
Kiz altta gebelik takvimi var ya onu da mi gormedinSen hamıle mıydın ciddi mısın kızzzzzz
Kız hangisi en baştaki liste mi askoKiz altta gebelik takvimi var ya onu da mi gormedin
Kiz Allah seni napmasin bak benim yazdigim msjin altinda da cikiyo mineninkinde de cikiyoKız hangisi en baştaki liste mi askogülme mfk içtim bi tuhafım
Aaaa hiç dikkat etmedim benegınızın bilgileri varKiz altta gebelik takvimi var ya onu da mi gormedin
Ya Allah iyiligini versin iyilikperisiiiiiAaaa hiç dikkat etmedim benegınızın bilgileri varay sende mi hamilesin kız bana dua et çabuk valla dikkat etmemısım bende diyorum nerde takvim var ahahaha
Vallla Allah razı olsun asko neyse bısı ogrenmıs oldum senden kızYa Allah iyiligini versin iyilikperisiiiiiediyorum kuzum tum listeye ediyorum
İnsaAllah tez vakitte sen de hamiş olup takvimini eklersin kuzumVallla Allah razı olsun asko neyse bısı ogrenmıs oldum senden kız
Kız yarıyı geçtik bileeeeSen hamıle mıydın ciddi mısın kızzzzzz
Aynen onada bi takvim yapalım insallahİnsaAllah tez vakitte sen de hamiş olup takvimini eklersin kuzum
İns C AIM benımİnsaAllah tez vakitte sen de hamiş olup takvimini eklersin kuzum
Oyleymıs vallla mavimabelle söylediKız yarıyı geçtik bileeee
Gayet güzel.. İnş sonunda da güzel haberler verirlercanım gün gün arıyorlar . şuan 3. gündeyiz
opudan bir gün sonra yani 1. gün döllenen yumurtalar var gayet güzel dediler sadece kaç tane döllendi kaç tane yumurta boş çıktı falan dedim bu bilgilerin hepsini 5. gün vericez dediler. 19 yumurta toplandı 22 yumurta vardı kontrolde 3 ü noldu bilmiyorum.
2 .gün döllenen yumurtalar embriyoya dönüştü dediler
3. gün bugünde gayet güzel devam ediyor orta kalitede olanlarda var ama onların sayısı iyi kalitede olana göre az merak etmeyin dediler.
4. gün aranmayacak mışım cumartesi 5. gün hepsini söyleyip donduracaklar. 2. adetten sonra transfer oalcak
Amin inşallah canımGayet güzel.. İnş sonunda da güzel haberler verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?