- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Umarım ilk aydan mucizelerimiz bizi bulurMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız
Liste yapmıyorum, fikir alışverişi, soru, öneri, ve tabiki güzel haberleri buradan paylaşalım. Uğurlu olsun
Şöyle bir üfleyelim hayırlı gelsinUmarım ilk aydan mucizelerimiz bizi bulur
İnşallah arkadaşımInsallah guzel haberler alacağımız, sağlıklı bebislerimizin olacagi bir sene olsun ❤
Topic in şans getirsin bize canim ❤
En kısa zamana inşallahUmutla bekleyen herkesin o güzel habere kavuşması dileğiyle
Yeni yıl uğurlu gelsin
Burdan hoooooop anneler grubunaSelizay merhaba canım artık Bnde çok yorgunum liste liste gezmekten 2022 bize bebeklerimizi getirsin inşallah artık anneler topiğinin tadına bakalım istyrm
Evet evet iyi gelir belki üflemekŞöyle bir üfleyelim hayırlı gelsin
Ayy inşallah bende çok istiyorum artık anneler topiğine geçmekSelizay merhaba canım artık Bnde çok yorgunum liste liste gezmekten 2022 bize bebeklerimizi getirsin inşallah artık anneler topiğinin tadına bakalım istyrm
Topik hayirli olsun kuzum hepimize uğurlu getirsin 2022 bizim senemiz olsun
Hayırılısıyla güzel haberleri bir an önce alalım inşallah
Topik hayirli olsun kuzum hepimize uğurlu getirsin 2022 bizim senemiz olsun
Canım ben incir yediğim ay gebe kaldım, gerçi sağlıklı ilerlemedi ama 1 yıl sonunda öyle kalmıştım. Sabahları zeytinyağında beklemiş iki incir yedim. Prolaktin yüksekse önermiyorlar amaKızlar incir yumurtalıklara iyi geliyormuş yumurtlamaya yardımcı oluyormuş bir bilginiz var mı ? Kaynatip suyunu içmek mi daha iyi sadece kendini günde bir yemek mi ?
Hadi uğurlu gelsin ozaman canimMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Liste yapmıyorum. Fikir alışverişi, soru, öneri, ve tabiki güzel haberleri buradan paylaşalım. Uğurlu olsun
Artık ay ay dolaşmadan burda takılalım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?