-
- Konu Sahibi Duru_ sude
Kistler ilaç kullanımı ile kendi kendine düşebiliyor diye biliyorum. Arkadaşımın kendi kendine geçmişti kistleri ameliyatsız.Merhaba, küçülmesi için nasıl bir tedavi oldunuz ilaç tedavisi mi? Kendiliğinden geçmez dedi doktor kistler için ve tutunmaya engel dedi
Kist sağ tüpümü kapatmış gözüküyor rahim filmi çekilicem tıkanıklık varsa tüpün yarısını alırız girmişkende kistleri alalım diyorum dedi. Rahim filmi sonucuna göre inşallah tıkanıklık yokturda ameliyat olmak zorunda kalmam :/Kistler ilaç kullanımı ile kendi kendine düşebiliyor diye biliyorum. Arkadaşımın kendi kendine geçmişti kistleri ameliyatsız.
Farklı 2 3 doktora daha gidin. Bazı doktorlar maddi olarak bakıp hemen ameliyat diyebiliyor. Bulunduğunuz ilde illa ki iyi kadın doğumcular vardır. Araştırıp bir kaçına daha gidin. Hepsi aynı şeyi söylerse o zaman durumu değerlendirirsiniz.Kist sağ tüpümü kapatmış gözüküyor rahim filmi çekilicem tıkanıklık varsa tüpün yarısını alırız girmişkende kistleri alalım diyorum dedi. Rahim filmi sonucuna göre inşallah tıkanıklık yokturda ameliyat olmak zorunda kalmam :/
canım banada çikolata kisti teshisi konmuştu. 6 ay snra kontrole giitiğimde kist olmadığını söylediler. gecen gün tüp bebek için muayeneye gittiğim doktora sordum. çikolata kisti gecmez diyorlardı geçti diye. doktor çikolata kisti bazen ultrasonda görünmeyebiliyor dedi. bazen pat diye ortaya çıkıyor dedi. anlamadım ama ben o 6 ayda zerdeçal tükettim her sabah onun etkisi olduğunu düşünüyorm. zaten zerdeçalın içeriğindeki kurkumin çikolata kistine iyi geliyor tam bir yumurtalık dostu.Merhaba, küçülmesi için nasıl bir tedavi oldunuz ilaç tedavisi mi? Kendiliğinden geçmez dedi doktor kistler için ve tutunmaya engel dedi
İstanbulda yaşıyorum canım bide kendi kadın Doğumcum var onada bir baktırayım en iyisi. oda bana Ocak ayında kistlerin var çok ciddi gözüküyor ama yumurtalık rezervin korktuğum kadar kötü değil en kısa sürede tüp bebeğe başlamalısın zaten elimizde iyi bir sperm yok bari yumurtalıklar iyiken yaptır en az bir yıl içerisinde yaptırman gerekiyor demişti ama kistleri alalım demedi Omepa Q10 vermişti. Çok sağol yorumların için :)Farklı 2 3 doktora daha gidin. Bazı doktorlar maddi olarak bakıp hemen ameliyat diyebiliyor. Bulunduğunuz ilde illa ki iyi kadın doğumcular vardır. Araştırıp bir kaçına daha gidin. Hepsi aynı şeyi söylerse o zaman durumu değerlendirirsiniz.
canım banada çikolata kisti teshisi konmuştu. 6 ay snra kontrole giitiğimde kist olmadığını söylediler. gecen gün tüp bebek için muayeneye gittiğim doktora sordum. çikolata kisti gecmez diyorlardı geçti diye. doktor çikolata kisti bazen ultrasonda görünmeyebiliyor dedi. bazen pat diye ortaya çıkıyor dedi. anlamadım ama ben o 6 ayda zerdeçal tükettim her sabah onun etkisi olduğunu düşünüyorm. zaten zerdeçalın içeriğindeki kurkumin çikolata kistine iyi geliyor tam bir yumurtalık dostu.
3 çay kaşığı bala veya pekmeze 1 çay kaşığı zerdeçal tozu kattım. her sabah o karısımı yedim. bazen suya kattım içtim. ama hergün mutlaka 1 çay kaşığı dolu dolu zerdeçal yedim.Merhaba canım zerdeçalı nasıl tükettin?
Sağol canım yapıyım bende bari :)3 çay kaşığı bala veya pekmeze 1 çay kaşığı zerdeçal tozu kattım. her sabah o karısımı yedim. bazen suya kattım içtim. ama hergün mutlaka 1 çay kaşığı dolu dolu zerdeçal yedim.
Hiçbir şey yapmadım yani bunun için ilaç kullanmadım ilacı tedavisi yok zaten geçmez diyorlar ama küçüldü 5 cm idi 2.5 cm şuan. Bazı esmaları okudum Meryem süresi okudum elimle o bölgeyi tutarak zikrettim başka açıklaması yok küçülmeninMerhaba, küçülmesi için nasıl bir tedavi oldunuz ilaç tedavisi mi? Kendiliğinden geçmez dedi doktor kistler için ve tutunmaya engel dedi
Doktorunu dinle öyleyse canım onlar daha iyi bilirTeşekkür ederim msjın için duygularım okadar karmasık kı bi yanım dedıgınız gıbı son embriyo larım 2015den bu yana benım almamı bekledıler nekadar orta desede kötü kalite çok iyi embriyo degıl dıyor san sı %30 olarak söylüyor bilmiyorum bu kalıtede bır denemem oldu 2021 de olumsuzdu şimdi yaş 35 dıyır denedın olmazsaı yaşın ılerlıyor yumurta kalıtende düşmeler olabilir diyor bilemedim eğer gerçekten kalite sı ıyı durumda olsaydı bu sekılde hıc açmam dırek yapalım derdım dedı vıcdanımla herşey karıştı
İnşallah küçülür ya :/ Allah büyük ne diyim. Kendimi o kadar da ümitsiz hissetmiyorum dua ediyorum olucak inşallahHiçbir şey yapmadım yani bunun için ilaç kullanmadım ilacı tedavisi yok zaten geçmez diyorlar ama küçüldü 5 cm idi 2.5 cm şuan. Bazı esmaları okudum Meryem süresi okudum elimle o bölgeyi tutarak zikrettim başka açıklaması yok küçülmenin
Bence eldekini kullanın olmazsa bi kere daha deneyin durumunuz yeterse. Ama iki kere yapmak istemiyorsanız yeni toplayınMerhabalar arkadaşlar;
Bu zorlu sabır ve bır o kadar da heyecanlı süreci beraber konuşarak gecirmek istedim.. Ne zaman başlamıyı düşündüğümde hemen burada olmak istiyorum... Çünkü burada benımle aynı süreci yaşayan duygularımız hıssetdıgimiz heyecan korku bir oluyor.. Burada konuşmak isteyen tedavısını anlatmak soru sormak isteyen herkesı bu konu altında toplasmak için açtım...
Benım hıkayem ilk dönemde tutmuştu 8 haftalıkken kalbı durmusdu bebegım ıkıncı denememde kımyasal üçüncü denememde 2015 bır oğlum oldu 8 yasında.. Bu süreçte çok ara verdım büyüsün kendını toplasın dıye..
2021 de önceden dondurulmuş embrıyom lıle denedık ama malesef tutmadı kısmet.. Son bı kapda 4 embrıyom var bu hafta gıttım.. Sulu utroson çekildi aslında adetlıyken gıdılmezdı ama Dr izne ayrılacagı ıcın verdıler ilk munede bır pıhtı kan pıhtısımı polıp mı derken sulu utroson yaptı ama tam net bır sonuç olmadıgı ıcın pazartesi tekrar gıdecegım başka bır Dr bakacak Dr uma bıldırecek sonrakı salıda küçük bır anestezi ile polıp alınacak kamera ile bakılan bır işlem varmı yaptıran bu süreç nasıl ilerliyor arkadaşlar?
Bbırde Dr son son embriyo muz un kalıtesı orta çok ıyı bır embriyo olarak gormedı ve bır onerıde bulundu.. Baştan başlayıp daha yenı taze ıyı embriyo ile mı denesek dedı... Şans olarak daha artacagını hem 10 mılyor dondurulmuş transfer bunun üstüne konup böyle bır fıkır sundu... Şimdi çok kararsızım embriyo m 2015den kalıtesı orta sımdıkı gıbı 5aa gıbı bır sey yok önceden yaptıranlar bılır..
Simdı nasıl yol izliyim yenıden başlamakmı dondurulmuş embriyomla ne olursa olsun denemekmı sizler ne düşünürdünüz fıkrınızı merak ediyorum
(Çok uzun oldu biliyorum umarım sıkılmadan okursunuz❤❤)
MrB ilk görüşmede muayene ediyorlarmi yoksa sadece gorusmemi yapiyorlarMerhaba, ilk tüp bebek deneyimizi olacak 4 temmuzda ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. 6 yıllık evliyim 30 yaşındayım bu zamana kadar hiç bebek düşünmemiştim ama çikolata kistlerimin olduğunu öğrendikten sonra başlamaya karar verdik, Amh değerim 1.14 çikolata kistlerim var eşimde de küçüklükten geçirdiği ameliyat yüzünden sperm azlığı ve hareketsizliği var doktor öncelikle yumurta toplayıp embriyo oluşturup dondurma bu arada da sağ tüpümü almayı ve kistleri temizlemeyi önerdi tutunmaya yardımcı olması için. Sonrasında transfer olacağım inşallah
Benim gittiğim ön görüşmelerde muayene oldu ve ücretsizdi.Hormon sonuçların ve eşinin sperm testi de yanında olsunMrB ilk görüşmede muayene ediyorlarmi yoksa sadece gorusmemi yapiyorlar
Muayene ediyorlar canım, benim gittiğim hastane de ilk görüşme ücretsizdi.MrB ilk görüşmede muayene ediyorlarmi yoksa sadece gorusmemi yapiyorlar
Peki eşleri muayene odasına alıyorlar mı bizde genetik bı hastalik var yani ikimizde tasiyiciyiz pgt yapilicak o yüzden bizden görüşmeye gelirken sadece cinsel pehriz istedilerBenim gittiğim ön görüşmelerde muayene oldu ve ücretsizdi.Hormon sonuçların ve eşinin sperm testi de yanında olsun