- 11 Eylül 2018
- 327
- 452
- 103
- 28
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #35.161
Ben varım asla istemediBebegine hiç emzik tutturamayan anne var mı benim gibi
Tatile gideceğiz doğum gününde sonra da ailelerle yaparız kutlamaKızlar doğum günü için neler yapacaksınız? Ben bir organizasyonla anlaştım haziranda kutlayacağım doğum gününü insanlar tatile gitmeden
Tam tatil ayii süperTatile gideceğiz doğum gününde sonra da ailelerle yaparız kutlama
Ben organizasyon felan yapmayı düşünmüyorum henüz anlamadığı için gerek görmüyorum. Tatile gitmeyi planlıyoruz bakalım nasipseKızlar doğum günü için neler yapacaksınız? Ben bir organizasyonla anlaştım haziranda kutlayacağım doğum gününü insanlar tatile gitmeden
Bende ilerisi için anı kalır hemde biz eğleniriz diye yapmak istiyorum ya:)Ben organizasyon felan yapmayı düşünmüyorum henüz anlamadığı için gerek görmüyorum. Tatile gitmeyi planlıyoruz bakalım nasipse
2 yaşa kadar veriliyo galiba benim bebeğim hem anne sütü hem mama alarak geldi şimdiye dek hala mama da anne sütü de veriyorum ek gıdaya ek. 1 yaştan sonra ana besin ek gıda olacak bildiğim kadarıyla ama onda da yine mama vermek lazım diye düşünüyorumBebeği mamayla beslenenler ne zamana kadar mama kullanmanız gerekiyor? Benim 1 aya emzirmeyi bırakmam gerekiyor acaba mama vermek gerekir mi yoksa ek gıda yeterli olur mu?
yap tabi ki herkesin gönlünden ne geçiyorsa öyle yapmalıBende ilerisi için anı kalır hemde biz eğleniriz diye yapmak istiyorum ya:)
Bende aynı durumdayım aksine iyice memeye düştü bu sıra nasıl bırakıcam hiç bir fikrim yok. En azından geceyi keseyim dedim 5 kere kalktı dün gece sinir sahibi oldu çocukBebeği mamayla beslenenler ne zamana kadar mama kullanmanız gerekiyor? Benim 1 aya emzirmeyi bırakmam gerekiyor acaba mama vermek gerekir mi yoksa ek gıda yeterli olur mu?
Hangi mamayı kullaniyosunuz? Evet normalde 9. Aydan sonra ek besin ana öğün emzirme ara öğün oluyo diye biliyorum ben de2 yaşa kadar veriliyo galiba benim bebeğim hem anne sütü hem mama alarak geldi şimdiye dek hala mama da anne sütü de veriyorum ek gıdaya ek. 1 yaştan sonra ana besin ek gıda olacak bildiğim kadarıyla ama onda da yine mama vermek lazım diye düşünüyorum
Aptamil veriyorum ben memnunum gece mama çok yiyo benimkiHangi mamayı kullaniyosunuz? Evet normalde 9. Aydan sonra ek besin ana öğün emzirme ara öğün oluyo diye biliyorum ben de
Ben gündüzü büyük ölçüde azalttım ilk baslarda 4 saatte bire düşürdüm. Su an bi sabah bi akşam emziriyorum. Yoğurda abandim o yüzden. Her fırsatta yoğurt tıkıyorum çocuğun ağzınaBende aynı durumdayım aksine iyice memeye düştü bu sıra nasıl bırakıcam hiç bir fikrim yok. En azından geceyi keseyim dedim 5 kere kalktı dün gece sinir sahibi oldu çocuk12. Hafta kontrolünde sorucam doktora ne yapayım diye o civarda da çocuk doktorunu görücez bide artık ikisinin dediğini karıştırıp uygulayacağım
aptamil 2 mı oluyo? Gece kalkıp suyu ısıtıp karıştırıp mı veriyorsunuz? Bi de uyanınca mı yoksa belli bi saatte mi?Aptamil veriyorum ben memnunum gece mama çok yiyo benimki
Aptamil 3 oluyo. Evet suyu ısıtıp karıştırıp veriyorum geceden kaynamış su oluyo kettleda onu sadece bir tık ısıtıp yapıyorum. Uyanınca veriyorum mamanın ömrü bir saat o yüzden önceden koymak mantıklı olmuyo. Birkaç biberon edinirseniz iyi olur gece çok kalkan bebekse benimki gibiaptamil 2 mı oluyo? Gece kalkıp suyu ısıtıp karıştırıp mı veriyorsunuz? Bi de uyanınca mı yoksa belli bi saatte mi?
İrmiğin bir besleyiciliği yok canım ben kullanmıyorum. Un olarak tam buğday, yulaf vs kullanabilirsin. Ben tarif falan yapmıyorum ekstea yapacak vaktim enerjim yokKızlar selam uzun süredir girmedim inşallah durumlar iyidiryeni hamişleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu ek gıda işinde ilerleyen anneler az tarif verseniz ne hoş olurmesela bebek bisküvisi. Ben henüz irmik, un falan almadım almalı mıyım alırsam hangi marka almalıyım. Birde öğünlerde neler veriyorsunuz ben beceremedim bir türlü sanki öyle hissediyorum
9.aya kadar irmik, bebek bisküvisi felan çok kullandım ama şu an artık daha çok yemek yiyor. Yinede bebek bisküvisi yapmak istiyorsanKızlar selam uzun süredir girmedim inşallah durumlar iyidiryeni hamişleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu ek gıda işinde ilerleyen anneler az tarif verseniz ne hoş olurmesela bebek bisküvisi. Ben henüz irmik, un falan almadım almalı mıyım alırsam hangi marka almalıyım. Birde öğünlerde neler veriyorsunuz ben beceremedim bir türlü sanki öyle hissediyorum
Gerçekten öyle yap yapma demesi çok kolayBen gündüzü büyük ölçüde azalttım ilk baslarda 4 saatte bire düşürdüm. Su an bi sabah bi akşam emziriyorum. Yoğurda abandim o yüzden. Her fırsatta yoğurt tıkıyorum çocuğun ağzınageceki düzenimiz iyiydi 1 kere emiyordu ama diş dönemine girdi yine sanırım 2-3 kere emiyo. Emzikle suyla kandıramıyorum bıraktığımızda gece Napcaz bakalım doktorlar bazen çok ezberden konusuyo her dediği de bize uymuyo kendim bi yol yöntem bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?