- 16 Kasım 2022
- 144
- 297
- 33
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #35.141
Şimdilik maksimum uyuma süresi 10 dk 7 dk arası yine tabi ağlayıp şansını deniyor küçük cadıOnda da aynı şekilde istikrarve ne zaman hazır hissedersen odadan çıkabilirsin görüceksin 2 3 dk ağlayıp kendi kendine uyuyacak o ağlamada kandırırım belki ağlaması
Canım geçmiş olsun . İnşallah bir müdahaleye gerek olmadan düzelir tez zamanda.Kizlar bugün çocuk kardiyoloji ye götürdüm oglumu delik kapanmamiş malesef
4 yaşa kadar beklicez kapanmasa anjiyo dendi
6 ayda bir kontrol istedi
Yok ama bir kişi el atsa wp grubu olsa güzel olur sankiKızlar bizim bu grubun whatsapp yada Telegram grubu var mi
Yasak mallesef watsap telegram gibi gruplar kurmakYok ama bir kişi el atsa wp grubu olsa güzel olur sanki
İnşallahCanım geçmiş olsun . İnşallah bir müdahaleye gerek olmadan düzelir tez zamanda.
Hmm bilmiyordum yasak olduğunu. O zaman burdan devamYasak mallesef watsap telegram gibi gruplar kurmak
Hmm bilmiyordum yasak olduğunu. O zaman burdan devam
Aman hiç gerek yok o zamanBizim ağustos grubunda adminimiz wp muhabbetinden uzun süre ceza aldı, aman ha diyim
Çok iyi olması gereken 10 15dk içinde uykuya dalması kimi bebek ağlayarak dalar kimisi mırıldanarak kimisi bağırarak rahatlama şekli kendine hasŞimdilik maksimum uyuma süresi 10 dk 7 dk arası yine tabi ağlayıp şansını deniyor küçük cadı
Coookk tesekkur ederim cevabin icin*öğünleri duzenleme
*yemek içeriğini duzenleme
*su tüketimi
Biz gibi 3 öğün yaptırın kahvaltı-öğle yemeği-akşam yemegi. Aralarda da emerek ara öğün. Öğün sayısı azsa yediği miktar azsa olabilir.
Yemeklerde lif/posa içeriği yüksek besinler olsun özellikle kurubaklagiller, tahıllar, sebzeler. Tabağı 3e bölünmüş gibi düşünün bi yerde protein içeren bi besin et-tavuk-balık-kurubaklagil diğer yerde tahıl içeren bi besin pilav-makarna-ekmek ve diğer yerde de sebze. Sebze yemeği ya da salata olarak. Bazen çorba ve yoğurt da olabilir. Ama mesela sadece bi çorba ile öğün yaptı yeterli değil ya da o öğünü sadece yoğurtla geçirdi yeterli değil. Bunlar yemeğin yanında bulunmalı tek başına olmamalı.
Ve yemekten sonra duruma göre yemek arasında su icirebilirsiniz.
Kabizlikta en önemli şey lif/posa alımı.
Umarım ise yarar geçmiş olsun
Rica ederim. İştah belli olmuyo ya bizimki bazen nam nam nam yiyo bazen diş dönemi oluyo az bi şey yiyo ya da yemeği beğenmiyo herhalde. Ben ısrar etmiyorum. Mesela yumurtayı yemedi bi ara ben de onun yerine lor verdim sonra aradan bi kaç gün geçti tekrar denedim yemeye başladı. Bi de iştahı olsun diye yemek öncesi çok bi şey vermiyorum. geneldeCoookk tesekkur ederim cevabin icinevet söylediğin her seyde cok haklisin birebir dikkat etmem gereken konular gerçekten. Ben arada bi salıyorum bu kati gida konusunu cok istahli degil diye ama yanlış yapiyorum farkindayim. Ara ara vicdan azabi yükleniyor zaten bundan dolayi
Liflere yuklendim biraz bu aralar, duzeldi gibi bi iki gundur daha iyi durumdaöğünlere de dedigin gibi cok daha dikkat edicem artik
Ooo üç çeşit mi bir öğünde? Böyle mi yapıyorsunuz kızlar hepiniz ben bir yemek veriyorum sadece bezelye yemeği ya da köfte ya da balık ya da makarna yanlış mı yapıyorum tek öğünde üç çeşit şey mi hazırlamam gerek ?*öğünleri duzenleme
*yemek içeriğini duzenleme
*su tüketimi
Biz gibi 3 öğün yaptırın kahvaltı-öğle yemeği-akşam yemegi. Aralarda da emerek ara öğün. Öğün sayısı azsa yediği miktar azsa olabilir.
Yemeklerde lif/posa içeriği yüksek besinler olsun özellikle kurubaklagiller, tahıllar, sebzeler. Tabağı 3e bölünmüş gibi düşünün bi yerde protein içeren bi besin et-tavuk-balık-kurubaklagil diğer yerde tahıl içeren bi besin pilav-makarna-ekmek ve diğer yerde de sebze. Sebze yemeği ya da salata olarak. Bazen çorba ve yoğurt da olabilir. Ama mesela sadece bi çorba ile öğün yaptı yeterli değil ya da o öğünü sadece yoğurtla geçirdi yeterli değil. Bunlar yemeğin yanında bulunmalı tek başına olmamalı.
Ve yemekten sonra duruma göre yemek arasında su icirebilirsiniz.
Kabizlikta en önemli şey lif/posa alımı.
Umarım ise yarar geçmiş olsun
Yani 2 çeşit 3 çeşit ben kendim de öyle yiyorum. Ama çeşit derken de mesela köfte-ekmek-domates. Böyle 3 çeşit yani öyle zahmetli bi çeşit durumu yokOoo üç çeşit mi bir öğünde? Böyle mi yapıyorsunuz kızlar hepiniz ben bir yemek veriyorum sadece bezelye yemeği ya da köfte ya da balık ya da makarna yanlış mı yapıyorum tek öğünde üç çeşit şey mi hazırlamam gerek ?
Bir de bir sorum olacaktı güneş batmıyor burda Artık gündüz gibi akşam 8 de yazın daha kötü 9 da hava kararıyor güneşin batmasını beklemek gerekiyor değil mi gece uykusu için? Uyuma saatini ileri mi çekmem lazım güneşi bekleyeceğiz?Pheebs canım özellikle uzman olarak sana sorayım
Ben bir öğünde 3 sebzeli bir parça etli koyu kıvamlı bir çorba veriyorum bir öğünde de ev yemeği veriyorum bezelye yemeği atıyorum içine çok az kıyma kavurup veriyorum ya da balık günüyse biraz balık. 3 çeşit olmuyor yani benimki de. Bence güneşin batması ve doğması lazım benimki zaten çok geç yatıyor ama beklersen daha iyi olur bana göre gece gündüz ayrımı açısındanOoo üç çeşit mi bir öğünde? Böyle mi yapıyorsunuz kızlar hepiniz ben bir yemek veriyorum sadece bezelye yemeği ya da köfte ya da balık ya da makarna yanlış mı yapıyorum tek öğünde üç çeşit şey mi hazırlamam gerek ?
Bir de bir sorum olacaktı güneş batmıyor burda Artık gündüz gibi akşam 8 de yazın daha kötü 9 da hava kararıyor güneşin batmasını beklemek gerekiyor değil mi gece uykusu için? Uyuma saatini ileri mi çekmem lazım güneşi bekleyeceğiz?Pheebs canım özellikle uzman olarak sana sorayım
Benim yatak odasına karartma perde taktım. 7 7.30 dedin mi yatakta daha güneş yeni batıyo oluyo. Yani karanlık olması lazım yattığı odanın ama güneşten bağımsızOoo üç çeşit mi bir öğünde? Böyle mi yapıyorsunuz kızlar hepiniz ben bir yemek veriyorum sadece bezelye yemeği ya da köfte ya da balık ya da makarna yanlış mı yapıyorum tek öğünde üç çeşit şey mi hazırlamam gerek ?
Ben de böyle yapıyorum yani ancak yiyor zaten. İşte uykusu çok geçe kalır ben Tekirdağda yaşıyorum daBen bir öğünde 3 sebzeli bir parça etli koyu kıvamlı bir çorba veriyorum bir öğünde de ev yemeği veriyorum bezelye yemeği atıyorum içine çok az kıyma kavurup veriyorum ya da balık günüyse biraz balık. 3 çeşit olmuyor yani benimki de. Bence güneşin batması ve doğması lazım benimki zaten çok geç yatıyor ama beklersen daha iyi olur bana göre gece gündüz ayrımı açısından
Tamamdır o iş bende bi perde alıyorum hemen teşekkür ederimBenim yatak odasına karartma perde taktım. 7 7.30 dedin mi yatakta daha güneş yeni batıyo oluyo. Yani karanlık olması lazım yattığı odanın ama güneşten bağımsızçünkü çocuk 3 saat uyanık kalıyodur ama sen güneş batsın diye bekletirsin 5 saat uyanık kalır Allah kolaylık versin uyutmayada uykuda tutmayada
Benimki 10dan önce pek uyumuyo canım o yüzden öyle dertlerim yokBen de böyle yapıyorum yani ancak yiyor zaten. İşte uykusu çok geçe kalır ben Tekirdağda yaşıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?