2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Son uykudan 6da uyanırsa 10 gibi uyuyor 7de uyanirsa 11 gibi uyuyor genelde o aralık 4 saate denk geliyor. Oda ısısını 24de tutuyoruz kıyafeti de uygun aslında ama diş çıkarmadı henüz ondan kaynaklı mi bilemiyorum emmeyi de bırakalı aylar oldu sağarak veriyorum sütü ama biberon emme isteği de olabilir biberon verince genelde çabuk dalıyor uykuya doğru düzgün yemeden galiba asıl sorun bu
Tabi meme olmasada biberon istiyodur gece sık beslenme çok çabuk alışkanlık yapıyo malesef azaltmaya çalış istersen uykusu bölünmesin su vermeyi deneyebilirsin yada 10dk emiyosa yavaş yavaş süreyi düşürebilirsin. Bu arada son uykudan çok geç kalkıyo 10 aylık olmak üzere dimi? En geç 5te kalkmış olması lazım son uykusundan oda en geç 🫤 bambam en geç 3.30ta kalkmış oluyo 7.30tada gece uykusu işte son uykudan kalkışı öne çek dene bence

Annelerrrr herkese merhaba bayadir bakamadim buralara umarim herkes cok iyidir 🤲
Anneler, benim bebis sürekli kabiz oluyor bir cok sey denedim yedirdim ama bi care bulamiyoruz artik tikandim. Kabizlik sorunu yasayip sunu yedirdim kakasini 💩 yapti diyebilceginiz bi tarif var mi? Sadece fitille bi sure rahatlıyor bizim ki, o zorlandikca ben ağlıyorum 🥲

Annelerrrr herkese merhaba bayadir bakamadim buralara umarim herkes cok iyidir 🤲
Anneler, benim bebis sürekli kabiz oluyor bir cok sey denedim yedirdim ama bi care bulamiyoruz artik tikandim. Kabizlik sorunu yasayip sunu yedirdim kakasini 💩 yapti diyebilceginiz bi tarif var mi? Sadece fitille bi sure rahatlıyor bizim ki, o zorlandikca ben ağlıyorum 🥲
Zeytinyağlı avakado vs yediriyor musun yada yumurta sarısını verirken zeytinyağlı veriyor mısın zeytinyağı kaka yaptırıyor diye biliyorum

Makarna lütfen yumuşatan marmelat net bizde işe yaradı iki gün yemesi yetti. Bitirdik sipariş vericem gelene kadar her gün bir kayısı bir incir veriyorum eline 👍🏻

Makarna lütfen yumuşatan marmelat net bizde işe yaradı iki gün yemesi yetti. Bitirdik sipariş vericem gelene kadar her gün bir kayısı bir incir veriyorum eline 👍🏻
Ayy bende aldim ondan bugun geldi sipariş direk yedirdim bir kaşık tadini da sevdi, yarinda vereyim bakalim insallah rahat rahat 💩💩🤲😁

Kız hamiş napiyosun nasıl gidiyor bakalimm

Ayy bende aldim ondan bugun geldi sipariş direk yedirdim bir kaşık tadini da sevdi, yarinda vereyim bakalim insallah rahat rahat 💩💩🤲😁
İnşallah düzelir cnm 😍 bizim kide tam tersi torba günde iki kere dolup üstü batıyor pazar günü dokuz aylık olucak zaman çok hızlı geçiyor

Tabi meme olmasada biberon istiyodur gece sık beslenme çok çabuk alışkanlık yapıyo malesef azaltmaya çalış istersen uykusu bölünmesin su vermeyi deneyebilirsin yada 10dk emiyosa yavaş yavaş süreyi düşürebilirsin. Bu arada son uykudan çok geç kalkıyo 10 aylık olmak üzere dimi? En geç 5te kalkmış olması lazım son uykusundan oda en geç 🫤 bambam en geç 3.30ta kalkmış oluyo 7.30tada gece uykusu işte son uykudan kalkışı öne çek dene bence
Evet haklısın canım öne çekmeyi denediğimde mesela 4de uyutup 5de kaldırdığımda 8 gibi uyuyo ama 9da kalkiyo bu sefer 12de uyuyo. 9.5 aylık su an baya büyüdüler evet en iyisi Yarım saat falan çekmeye çalışıyım ben

Evet haklısın canım öne çekmeyi denediğimde mesela 4de uyutup 5de kaldırdığımda 8 gibi uyuyo ama 9da kalkiyo bu sefer 12de uyuyo. 9.5 aylık su an baya büyüdüler evet en iyisi Yarım saat falan çekmeye çalışıyım ben
Alışkanlık uyanması çok anladığım kadarıyla azıcık inatlaşıcaksınız annesi 🫤🥹

*öğünleri duzenleme
*yemek içeriğini duzenleme
*su tüketimi

Biz gibi 3 öğün yaptırın kahvaltı-öğle yemeği-akşam yemegi. Aralarda da emerek ara öğün. Öğün sayısı azsa yediği miktar azsa olabilir.

Yemeklerde lif/posa içeriği yüksek besinler olsun özellikle kurubaklagiller, tahıllar, sebzeler. Tabağı 3e bölünmüş gibi düşünün bi yerde protein içeren bi besin et-tavuk-balık-kurubaklagil diğer yerde tahıl içeren bi besin pilav-makarna-ekmek ve diğer yerde de sebze. Sebze yemeği ya da salata olarak. Bazen çorba ve yoğurt da olabilir. Ama mesela sadece bi çorba ile öğün yaptı yeterli değil ya da o öğünü sadece yoğurtla geçirdi yeterli değil. Bunlar yemeğin yanında bulunmalı tek başına olmamalı.
Ve yemekten sonra duruma göre yemek arasında su icirebilirsiniz.
Kabizlikta en önemli şey lif/posa alımı.
Umarım ise yarar geçmiş olsun 💐

Back