- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.121
Yarın sabah uyanma saati kaç olacak bak. Memnunsan ona on beşer dakika da her gün ileri çekersin hallolur6.45 erken mi bugün beklettim 6.45 de uyudu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah uyanma saati kaç olacak bak. Memnunsan ona on beşer dakika da her gün ileri çekersin hallolur6.45 erken mi bugün beklettim 6.45 de uyudu
İyi yapmışsınuyutmadim bugun disari ciktim 6.45 de uyuttum insallah verimli olur uykusu
Tabi meme olmasada biberon istiyodur gece sık beslenme çok çabuk alışkanlık yapıyo malesef azaltmaya çalış istersen uykusu bölünmesin su vermeyi deneyebilirsin yada 10dk emiyosa yavaş yavaş süreyi düşürebilirsin. Bu arada son uykudan çok geç kalkıyo 10 aylık olmak üzere dimi? En geç 5te kalkmış olması lazım son uykusundan oda en geçSon uykudan 6da uyanırsa 10 gibi uyuyor 7de uyanirsa 11 gibi uyuyor genelde o aralık 4 saate denk geliyor. Oda ısısını 24de tutuyoruz kıyafeti de uygun aslında ama diş çıkarmadı henüz ondan kaynaklı mi bilemiyorum emmeyi de bırakalı aylar oldu sağarak veriyorum sütü ama biberon emme isteği de olabilir biberon verince genelde çabuk dalıyor uykuya doğru düzgün yemeden galiba asıl sorun bu
Zeytinyağlı avakado vs yediriyor musun yada yumurta sarısını verirken zeytinyağlı veriyor mısın zeytinyağı kaka yaptırıyor diye biliyorumAnnelerrrr herkese merhaba bayadir bakamadim buralara umarim herkes cok iyidir
Anneler, benim bebis sürekli kabiz oluyor bir cok sey denedim yedirdim ama bi care bulamiyoruz artik tikandim. Kabizlik sorunu yasayip sunu yedirdim kakasiniyapti diyebilceginiz bi tarif var mi? Sadece fitille bi sure rahatlıyor bizim ki, o zorlandikca ben ağlıyorum
![]()
Makarna lütfen yumuşatan marmelat net bizde işe yaradı iki gün yemesi yetti. Bitirdik sipariş vericem gelene kadar her gün bir kayısı bir incir veriyorum elineAnnelerrrr herkese merhaba bayadir bakamadim buralara umarim herkes cok iyidir
Anneler, benim bebis sürekli kabiz oluyor bir cok sey denedim yedirdim ama bi care bulamiyoruz artik tikandim. Kabizlik sorunu yasayip sunu yedirdim kakasiniyapti diyebilceginiz bi tarif var mi? Sadece fitille bi sure rahatlıyor bizim ki, o zorlandikca ben ağlıyorum
![]()
Zeytinyağını herseyin içine ekliyorum ya, avakadoyu da yeni yeni sevmeye başladı beyimizZeytinyağlı avakado vs yediriyor musun yada yumurta sarısını verirken zeytinyağlı veriyor mısın zeytinyağı kaka yaptırıyor diye biliyorum
Ayy bende aldim ondan bugun geldi sipariş direk yedirdim bir kaşık tadini da sevdi, yarinda vereyim bakalim insallah rahat rahatMakarna lütfen yumuşatan marmelat net bizde işe yaradı iki gün yemesi yetti. Bitirdik sipariş vericem gelene kadar her gün bir kayısı bir incir veriyorum eline![]()
Kız hamiş napiyosun nasıl gidiyor bakalimmMakarna lütfen yumuşatan marmelat net bizde işe yaradı iki gün yemesi yetti. Bitirdik sipariş vericem gelene kadar her gün bir kayısı bir incir veriyorum eline![]()
İnşallah düzelir cnmAyy bende aldim ondan bugun geldi sipariş direk yedirdim bir kaşık tadini da sevdi, yarinda vereyim bakalim insallah rahat rahat![]()
İnşallah ama bence çözer yaa tadı güzel bayaAyy bende aldim ondan bugun geldi sipariş direk yedirdim bir kaşık tadini da sevdi, yarinda vereyim bakalim insallah rahat rahat![]()
Ay şükür prilam a başladım iyi gidiyor uyku olayı dışında. Sen napuyosun ne âlemdesinKız hamiş napiyosun nasıl gidiyor bakalimm
Evet haklısın canım öne çekmeyi denediğimde mesela 4de uyutup 5de kaldırdığımda 8 gibi uyuyo ama 9da kalkiyo bu sefer 12de uyuyo. 9.5 aylık su an baya büyüdüler evet en iyisi Yarım saat falan çekmeye çalışıyım benTabi meme olmasada biberon istiyodur gece sık beslenme çok çabuk alışkanlık yapıyo malesef azaltmaya çalış istersen uykusu bölünmesin su vermeyi deneyebilirsin yada 10dk emiyosa yavaş yavaş süreyi düşürebilirsin. Bu arada son uykudan çok geç kalkıyo 10 aylık olmak üzere dimi? En geç 5te kalkmış olması lazım son uykusundan oda en geçbambam en geç 3.30ta kalkmış oluyo 7.30tada gece uykusu işte son uykudan kalkışı öne çek dene bence
İdare ederim bnde çok şükür ne kadarlık oldu bebiş cinsiyeti belli oldumuAy şükür prilam a başladım iyi gidiyor uyku olayı dışında. Sen napuyosun ne âlemdesin
Yok canım daha değil 9 hafta bitti bugün.İdare ederim bnde çok şükür ne kadarlık oldu bebiş cinsiyeti belli oldumu
Alışkanlık uyanması çok anladığım kadarıyla azıcık inatlaşıcaksınız annesiEvet haklısın canım öne çekmeyi denediğimde mesela 4de uyutup 5de kaldırdığımda 8 gibi uyuyo ama 9da kalkiyo bu sefer 12de uyuyo. 9.5 aylık su an baya büyüdüler evet en iyisi Yarım saat falan çekmeye çalışıyım ben
Hayırlısı olsun cnm inşallah kısa zamanda öğrenirsinYok canım daha değil 9 hafta bitti bugün.
Su hamilelik günlüğünü nasıl özlemişim yaHayırlısı olsun cnm inşallah kısa zamanda öğrenirsin![]()
Amin cnm inşallah çok şükür 19+1 olduk günler çok hızlı geçiyorSu hamilelik günlüğünü nasıl özlemişim yasizinkini okuyup mutlu oluyorum ne güzeldi hamilelik sağlıkla kucağınıza alın inşallah ikiniz de
*öğünleri duzenlemeAnnelerrrr herkese merhaba bayadir bakamadim buralara umarim herkes cok iyidir
![]()