Bunu bende merak ediyorum ve bana sadece estrofem verdi önce 2tane.sonra 4tane sonra 6tane ilac kullanımı adetin 12 güne kadar böyleKızlar folic asit kullanıyor musunuz
Ben daha başlamadım ama ayda bir adet karşılıyor devletKızlar estrofem günde kaç adet içiyorsunuz?
Birde estrofem devlet karşılıyor mu hep
Merhabalar, benimde ilk transferim tazeydi kimyasal oldu.5 ay ara verdim şubattadi adetle dondurulmuş transfer olacak.Kimyasal için birşey dedi mi doktor.Bir de 2. Transfer için tedaviye başladınız mı ?Yok canım ben Manisadayım hatta tedavi gördüğüm hastaneye arabayla gidip geliyoruz 5 saat yol gel git sürüyor ekstra 600 yakıt var her gittiğimizde valla çok zor maddi olarakta yoruyor inşallah bu sefer hepimizin ki tutunur ilk denemem kimyasal gebelik olmuş eşimin değerleri düşük o yüzden tüp bebek deniyoruz sen?embriyo larım 2 adet 5 gün ama kalitesini bilmiyorum
Ben akşam tam 8 de dedi doktor 3 tane birden estrofem alıyorum. Folik asit olarak foliben adlı bi ilaç verdi birde coraspirin bu üçüne 450 lira vermiştim.Kızlar folic asit kullanıyor musunuz
Kalvye folik asidin ismini değişmiş pardon folbien canım adıBen akşam tam 8 de dedi doktor 3 tane birden estrofem alıyorum. Folik asit olarak foliben adlı bi ilaç verdi birde coraspirin bu üçüne 450 lira vermiştim.
Umarım hepimizin öyle olur iyi şanslar sizede şimdidenMerhabalar, Bende ilk transfer kimyasal olunca 4-5 ay ara verdim.Şubat ayında tedaviye devam etmeye karar verdim.Muhtemelen Şubat sonuna doğru transfer olacak.Umarım hayırlısıyla herkes için pozitif olur bu süreç
Bilmeyince ne derlerse onu yapıyoruz4 kutuya kadar bir kerede yazdirip alabilirsiniz. Ama bir dahaki yazdirma zamaniniz gunde 1 tane olarak hesaplaniyor. Ama hic olmassa 4 kutu birden alip 1.5 ay kadar para vermessiniz. Saglik ocaginda yazdirabilirsiniz.
Bilmeyince ne derlerse onu yapıyoruz4 kutuya kadar bir kerede yazdirip alabilirsiniz. Ama bir dahaki yazdirma zamaniniz gunde 1 tane olarak hesaplaniyor. Ama hic olmassa 4 kutu birden alip 1.5 ay kadar para vermessiniz. Saglik ocaginda yazdirabilirsiniz.
benim şu an yeni adetime 9 gün var pazartesi transfer günü verdi doktor geriliyor insanAllaha Allah ne tuhaf benimkini karşıladı devlet 1kutu perşembe bitecek. İnşallah kalınlaşma olur benimde tedirginim bu konuda kalınlaşma diye inşallah şu mübarek 3 aylarda hepimizin emeklerinin karşılığını alırız sağlıkla kucağımıza alırız canım iyiymiş kalınlığında kuzum yarın adetin kaçıncı günü olacak
Canım birşey demedi kimyasal için benimde taze transferdi ilki. Şimdi 2 nci transfer için geçen perşembeden beri estrofem kullanıyorum 2 gün sonra kontrolüm var bu sefer dondurulmuş transferi olacağım canımMerhabalar, benimde ilk transferim tazeydi kimyasal oldu.5 ay ara verdim şubattadi adetle dondurulmuş transfer olacak.Kimyasal için birşey dedi mi doktor.Bir de 2. Transfer için tedaviye başladınız mı ?
Ayyy hadi inşallah bebeğin tutunur sağlıklı hamilelik geçirirsin canımBilmeyince ne derlerse onu yapıyoruz
benim şu an yeni adetime 9 gün var pazartesi transfer günü verdi doktor geriliyor insaninşallah hepimiz için hayırlısı olur
Bugün son adtin ilk gününden itibaren 20. GünAyyy hadi inşallah bebeğin tutunur sağlıklı hamilelik geçirirsin canım
Rahim kalınlığın kaç olmuş?
Bugun adetinden ita eren kaçıncı günün kuzum
Doktor bir ilac yazinca eczeneye sorun kac kutuya kadar ödüyor soyluyorlar oyle alinBilmeyince ne derlerse onu yapıyoruz
Acemilik işteDoktor bir ilac yazinca eczeneye sorun kac kutuya kadar ödüyor soyluyorlar oyle alin
Maşallah güzel Rahim kalınlığınız inşallah benimde yeteri kadar kalınlaşır.ben estrofem kullanıyorum canım perşembe kontrol var bakalım ne diyecek 1 hafta önce ilaça başlattığında rahmin ince demişti tedirginim çok kalınlaşma sa diye nar suyu içiyorum ilaçımı sattindd alıyorumBugün son adtin ilk gününden itibaren 20. Günrahim kalınlığı 8.3 dedi canım ama fitil şeklinde bir ilaç ve iğne verdi bakalım nasıl olacak . Sende durumlar nedir
Daha cok ogrenecegimiz konular olacak bebis yolundaAcemilik işte