2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Yok canım ben Manisadayım hatta tedavi gördüğüm hastaneye arabayla gidip geliyoruz 5 saat yol gel git sürüyor ekstra 600 yakıt var her gittiğimizde valla çok zor maddi olarakta yoruyor inşallah bu sefer hepimizin ki tutunur ilk denemem kimyasal gebelik olmuş eşimin değerleri düşük o yüzden tüp bebek deniyoruz sen?embriyo larım 2 adet 5 gün ama kalitesini bilmiyorum
Merhabalar, benimde ilk transferim tazeydi kimyasal oldu.5 ay ara verdim şubattadi adetle dondurulmuş transfer olacak.Kimyasal için birşey dedi mi doktor.Bir de 2. Transfer için tedaviye başladınız mı ?

Ben akşam tam 8 de dedi doktor 3 tane birden estrofem alıyorum. Folik asit olarak foliben adlı bi ilaç verdi birde coraspirin bu üçüne 450 lira vermiştim.
Kalvye folik asidin ismini değişmiş pardon folbien canım adı

4 kutuya kadar bir kerede yazdirip alabilirsiniz. Ama bir dahaki yazdirma zamaniniz gunde 1 tane olarak hesaplaniyor. Ama hic olmassa 4 kutu birden alip 1.5 ay kadar para vermessiniz. Saglik ocaginda yazdirabilirsiniz.
Bilmeyince ne derlerse onu yapıyoruz
Allaha Allah ne tuhaf benimkini karşıladı devlet 1kutu perşembe bitecek. İnşallah kalınlaşma olur benimde tedirginim bu konuda kalınlaşma diye inşallah şu mübarek 3 aylarda hepimizin emeklerinin karşılığını alırız sağlıkla kucağımıza alırız canım iyiymiş kalınlığında kuzum yarın adetin kaçıncı günü olacak
benim şu an yeni adetime 9 gün var pazartesi transfer günü verdi doktor geriliyor insan 😧 inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Merhabalar, benimde ilk transferim tazeydi kimyasal oldu.5 ay ara verdim şubattadi adetle dondurulmuş transfer olacak.Kimyasal için birşey dedi mi doktor.Bir de 2. Transfer için tedaviye başladınız mı ?
Canım birşey demedi kimyasal için benimde taze transferdi ilki. Şimdi 2 nci transfer için geçen perşembeden beri estrofem kullanıyorum 2 gün sonra kontrolüm var bu sefer dondurulmuş transferi olacağım canım

Bilmeyince ne derlerse onu yapıyoruz

benim şu an yeni adetime 9 gün var pazartesi transfer günü verdi doktor geriliyor insan 😧 inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Ayyy hadi inşallah bebeğin tutunur sağlıklı hamilelik geçirirsin canım🥰🤲🏻
Rahim kalınlığın kaç olmuş?
Bugun adetinden ita eren kaçıncı günün kuzum

Ayyy hadi inşallah bebeğin tutunur sağlıklı hamilelik geçirirsin canım🥰🤲🏻
Rahim kalınlığın kaç olmuş?
Bugun adetinden ita eren kaçıncı günün kuzum
Bugün son adtin ilk gününden itibaren 20. Gün 😁rahim kalınlığı 8.3 dedi canım ama fitil şeklinde bir ilaç ve iğne verdi bakalım nasıl olacak . Sende durumlar nedir

Merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse şubatta transfer olucam. İkinci adetini bekliyorum. Allah hepimizin kucağını sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar la doldursun... 2. Adetinizi ne zaman oldunuz acaba ?

Bugün son adtin ilk gününden itibaren 20. Gün 😁rahim kalınlığı 8.3 dedi canım ama fitil şeklinde bir ilaç ve iğne verdi bakalım nasıl olacak . Sende durumlar nedir
Maşallah güzel Rahim kalınlığınız inşallah benimde yeteri kadar kalınlaşır.ben estrofem kullanıyorum canım perşembe kontrol var bakalım ne diyecek 1 hafta önce ilaça başlattığında rahmin ince demişti tedirginim çok kalınlaşma sa diye nar suyu içiyorum ilaçımı sattindd alıyorum

Bugun kızlar annem kadın doğum doktoruna gitti doktora söyledim tedavi görüyorum diye annemin üstüne estrofem yazar mısınız dedim Allah razı olsun yazıverdi. Sizde annenize kardeşiniz üstünden de yazdırabilirsiniz sağlık ocağına doğruysa yarın yüzde 35 zam gelecekmiş ilaçlara.İnşallah tutunsun sağlıkla kucağımıza alalım da napalım bir şekilde o ilaçları alacağız ancak Rabbim hepimizin ki kolaylaştırsın Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar🤲🏻 10 15 gün sonra herkes bu ayki transferlerini yazarsınız güzel hamilelik haberleri alalım inşallah hepimiz adına sevinelim hepimiz birbirimizin bu yolda yol arkadaşıyız🌸

Merhaba arkadaşlar tüp bebek ilk denemem kısmetse Şubat ayında transfer olucam. Suan estrofem coraspine başladım, tuhaf bir his bir yanı umutlu bir yanı umutsuz insanın, seneleri devirince herşey uzak geliyor insana.. Allah herkese hayırlı evlatlar versin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın, neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum aynı duygular içersindeyiz

X