2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ben bugün 2.tedavıye başladım bugün bana sadece estrofem verdi 4une kadar 1 4 ünden 8 ene kadar 2 tane iç dedi bakalım ne olacak cidden 3 kutu yazmış 485 tl verdim acaba devlet yazıyor mu
Ne diyorsun kuzum sen bana 1 kutu yazdı doktor 22 TL ödedim ama günde 3 defa içiyorum perşembe kontrol var yine estrofem verecek sanırım bu sefer devlet karşılamaya bilir mi!

Ne diyorsun kuzum sen bana 1 kutu yazdı doktor 22 TL ödedim ama günde 3 defa içiyorum perşembe kontrol var yine estrofem verecek sanırım bu sefer devlet karşılamaya bilir mi!
Wala canım özel yanı sordum. Yazıyolar mı dıye yazmıyor dedi eczane ben anlamadım ki vala nerde yazdırdın sen özelin anlaşmalı eczanesı var o hastaneye getiriyor Wala umarım bu 2.tedavıde ınsallah pozitifi görürüm vala maddi olarak çok zor

Kesinlikle çok zor. Canım bende özel bir hastane de deniyorum benimde 2 nci tedavim olacak dondurulmuş embriyo transferi olacağım ben perşembe günü gitti Rahim imin ince olduğunu söyledi ben günde 3 defa içiyorum perşembe de kontrolüm var

Kız ben ilaç tutamıyorum düşün bu minnacık bir hap onda bile yutarken zorlandım İstanbul damısın sen ben istanbuldayım vaka benımde 2 iste bu tedavı 8.ınde tekrar gıdıcem bana 4une kadar 1 tane dedı sonra 2 tane iç dedi başka ilaç vermedi vala ne olacak bakalım 4aa 2 embrıyo transferi yapılacak eğer sorun olmazsa şayet bu defa

Yok canım ben Manisadayım hatta tedavi gördüğüm hastaneye arabayla gidip geliyoruz 5 saat yol gel git sürüyor ekstra 600 yakıt var her gittiğimizde valla çok zor maddi olarakta yoruyor inşallah bu sefer hepimizin ki tutunur ilk denemem kimyasal gebelik olmuş eşimin değerleri düşük o yüzden tüp bebek deniyoruz sen?embriyo larım 2 adet 5 gün ama kalitesini bilmiyorum

Senin işin daha zormuş Allah yardımcın olsun hem maddi hem manevi çok zor cidden bu zaten son yaptırısım ötesi yok vala çünkü durum yok yani benim hıc gebelık oluşmadı rahim filmi hersey temiz kan tahlilleri eşimin değerleri de sınırda ama nasip olmadı işte hiç 4 tane kaldı geçen sene 1 tane olmuştu tutmadı bu sefer 2 tane transfer olucaz bakalım

Hadi inşallah tutunur da uğraşmasın bende bu sefer olmazsa birkaç yıl denemeyeceğim maddi olarakta zaten birikim yapmalıyız. Estrofem hapını karşılamadığına canım sıkıldı ya birde günde 3 defa içiyorum nasıl olacak bu durum

Wala şok oldum 3 kutu ya 500 de sen ona suanlık günde 1 4.ünde 2 tane 8ıne kadar sonra ne ilaç verir ne zaman transfer olur vala bilmiyorum ama umarım hepınızın gibi son olur

Wala şok oldum 3 kutu ya 500 de sen ona suanlık günde 1 4.ünde 2 tane 8ıne kadar sonra ne ilaç verir ne zaman transfer olur vala bilmiyorum ama umarım hepınızın gibi son olur
İnşallah canım hepimiz için sağlıklı bir gebelik olur. Bende şok oldum 500 e bugun baktım fiyatına 160 yazıyordu ayda 1 defa devlet karşılıyor muş birde ben hep 3 içiyorum bakalım perşembe günü ne diyecek doktorum benim Rahim ince olunca günde 3 verdi sanırım

İşte bana doktor ne için kullanıldığını söylemiyor ki netten baktım da öyle anladım 8ınde o zaman ne kadar kalınlastıgı bellı olacak o zaman bende burdan öğreniyorum ne olduğunu vala çok pahalı yazıyorsa devlet eğer kullanıcaksa yazdırırım kadın doğumcu mu yazıyor bu ilacı umarım bu defa olur ya

Benim kadın doğum doktorum yazdı canım bir tek estrofem yazdı 22 TL ödedim cidden bir dahakini karşılamayacak sanırım sen söyle doktoruna yazsın bir kutu 140 TL cebine kalır bende perşembe gideceğim kontrole bakalım kalınlaşacak mı

Özeldeki doktor reçete olarak yazdı ama tekniker getirdi o parayı aldık özel olduğu ıcın herhalde bakalım 8ınde gidip konusucam Wala bu ilaçtan yazacaksa bundan sonra devlette yazılıyorsa yazdırırım bende çünkü gerçekten ilaçlar aldı başını gidiyor

Öyle kuzum sen bir sor konuş yine de

Kızlar merhaba benim de kısmetse bu ay içerisinde transferim olacak estroferm ben günde 4 tane kullanıyorum çok zor gerçekten
İnşallah kuzum tutunur bebişin benim de günde 3 senin Rahim kalınlığı la ilgili birşey söyledi mi doktor bana ince dedi. Birde senin ilacını devlet karşıladı mı

İnşallah kuzum tutunur bebişin benim de günde 3 senin Rahim kalınlığı la ilgili birşey söyledi mi doktor bana ince dedi. Birde senin ilacını devlet karşıladı mı
İnşallah canım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız Ben en son geçen hafta perşembe gittim o zaman ilacının gündür kullanıyordum günde üç tane rahim kalınlığı yedi dedi biraz miktarı arttırıyorum deyip günde dört taneye çıkardı yarın gideceğim kısmetse rahim kalınlığına normal bazılarına bu kalınlıkla bile transfer yapılır ama ben 8 i görmek istiyorum dedi. Açıkçası ben ilacın devlet tarafından karşılanma durumunu sormadım doktorum da söylemedi bana ilk etapta üç kutu al dedi 400 TL civarı bir para verdim

İstanbulun neresındesın ben sana eczane numarası yazayım bende 4 taneyı ayrı eczanelerden almıstım
Sagol canim cumartesi gunune lazimdi cuma gunu butun gun hatta aksamda nöbetçi eczaneleri aradi gece 11 de buldum sabah yaptim şükür bugunde toplandi. Bu hafta taze transfer olacak. Iki tane transfer edersen tutunma oranini yukseltirsin. Ikisi tutacak diye birsey yok. Ikiz zor olur diye düşünüyorsun sanirim. Kismet nasip te varsa 1 taneside bölünür 2 olur. Hayirlisi olsun.

4 kutuya kadar bir kerede yazdirip alabilirsiniz. Ama bir dahaki yazdirma zamaniniz gunde 1 tane olarak hesaplaniyor. Ama hic olmassa 4 kutu birden alip 1.5 ay kadar para vermessiniz. Saglik ocaginda yazdirabilirsiniz.

Allaha Allah ne tuhaf benimkini karşıladı devlet 1kutu perşembe bitecek. İnşallah kalınlaşma olur benimde tedirginim bu konuda kalınlaşma diye inşallah şu mübarek 3 aylarda hepimizin emeklerinin karşılığını alırız sağlıkla kucağımıza alırız canım iyiymiş kalınlığında kuzum yarın adetin kaçıncı günü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…