2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar merhaba umarım hepimizin hayalleri gerçek olur bebişlerimizi kucağımıza alırız Bende bugün transfer oldum heyecanım hala geçmedi 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Adetin kaçıncı günü oldunuz transferi benimde şubatta olacak nasip olursa

Selam kızlar bende şubatta nasipse transfer olacağım. Bugün estrofemin 2. Günü. 8 şubatta kontrole çağrıldım. Kontrolden beş gün sonrada transferi yaparız dedi doktorum. Yani 13-14 şubat trasfer günüm çok heyecanlıyımmm

Bende bugün gittim kontrole. Eğer bir aksilik çıkmaz ise 13 Şubatta transfer olacağım. Estrofeme başladım bugün. Kavuşmamıza

Merhaba benimde 13-14 şubat transferim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Benim de 2 tane dondurulmuş embiryom var ben de 2. Adette tekrar toplatacağım. Doktorumda iyi embiryo olsalarda benle aynı fikirde. Rezerv azlığı olduğu için bunu öneriyorlar ve benimliler 3. Gün embiryosu

Şöyle oluyor hastanın öyküsü dinleniyor düşüğünüz yoksa yaşınız ileri değilse eşinizin sperm kalitesi yeterli düzeydeyse gerekli görmemişlerdir benimkiler gitti ben hem vakit kaybetmek istemedim hem de bu sorunlar bende mevcuttu olmaması güzel bir şey aslında inşallah bu denemede güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar bende bugün gonal 450 iğneye başladım. Eşim mikro tese ameliyatı oldu. Malesef hiç sperm bulunamadı. Yuvarlak hücreler bulundu ve donduruldu. Rosi tekniği uygulanacak. Süreç nasıl ilerler bilmiyorum. İlk denememiz olacak. Kaan Aydos ve Emre papuçcu doktorlarımız

Allah yardımcınız olsun. Umarım güzel sonuçlanır

Amin insallah cevabiminiz icin tesekkur ederim rabbim butun kadinlara annelik duygusunu tattirsin insallah hayirlisiyla saglikli evlat versin

Bende genetik konusunda emin olamadım ama dr bana bu konuyu açmadı bile benim yaşım 34 olacak 10 embriyom var kalitesini sorduğumda 10 üzerinden 8-10 arası dediler aa bb falan demediler bende ilk defa duydum. Adetim yeni bitti diğer reglimde arayıp randevu alacağım duruma göre transfer olacak ama 1mi 2 mi embriyo istesem bilemedm

Arkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
Merhabalar, Bende ilk transfer kimyasal olunca 4-5 ay ara verdim.Şubat ayında tedaviye devam etmeye karar verdim.Muhtemelen Şubat sonuna doğru transfer olacak.Umarım hayırlısıyla herkes için pozitif olur bu süreç

Kızlar estrofem günde kaç adet içiyorsunuz?
Birde estrofem devlet karşılıyor mu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…